1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ITF Feminin »
  5. Ibbou/ Siskova vs Kozarov/ Narmont - Ponturi pariuri Tenis ITF Feminin, 30.12.2020. Sfert pe tabloul de dublu de la Monastir, Tunisia

Ibbou/ Siskova vs Kozarov/ Narmont - Ponturi pariuri Tenis ITF Feminin, 30.12.2020. Sfert pe tabloul de dublu de la Monastir, Tunisia

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-12-30 06:24:00

Ponturi tenis - ITF

30 Decembrie 2020, 14:30

Ibbou/ Siskova

Ibbou/ Siskova

versus
Kozarov/ Narmont

Kozarov/ Narmont

1.67

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Ibbou/ Siskova v Kozarov/ Narmont

Miercuri, 30 decembrie 2020, nu înainte de orele 14,30, este programat meciul de pe tabloul de dublu feminin de la turneul ITF Monastir 13 din Tunisia, între perechea Ines Ibbou (Algeria)/ Anna Siskova (Republica Cehă) și cuplul Katarina Kozarov (Serbia)/ Helena Narmont (Estonia). Pronosticul recomandat merge în direcția favoritelor numărul 1 din această competiție.

Ibbou/ Siskova: Forma echipei, știri și statistici

Ines Ibbou (21 ani) este una dintre speranțele tenisului din nordul Africii, cu un progres vizibil în ultimii 2 ani. Ea a ajuns până pe locul 602 WTA în ierarhia de simplu și are marjă de a mai urca, până în top 400 cel puțin. La dublu nu evoluează în mod constant, dar atunci când o face are prestații destul de bune, încercând să îmbunătățească aspecte în jocul său la fileu. În 2020 a disputat 3 semifinale de nivel ITF, toate pe hard. Momentan ocupă locul 1071 WTA Dublu, dar a fost cel mai bine situată pe locul 739.

Anna Siskova (19 ani) este principala favorită de aici, cea mai valoroasă sportivă atât de pe tabloul de simplu cât și de pe cel de dublu. În afara clasamentului foarte bun, cehoaica are și un joc superior majorității adversarelor sale și are ocazia de a termina anul cu 2 titluri adăugate în palmares. Ea este acum pe poziția 774 WTA Dublu și 546 WTA simplu. S-a impus în luna decembrie în 2 turnee ITF Dublu, la Cairo pe zgură alături de olandeza Lexie Stevens și la Monastir săptămâna trecută alături de poloneza Falkowska.

Chiar dacă vor evolua în premieră împreună, valoarea individuală a celor două tinere sportive este superioară oponentelor lor, iar mezina ar trebui să o ajute pe africancă cu sfaturi din punct de vedere tactic și al așezării în teren, având experiența turneelor câștigate, cu strategii de joc adecvate.

Kozarov/ Narmont: Forma echipei, știri și statistici

Perechea din Serbia și Estonia este la a doua săptămână consecutivă în această formulă, după ce săptămâna trecută pierdeau tot în sferturile de finală, la concursul ITF Monastir 12.

Katarina Kozarov (22 ani) este un nume nou în circuit, cu puține prezențe pe tablourile principale de concurs la nivel ITF. În acest moment nu are clasament nici în proba de simplu, nici în cea de dublu. Recordul său stagional este de 8 victorii - 8 înfrângeri la simplu pe hard și 5 victorii - 1 înfrângere la dublu, pe terenuri rapide. Are o finală în februarie la ITF Cancun 33, pierdută prin walk-over, alături de americanca Kendra Bunch. 

Helena Narmont (19 ani) stă chiar mai rău la capitolul experiență competițională, mai ales în proba de dublu, unde a câștigat doar 3 meciuri oficiale în toată cariera, din 16 disputate. Ea nu are o parteneră de joc stabilă, iar aici în Tunisia a jucat alături de alte 3 partenere diferite, eșuând de fiecare dată devreme în concurs. 

Sârboaica va avea meci de simplu feminin înainte, în jurul orei 11.30, în timp ce colega sa are zi liberă la simplu, ea câștigând în primul tur de marți.

Cele două au pierdut săptămâna trecută fără drept de apel în fața perechii Falkowska/ Siskova, scor 1-6 0-6. 

Statistica meciurilor directe Ibbou/ Siskova v Kozarov/ Narmont

Cele două  perechi nu s-au mai confruntat niciodată în această formulă de joc, lucru de înțeles din cauza lipsei de experiență a outsiderelor la acest nivel profesionist.

Cote pentru Ibbou/ Siskova v Kozarov/ Narmont

Cota pentru calificarea în semifinale a favoritelor 1 - Ibbou/ Siskova este de 1,22 în acest moment în oferta Betano pariuri.

Ibbou/ Siskova vs Kozarov/ Narmont Pont: 2-0 Ibbou/ Siskova

Perechea cap de serie numărul 1 consider că se va califica fără probleme în semifinalele competiției, având calitate individuală superioară, moral bun (în special din partea Annei Siskova) și experiență mult mai bogată la acest nivel, comparativ cu cele două rivale din Serbia și Estonia. Cehoaica le-a mai întâlnit și săptămâna trecută pe hardul de la Monastir, învingându-le cu un drastic 6-1 6-0, iar alături de Ines Ibbou poate face un nou scor categoric. Cota oferită de casa de pariuri Betano este una excelentă, raportată la șansele de reușită.

Miza: 10/10
Cota: 1.67
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici