1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ITF Feminin »
  5. Guillermina Naya - Maja Chwalinska, Ponturi pariuri tenis ITF Buenos Aires, 23.03.2021. Poloneza are prima șansă în Argentina

Guillermina Naya - Maja Chwalinska, Ponturi pariuri tenis ITF Buenos Aires, 23.03.2021. Poloneza are prima șansă în Argentina

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-03-23 02:18:00

ITF Buenos Aires

23 Martie 2021, 17:30

Guillermina Naya

Guillermina Naya

versus
Maja Chwalinska

Maja Chwalinska

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Guillermina Naya v Maja Chwalinska

Marți, 23 martie 2021, nu înainte de orele 17.30, este programată partida din turul inaugural de la ITF Buenos Aires, între reprezentanta țării gazdă, Guillermina Naya (558 WTA) și Maja Chwalinska (220 WTA) din Polonia. Pronosticul recomandat merge în direcția sportivei din Europa, care are un ritm superior de joc la nivel competitiv, în startul actualului sezon.

Guillermina Naya: Forma echipei, știri și statistici

Guillermina (24 ani) este o jucătoare trecută de prima tinerețe, care nu a pătruns niciodată în top 500 mondial. Cele mai importante rezultate din cariera sa profesionistă au fost 2 titluri ITF cucerite chiar la Buenos Aires, în 2019. Totuși, acele competiții au fost unele de anvergură foarte mică, nivelul fiind cel mai scăzut după criteriile turneelor profesioniste destinate senioarelor.

În 2021 nu a disputat niciun meci oficial. Ultima sa apariție a fost în data de 26 noiembrie la ITF Gran Canaria. Recordul său pe zgură este de 96 victorii și 73 înfrângeri. 

Naya este jucătoare de mână dreaptă cu un joc tipic zguriștilor, bazat pe anduranță. Nu are în repertoriu lovituri foarte puternice prin care să închidă repede raliurile cu execuții direct câștigătoare. La această ediție a turneului din capitala Argentinei, a primit un wildcard pentru a juca direct pe tabloul principal, deoarece clasamentul său actual nu i-ar fi permis acest lucru.

Maja Chwalinska: Forma echipei, știri și statistici

Maja (19 ani) este una dintre cele mai importante jucătoare din noua generație a tenisului feminin polonez. Ea este născută în același an cu Iga Swiatek, însă momentan nu a izbutit să își atingă potențialul său maxim. 

Chwalinska este o jucătoare extraordinar de talentată, cu execuții tehnice deosebite și o naturalețe desăvârșită în tot ceea ce întreprinde pe terenul de tenis. Talia este o problemă pentru ea, măsurând doar 1,64 metri în înălțime. Nu are lovituri foarte puternice, nici o masă musculară foarte mare, dar compensează prin viteza de reacție și explozia loviturilor.

În 2021, a avut prestații remarcabile pe suprafețele rapide, obținând 7 victorii din 10 partide disputate. După eliminarea din calificările pentru Australian Open, Maja a ajuns în sferturile de finală la ITF Fujairah și în semifinale la ITF Grenoble, fiind învinsă de 2 sportive mai puternice - Clara Tauson și Marina Zanevska.

Pe zgură încă nu a jucat niciun meci oficial în primele 3 luni ale stagiunii, dar are un record al carierei de 76 victorii și doar 26 înfrângeri. Toate cele 3 titluri ITF cucerite de Chwalinska au venit pe suprafețe lente, în 2019!

La această ediție, la prima sa participare de la ITF Buenos Aires, a fost desemnată cap de serie numărul 7.

Statistica meciurilor directe Guillermina Naya v Maja Chwalinska

Cele două tenismene nu s-au mai confruntat până acum într-un meci oficial de simplu feminin. 

Cote pentru Guillermina Naya v Maja Chwalinska

Pentru o victorie simplă, poloneza a primit o cotă de numai 1,17 din partea casei de pariuri Betano.

Guillermina Naya vs Maja Chwalinska Pont: Chwalinska 2-0

Mizez cu încredere mare pe victoria cu scorul de 2-0 la seturi pentru Maja Chwalinska, în turul inaugural de la ITF Buenos Aires, contra reprezentantei gazdelor - Guillermina Naya. Argeninianca nu cred că are armele necesare pentru a o depăși pe adversara sa din Polonia. Maja este stângace, are avantajul de a găsi traiectorii aparte, în unghiuri speciale și are capacitatea de a produce lovituri prin care să o destabilizeze pe sud-americancă, iar dacă va menține un număr rezonabil de greșeli neforțate, se va impune fără emoții. Cota oferită de Betano pariuri sportive este una foarte bună - 1,53 în acest moment.

Miza: 10/10
Cota: 1.53
Status: Anulat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici