Share

Grace Min vs Robin Anderson, Ponturi pariuri tenis feminin ITF Rome, 27.01.2021. Duel la joasă înălțime

ITF Feminin

Cota: 1.50

Adaugat de: Marian Cioată

27 Ian 2021 09:32 306 0
Logo Grace Min
Logo Robin Anderson
Grace Min
Robin Anderson
VS
21:00 27 Ianuarie 2021
ITF Rome

Analiză și informații pentru Grace Min v Robin Anderson

Miercuri, 27 ianuarie 2021, nu înainte de orele 21.00, este programată partida din turul 1 al turneului ITF Rome 2021, între 2 tenismene din Statele Unite ale Americii - Grace Min (250 WTA) și Robin Anderson (201 WTA). Pronosticul recomandat îl puteți consulta la finele acestei avancronici, el fiind preluat din oferta Superbet pariuri sportive. 

Grace Min: Forma echipei, știri și statistici

Î V

Grace (26 ani) este o sportivă mai experimentată la nivel profesionist, în comparație cu oponenta sa din această seară. Cel mai bine s-a situat pe locul 97 mondial, în martie 2015, însă de atunci a avut foarte multe fluctuații de formă. 

Deși a evoluat cu preponderență pe hard outdoor de-a lungul carierei profesioniste, Min nu are o rată de succes prea bună pe acest tip de suprafețe, având un record de 161 victorii din 301 meciuri disputate. Demn de menționat este faptul că în 5 din ultimii 7 ani a înregistrat bilanț negativ pe ciment, în aer liber. Cel mai recent, în 2020 a terminat cu doar 9 succese din 25 partide! Mult mai bine s-a descurcat pe zgură, unde a câștigat 147 partide și a pierdut doar 73. 28

Min este născută chiar în Georgia, statul în care are loc acest turneu, în premieră. Totuși ea se antrenează în Florida și beneficiază de programul federal USTA Player Development, fiind sprijinită destul de mult atât din punct de vedere financiar cât și logistic.

În 2021 a jucat 2 partide oficiale, în Dubai, contând pentru calificările Australiani Open, câștigând în 2 seturi contra britanicei Harriet Dart (150 WTA) și pierzând în set decisiv, destul de clar contra egiptencei Mayar Sherif (128 WTA). 

Robin Anderson: Forma echipei, știri și statistici

Î V

Robin (27 ani) este o jucătoare care a făcut mai greu pasul către tenisul profesionist, ea concentrându-se pe finalizarea studiilor, în primul rând. A avut prestații deosebite în circuitul NCAA, remarcându-se în echipa de tenis a universității UCLA și fiind declarată cea mai bună jucătoare din țară la acest nivel, în 2014 și 2015. 

Încurajată de aceste performanțe, Anderson a început să joace tot mai des în turnee, beneficiind de sprijin financiar tot mai serios din partea sponsorilor și ajungând cel mai sus pe locul 159 mondial, în august 2019. A cucerit 2 titluri ITF, ultimul la Redding în 2017.

Și Robin este o jucătoare scundă, la fel ca și Grace Min (1,63 metri), având aproximativ 1,60 metri înălțime. Are însă o bună mobilitate, este agilă și rapidă, în special la deplasarea laterală. 

În 2020 nu a evoluat strălucit pe hard outdoor, terminând acel sezon precedent atipic cu doar 1 victorie și 5 înfrângeri. 

Robin a pierdut în Emiratele Arabe Unite, tot în turul secund al calificărilor, în fața masivei rusoaice Ludmila Samsonova.

Statistica meciurilor directe Grace Min v Robin Anderson

Grace Min conduce cu 2-1 la duelurile directe. Toate partidele s-au disputat pe hard outdoor și toate seturile au fost scurte, de sub 9,5 game-uri. Min a câștigat primele 2 meciuri, cu 6-3 6-3 la ITF Florence 2015 și 2-6 6-2 6-0 la ITF Waco 2016, pentru ca Robin Anderson să își ia o primă revanșă la ITF Lubbock 2018, cu scorul de 6-3 6-1.

Cote pentru Grace Min v Robin Anderson

Tot în ideea unui meci mai dezechilibrat, conform tradiției confruntărilor directe anterioare, puteți încerca și varianta unui prim set cu sub 9,5 game-uri, la cota de 1,70 din oferta Superbet azi.

Grace Min vs Robin Anderson Pont: Sub 2,5 seturi

Mizez cu încredere medie pe un meci relativ scurt între Grace Min și Robin Anderson. În 2 din cele 3 dueluri directe anterioare nu a fost nevoie de set decisiv pentru a se stabili învingătoarea. Cred că și astăzi vom avea o partidă ce va curge într-o singură direcție, iar cine va lua primul set îl va domina și pe cel de-al doilea, grație ascendentului moral. Se întâlnesc două jucătoare cu profil asemănător, cu centrul de greutate jos și destul de rapide, dar care nu au o forță deosebită pentru a lovi decisiv, astfel că factorul psihologic va cântări foarte mult. Personal, o văd cu prima șansă pe Anderson, care s-a impus categoric în ultima confruntare directă, cedând doar 4 game-uri în total.

Pont pariuri: Sub 2,5 seturi

Miza: 7/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

26

Castigate:

17

Pierdute:

8

Anulate:

1

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. Am o expertiză de peste 10000 ore în vizionarea și analizarea partidelor de tenis de la nivel ITF pe canale video ale caselor de pariuri, până la turnee majore, în mainstream TV. De cele mai multe ori, istoria se repetă, iar acest dicton se aplică și în pariuri!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici