1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ITF Feminin »
  5. Eva Garkusha vs Daria Lopatetska - Ponturi Pariuri ITF Feminin Lagos, 11.10.2021

Eva Garkusha vs Daria Lopatetska - Ponturi Pariuri ITF Feminin Lagos, 11.10.2021

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-10-11 04:32:00

ITF Feminin Lagos - Calificări

11 Octombrie 2021, 15:30

Eva Garkusha

Eva Garkusha

versus
Daria Lopatetska

Daria Lopatetska

1.40

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Eva Garkusha v Daria Lopatetska

Luni, 11 octombrie 2021, nu înainte de orele 15.30, este programată partida din primul tur al calificărilor de la turneul ITF Feminin Lagos din Portugalia, între Eva Garkusha (1269 WTA) din Rusia și Daria Lopatetska (509 WTA) din Ucraina. Pronosticul recomandat merge în direcția jucătoarei mai bine clasate, cu un record net superior pe suprafețele rapide.

Eva Garkusha: Forma echipei, știri și statistici

Eva (19 ani) este o jucătoare de mână stângă, care a făcut pasul către nivelul profesionist în anul 2018. Din păcate, rezultatele sale au fost destul de dezamăgitoare, cu bilanț negativ până în prezent, pe toate suprafațele pe care a evoluat. 

Nici forma sa recentă nu este una încurajatoare, venind după o perioadă cu un singur succes din precedentele 5 apariții. A evoluat preponderent pe zgură, în prima parte a sezonului 2021, înregistrând 13 victorii și 14 înfrângeri. Cea mai bună performanță a fost sfertul de finală de la ITF 6 Moscova, din luna iulie. La absolut toate concursurile la care a participat a fost nevoită să pornească de pe tabloul de calificări, din cauza locului foarte modest pe care îl ocupă în acest moment în clasamentul WTA.

Pe hard outdoor a disputat primul meci pe 4 octombrie, pierzând tot în Portugalia, la ITF Loule, contra japonezei Shiho Akita. Scorul acelui duel a fost unul foarte drastic, 2-6 1-6, cu asiatica dominând copios aproape fiecare schimb de mingi. 

Garkusha este încă destul de lentă în deplasarea laterală și nici serviciul nu o ajută foarte mult, în ciuda faptului că uneori găsește unghiuri speciale, cu forehandul de stângace.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Daria Lopatetska: Forma echipei, știri și statistici

Daria (18 ani) este o mare speranță a tenisului din Ucraina, cu o ascensiune fulminantă în anii 2018-2019. Din păcate pentru ea, traiectoria sa excepțională s-a întrerupt brusc din cauza unei accidentări la menisc. A suferit o operație, plătită de către compatrioata sa mult mai celebră, Elina Svitolina și încearcă să revină la forma de odinioară. Cel mai sus, Lopatetska a fost clasată pe locul 219 WTA, în iunie 2019. A cucerit în total 5 titluri ITF, din care 3 pe hard outdoor. 

Recordul său pe hard outdoor este de 22 victorii din 29 partide disputate, din care 3-1 în acest sezon. Săptămâna trecută, a pornit tot din calificări, la ITF Loule, reușind să lege 3 succese consecutive, după prestații excelente. A fost învinsă în cele din urmă de franțuzoaica Paquet, jucătoare de top 200 mondial, însă a evoluat mult timp de la egal la egal cu aceasta.

Lopatetska este o sportivă înaltă, de peste 1,80 metri, cu un joc agresiv, lovituri puternice de pe ambele părți ale terenului și un serviciu destul de bun. Are și momente în care comite multe duble greșeli, dar per ansamblu potențialul său este mult mai mare decât actuala poziție din ierarhia WTA.

Ucraineanca se află încă într-un proces de reabilitare, în special la nivel emoțional, după trauma acelei accidentări urâte, care i-a curmat drumul spre prima sută mondială. Nici deplasarea sa nu mai este la fel de rapidă, în comparație cu cea din urmă cu mai bine de 2 ani, dar face progrese vizibile și are nevoie de recăpătarea ritmului competițional.

Statistica meciurilor directe Eva Garkusha v Daria Lopatetska

Cele două tinere tenismene nu s-au mai confruntat până acum într-un meci oficial de simplu din cadrul circuitului profesionist, la nivel ITF sau WTA.

Cote pentru Eva Garkusha v Daria Lopatetska

Victoria simplă a favoritei are în acest moment o cotă de numai 1,14 la Betano pariuri. Cei ce pot urmări în direct acest duel pot paria live pe breakuri realizate de către Lopatetska, deoarece rusoaica este foarte vulnerabilă pe propriul serviciu.

Eva Garkusha vs Daria Lopatetska Pont: 2-0 Lopatetska

Mizez cu încredere pe o victorie în minimum de seturi pentru favorita din Ucraina. Lopatetska are de partea sa experiența superioară pe hard outdoor, în ciuda faptului că este mai mică de vârstă. De asemenea, Daria este mult mai înaltă, are un plus evident de calitate la primul serviciu și un repertoriu mai bogat de lovituri decisive, de pe ambele părți. Eva Garkusha dă impresia că are câteva kilograme în plus, față de optimul necesar pentru nivelul pro, iar de aici și deplasarea mai greoaie în teren. Consider că diferența se va face la retur, acolo unde favorita este mai agresivă și ceva mai intuitivă. Am ales acest pronostic din oferta Betano pariuri sportive.

ITF Feminin Lagos - Calificări

2-0 Lopatetska

1.40
Miza: 6/10
Cota: 1.40
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici