1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ITF Feminin »
  5. Molinaro vs Tan - Ponturi pariuri ITF Grenoble 15.02.2020. Franțuzoaica la un pas de o nouă finală

Molinaro vs Tan - Ponturi pariuri ITF Grenoble 15.02.2020. Franțuzoaica la un pas de o nouă finală

Marian Cioată
Marian Cioată

2020-02-14 21:31:00

ITF Grenoble

15 Februarie 2020, 15:00

Eleonora Molinaro

Eleonora Molinaro

versus
Harmony Tan

Harmony Tan

1.41

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Eleonora Molinaro v Harmony Tan

Sâmbătă, după orele 15.00, este programată semifinala turneului feminin de la Grenoble, dintre luxemburgheza Eleonora Molinaro (255 WTA) și Harmony Tan (218 WTA) din Franța. Reprezentanta țării gazdă conduce la întâlnirile directe și pronosticul recomandat de această dată merge tot în direcția sa.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Eleonora Molinaro: Forma echipei, știri și statistici

Eleonora (19 ani) este considerată o mare speranță a tenisului din Luxemburg, cu potențial de a ajunge în top 100 mondial în sezoanele următoare. Ea s-a format pe zgură și are 7 titluri ITF cucerite pe terenurile lente.

Recordul său în sală este de 28 victorii - 24 eșecuri, iar în stagiunea anterioară a încheiat cu bilanț negativ pe această suprafață (7-9). În 2018 reușea să ajungă surprinzător în finala de la Grenoble, pierdută dramatic în tiebreakul setului decisiv cu reprezentanta gazdelor - Fiona Ferro.

În primele 3 tururi de la actuala ediție, Molinaro nu a cedat niciun set, dar nici nu a fost cu adevărat testată de Estelle Cascino (458 WTA), Anna Danilina (287 WTA) sau Susan Bandecchi (298 WTA). Toate manșele au curs clar în favoarea luxemburghezei, în fața unor adversare modeste, situate sub ea în ierarhia WTA.

Harmony Tan: Forma echipei, știri și statistici

Harmony (22 ani) este o jucătoare mai versatilă din punct de vedere tactic, cu rezultate bune atât pe terenurile lente, cât și pe cele rapide. Are în palmares 6 trofee minore, 4 pe zgură, 1 pe hard outdoor și unul în sală. 

Tan are un stil de joc adecvat pentru condițiile de aici, fiind foarte mobilă și reactivă, fără a forța lovituri deosebit de grele din poziții dificile. 

Desemnată cap de serie numărul 3 pe tabloul principal de la Grenoble, franțuzoaica a dispus rând pe rând de Grammatikopoulou (302 WTA), Lara Salden (292 WTA) și Amandine Hesse (253 WTA). La acest moment, este cea mai bine cotată sportivă ajunsă în careul de ași și teoretic principala favorită la ridicarea trofeului. 

Forma sa o recomandă pentru un nou succes, după semifinala de la Hong Kong și finala de la Petit Bourge, din luna ianuarie 2020. 

Statistica meciurilor directe Eleonora Molinaro v Harmony Tan

Harmony conduce cu 2-0 la confruntările directe, ambele partide fiind tranșate în minimum de seturi. Recent, în luna ianuarie la Petit Bourge, pe hard outdoor, Tan s-a impus categoric cu 6-3 6-1.

Cote pentru Eleonora Molinaro v Harmony Tan

Cei mai curajoși pot încerca și varianta unei victorii la handicap de -1.5 seturi a franțuzoaicei, la o cotă de dublare oferită de eFortuna.ro.

Eleonora Molinaro vs Harmony Tan Pont: Victorie Tan

Merg pe mâna tenismenei cu un joc de o calitate superioară pe hard. Tan este finalistă aici la Grenoble, după un parcurs fantastic anul trecut. În condiții de sală, franțuzoaica are experiență mai mare și lovituri mai consistente. De cealaltă parte, Molinaro este încă adolescentă, cu rezultate preponderent pozitive pe zgură și un volum de meciuri mai mic pe suprafețele rapide. Istoricul recent o defavorizează pe mezină, care a pierdut clar ambele dueluri fără drept de apel.

Miza: 10/10
Cota: 1.41
Status: Anulat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici