1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ITF Feminin »
  5. Despina Papamichail vs Ines Murta

Despina Papamichail vs Ines Murta - Ponturi Pariuri ITF Feminin Lagos, 13.10.2021

Marian Cioată
Marian Cioată

2021-10-13 05:00:00

ITF Feminin Lagos

13 Octombrie 2021, 15:30

Despina Papamichail

Despina Papamichail

versus
Ines Murta

Ines Murta

1.45

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Despina Papamichail v Ines Murta

Miercuri, 13 octombrie 2021, nu înainte de orele 15.30, este programată partida din turul inaugural al tabloului principal de la ITF Lagos, între Despina Papamichail (210 WTA) din Grecia și Ines Murta (758 WTA) din Portugalia. Pronosticul recomandat merge în direcția capului de serie numărul 1, la o cotă atractivă preluată din oferta casei de pariuri Betano.

Despina Papamichail: Forma echipei, știri și statistici

Despina (28 ani) este o jucătoare foarte experimentată din Grecia, cu peste 800 de partide oficiale disputate de-a lungul carierei sale profesioniste. Majoritatea au fost la nivel ITF, însă a avut câteva apariții răzlețe și pe tablourile principale de nivel WTA. În prima săptămână de concurs din 2021 a prins un loc de lucky-loser la Abu-Dhabi, pierzând în fața Karolinei Pliskova, scor 2-6 6-7, după un joc foarte bun, în care a evoluat de la egal la egal cu mult mai titrata sa adversară din Cehia.

Papamichail a jucat mult pe zgură în acest sezon, ajungând la 28 victorii din 48 partide, în proba de simplu. A cucerit un titlu ITF pe zgura verde de la Charleston, în luna iunie. Pe hard outdoor are 7 victorii din 15 meciuri, dar a învins sportive din apropierea primei sute mondiale, precum Renata Zarazua din Mexic sau Francesca di Lorenzo din SUA.

La 1,78 metri înălțime, elena posedă un serviciu de calitate, fiind și o dublistă excelentă, cu un repertoriu variat, precum și o mână fermă în preajma fileului. Chiar săptămâna trecută a cucerit un titlu ITF, alături de sârboaica Natalija Stevanovic, pe hardul de la Loule, tot din Portugalia.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 8 luni pe profit din 9 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ines Murta: Forma echipei, știri și statistici

Ines (24 ani) este o tenismenă cu un potențial destul de limitat, până la această vârstă nereușind să pătrundă în top 500 mondial. Ea a evoluat destul de puțin în 2021, obținând doar 2 victorii din 10 meciuri, pe toate suprafețele. Pe hard outdoor are un singur succes din 7 apariții, obținut în fața unei oponente extrem de modeste. 

De-a lungul carierei, Murta are bilanț negativ pe suprafețele rapide, cu 88 victorii și 95 eșecuri. Singurul său titlu ITF a venit în 2016 pe cimentul de la Ponta Delgada, din Insulele Azore.

Jucătoarea lusitană nu excelează la vreun capitol anume, având un joc de regularitate, cu puține lovituri câștigătoare pe parcursul unui meci și destul de multe greșeli neforțate, în special din cauza deplasării destul de lente în teren și a poziționării defectuoase în momentul executării loviturilor din mișcare.

În 2021, Ines a evoluat preponderent în turneele de casă, de pe teritoriul Portugaliei. A disputat un singur meci în afara țării, în luna martie la Sharm El Sheikh, unde a pierdut din primul tur, fără a câștiga vreun set. Interesant este faptul că Murta a pierdut 5 din totalul celor 7 dueluri de pe hard outdoor cu scorul de 0-2. 

Statistica meciurilor directe Despina Papamichail v Ines Murta

Cele două tenismene nu s-au mai confruntat până acum, în cadrul unui meci oficial de simplu din circuitul profesionist ITF sau WTA.

Cote pentru Despina Papamichail v Ines Murta

Pentru o victorie simplă a favoritei principale de la ITF Lagos, cei de la Betano pariuri sportive ne oferă în acest moment o cotă de 1,14.

Despina Papamichail vs Ines Murta Pont: 2-0 Papamichail

Mizez cu încredere pe un triumf al favoritei numărul 1 de la Lagos, fără set cedat în fața reprezentantei țării gazdă. Ines Murta vine după prestații foarte modeste pe suprafețele rapide, cu un singur succes stagional și multe seturi pierdute foarte clar. Despina are de partea sa experiența superioară, un plus la calitatea loviturilor, precum și constanța în raliurile din spatele terenului. De asemenea, deplasarea în teren a grecoaicei este vizibil mai rapidă. Dacă nu va comite un număr exagerat de greșeli neforțate și va menține un ritm constant agresiv, Papamichail se poate impune fără emoții, păstrând resurse considerabile de energie pentru fazele finale ale competiției. Săptămâna trecută a cucerit un titlu la dublu pe hardul din Portugalia, s-a acomodat la condițiile din sudul peninsulei Iberice și acum va încerca să repete performanța și în proba individuală, fiind de departe cea mai bine clasată prezență de pe tabloul principal de la ITF Lagos. Am ales acest pronostic din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 7/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici