1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ITF Feminin »
  5. Audrey Albie - Sara Cakarevic

Audrey Albie - Sara Cakarevic: ponturi pariuri ITF Denain. 17.06.2022

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2022-06-16 22:15:00

Ponturi tenis - ITF

17 Iunie 2022, 15:00

Audrey Albie

Audrey Albie

versus
Sara Cakarevic

Sara Cakarevic

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Audrey Albie v Sara Cakarevic

Duel 100% francez în sferturile de finală din competiția ITF 25k de la Denain (Franța). Audrey Albie și Sara Cakarevic se vor afla față în față pentru un loc în careul de ași al întrecerii din țara natală. Partida dintre cele două este programată vineri, în complexul pe zgură din Denain. În continuarea articolului veți găsi prezentarea celor două sportive, iar la final vine și pronosticul meu.

Audrey Albie: Forma echipei, știri și statistici

Audrey Albie este o sportivă experimentată de 27 de ani, cu sezoane bune în circuitul ITF. Ea ocupă în prezent locul 410 WTA, însă plătește un preț scump pentru un 2021 ratat. În actuala stagiune, Audrey a câștigat 19 meciuri deja, iar ținta este revenirea în primele 300 de sportive ale lumii, acolo unde s-a aflat în 2019 (career-high 278 WTA). Forma de moment este una bună pentru Albie: la turneul precedent, un ITF de 60k de la Biarritz, franțuzoaica a câștigat 3 partide și a fost eliminată în sferturile de finală de Maria Lourdes Carle, adversară clasată cu peste 200 de locuri mai sus în ierarhie. În actuala competiție de la Denain, Albie a trecut în primul tur fără probleme de Selina Dal (6-2, 6-0), iar apoi în runda a doua a eliminat-o pe talentata tânără de 19 ani, Julie Belgraver (6-2, 6-7, 6-4).

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Sara Cakarevic: Forma echipei, știri și statistici

Sara Cakarevic este o jucătoare de 25 de ani din Franța, clasată pe 448 WTA, așadar mai jos decât adversara ei de vineri. Bilanțul din 2022 nu este unul impresionant: 10 victorii și 10 înfrângeri. Sara Cakarevic a fost văzută drept o mare speranță a tenisului din Franța, însă până la 25 de ani nu a intrat niciodată în Top 300 WTA. Rezultatele recente nu rup gura târgului. Și Sara a luat startul la ITF Biarritz, dar a cedat în primul tur cu Anna Danilina. Cu o săptămână mai devreme fusese eliminată în runda a doua a turneului de la Brescia, iar la ITF Roma a cedat în runda inaugurală. Zgura nu este suprafața ei cea mai bună, statisticile arată mult mai bine pe hard, unde își poate pune mai bine în avantaj loviturile puternice. Pentru a ajunge în sferturile de finală de la Denain, Sara a trecut de fiecare dată greu de Diletta Cherubini (2-6, 6-1, 7-5) și Margot Yerolymos (3-6, 6-2, 6-4).

Statistica meciurilor directe Audrey Albie v Sara Cakarevic

Acesta va fi cel de-al treilea meci direct între sportivele din Franța. Pe primele două le-a câștigat Audrey Albie, de fiecare dată cu 2-0 la seturi: 6-2, 6-0 la Perigueux, respectiv 7-6, 6-2 la Petange.

Cote pentru Audrey Albie v Sara Cakarevic

Audrey Albie este considerată ușor favorită, iar eu voi merge pe mâna ei. Avantajul moral dat de meciurile directe este unul important, iar el atârnă greu în recomandarea mea. În afara pontului ales din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și o victorie cu 2-0 la seturi pentru Audrey. În cazul în care ea se va impune fără set cedat, veți prinde o cotă bună de 2,50.

Audrey Albie vs Sara Cakarevic Pont: Victorie Audrey Albie

Audrey Albie pornește cu prima șansă în fața unei adversare pe care a învins-o de fiecare dată până acum. Mai experimentata jucătoare din Franța nu a cedat vreun set în confruntările precedente cu Sara Cakarevic. De asemenea, forma de moment este una mult mai bună decât cea a Sarei, iar rezultatele din ultimele turnee demonstrează asta. Mă aștept la un succes al lui Audrey Albie, iar cota oferită de Betano pariuri sportive este una excelentă. Să fie verde!

Miza: 8/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici