1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ITF Feminin »
  5. Anna Schmiedlova - Rebecca Sramkova. Ponturi pariuri tenis ITF Belgrad. 30.07.2021

Anna Schmiedlova - Rebecca Sramkova. Ponturi pariuri tenis ITF Belgrad. 30.07.2021

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2021-07-30 09:30:00

ITF - Belgrad

30 Iulie 2021, 18:30

Anna Schmiedlova

Anna Schmiedlova

versus
Rebecca Sramkova

Rebecca Sramkova

1.65

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Anna Schmiedlova v Rebecca Sramkova

În semifinalele turneului ITF de la Belgrad, Anna Schmiedlova o întâlnește pe Rebecca Sramkova, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta SUperbet pariuri. Anna Schmiedlova ocupă locul 122 în clasamentul WTA, în timp ce Sramkova se află pe poziția 201.

Anna Schmiedlova: Forma echipei, știri și statistici

Anna Schmiedlova are 26 de ani și ocupă locul 122 în ierarhia WTA, dar ea a fost și pe locul 26, în urmă cu cinci ani. DUpă ce a participat fără succes la nivel WTA în ultimele turnee, unde nu a reușit să treacă de runda a doua, Schmiedlova se află în fața unei finale ITF. Jucătoarea slovacă nu a mai jucat o finală pe zgură în ultimii doi ani, indiferent de nivel. 

AIci, a trecut în primul tur de Jana Fett, căreia i-a lăsat doar trei game-uri. În turul al doilea a dat o adevărată bătălie, de peste trei ore, cu Jule Niemeier, pe care a învins-o cu 7-6 în decisiv. A oferit 17 mingi de break, din care a salvat 10, reușind să o scoată la capăt cu o jucătoare foarte puternică la retur. În sferturi, a învins-o pentru a doua oară în ultimele două săptămâni pe Anna Blinkova, în fața căreia a revenit după ce a pierdut primul set. A oferit șase mingi de break, din care a salvat trei.

Rebecca Sramkova: Forma echipei, știri și statistici

Rebecca Sramkova are 24 de ani și ocupă locul 201, iar cel mai sus a fost pe poziția 111. Jucătoarea slovacă evoluează mai mult la nivel ITF, dar în ultimii do ani nu a mai avut rezultate. Zgura este suprafața favorită, pe care a obținut 191 de victorii. În acest sezon are un bilanț de nouă victorii și șase înfrângeri pe această suprafață. Are doar un sfert de finală la un ITF de 25 k din Polonia, dar a ajuns în semifinale pe hard indoor în urmă cu câteva luni.

Aici, are trei meciuri de trei seturi câștigate. A eliminat-o în primul tur pe Tereza Mrdeza, după un meci în care a oferit 12 mingi de break, din care a salvat șase. Apoi, a eliminat-o pe Jaqueline Cristian, după o partidă în care a oferit 11 mingi de break, reușind să salveze șase. În sferturi, a eliminat-o pe Kristina Pliskova, după trei ore de joc. A oferit 13 mingi de break, din care a salvat nouă. 

Statistica meciurilor directe Anna Schmiedlova v Rebecca Sramkova

Este 1-1 la general. Anna Schmiedlova s-a impus anul trecut în două seturi, 6-3, 6-2

Cote pentru Anna Schmiedlova v Rebecca Sramkova

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,75 pentru ca Schmiedlova să ia primul set și meciul și o cotă de 1,8 pentru o victorie a Schmiedlovei la cel puțin patru game-uri diferență.

Anna Schmiedlova vs Rebecca Sramkova Pont: Anna Schmiedlova câștigă cu h (-2,5) la game-uri

Anna Schmiedlova este favorită și cred că va reuși să respecte acest statut. Schmiedlova a jucat foarte bine în sferturi cu Blinkova, reușind să depășească oboseala acumulată în turul anterior, când jucase trei ore. Sramkova este o jucătoare care nu a fost niciodată în prima sută și are un sezon modest. Vine după trei partide de trei seturi, iar în ultima a jucat trei ore. Consider că Schmiedlova este jucătoarea mai proaspătă și mai valoroasă, astfel că văd o victorie la cel puțin trei game-uri diferență. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+98.8
Câștigate
31
Pierdute
11
2
Curry
+58.72
Câștigate
11
Pierdute
4
3
Baicu Marius
+42.55
Câștigate
5
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici