Share

Alycia Parks vs Hanna Chang, Ponturi pariuri tenis feminin ITF Rome, 27.01.2021. Duel al wild-cardurilor în Georgia

ITF Feminin

Cota: 1.70

Adaugat de: Marian Cioată

27 Ian 2021 08:47 290 0
Logo Alycia Parks
Logo Hanna Chang
Alycia Parks
Hanna Chang
VS
19:30 27 Ianuarie 2021
ITF Rome

Analiză și informații pentru Alycia Parks v Hanna Chang

Miercuri seară, nu înainte de orele 19.30, este programată partida din turul inaugural al tabloului principal ITF Rome 2021, între americancele Alycia Parks (318 WTA) și Hanna Chang (303 WTA). Pronosticul recomandat merge în favoarea jucătoarei mai bine clasate, care are mai multe meciuri în picioare în acest debut de sezon.

Alycia Parks: Forma echipei, știri și statistici

Alycia (20 ani) este cu mai bine de 2 ani mai tânără decât adversara sa de azi, având în consecință și o experiență mai redusă la nivel competițional. Astfel, ea are 54 victorii și 44 înfrângeri pe hard outdoor, cucerind un singur titlu ITF, chiar la ultima apariție de anul trecut, de la turneul ITF Orlando 3, la mijlocul lunii noiembrie.

Atunci a pornit din calificări și s-a impus surprinzător, iar acum beneficiază de o invitație din partea organizatorilor grație figurii frumoase pe care a făcut-o. Între timp nu a mai evoluat deloc, nici măcar în partide neoficiale din Pro Series.

Parks este o jucătoare longilină, destul de agilă, dar a jucat în mod paradoxal mai mult pe zgură în prima parte a carierei sale profesioniste. 

Marți seara a jucat în proba de dublu alături de Rasheeda McAdoo, pierzând foarte clar în fața favoritelor principale Neel/ Gleason, scor 2-6 2-6.

Hanna Chang: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Hanna (22 ani) a început foarte bine noul an, cu 6 victorii consecutive în UTR Pro Series, o competiție neoficială organizată în Statele Unite ale Americii, pe hard outdoor. Chiar dacă nu a învins jucătoare de top, cunoscute, ea a demonstrat că s-a pregătit excelent în intersezon și a revenit în forță, urmând să atace intrarea în top 300 WTA în perioada imediat următoare. A cucerit în total 4 titluri ITF, câte unul în 2016, 2017, 2018 și 2019.

Ocazia perfectă vine tocmai la acest turneu din Georgia, organizat în premieră în 2021 și pentru care a primit o invitație de a participa direct pe tabloul principal. Tragerea la sorți a fost destul de favorabilă pentru Chang, care va evita în primă instanță întâlnirea cu un cap de serie, ba chiar va da peste un alt wild-card acordat de organizatori. Apoi va urma, în cazul calificării, o partidă cu învingătoarea dintre canadianca Katherine Sebov sau americanca Sachia Vickery (cap serie 6). 

Recordul carierei pentru sportiva cu origini asiatice este de 163 victorii și 95 înfrângeri pe hard outdoor. În 2020 începuse bine sezonul pe terenurile rapide, dar după declanșarea pandemiei nu a mai jucat decât răzleț în turnee oficiale. A obținut totuși 56 victorii din 80 meciuri, majoritatea covârșitoare jucate în West Coast Pro Series, acel circuit închis organizat de către americani pentru a menține tonusul tenismenelor profesioniste cu posibilități reduse de a călători la turneele din afara SUA.

Statistica meciurilor directe Alycia Parks v Hanna Chang

Va fi prima confruntare directă dintre cele două tinere tenismene din Statele Unite ale Americii, într-un meci oficial de simplu feminin.

Cote pentru Alycia Parks v Hanna Chang

Cei mai curajoși dintre dumneavoastră pot încerca și victoria în minimum de seturi a favoritei, la o cotă mult mai atractivă oferită acum de Betano pariuri - 2,65.

Alycia Parks vs Hanna Chang Pont: Victorie Chang

Mizez cu încredere sporită pe o victorie a favoritei Hanna Chang în acest prim tur de la ITF Rome. Alycia Parks nu a mai jucat un meci de la mijlocul lunii noiembrie, iar în apariția de azi-noapte din proba de dublu a avut o prestație mai degrabă modestă. Chang are și un plus de experiență, fiind o jucătoare mai constantă în circuitul profesionist. Consider că Hanna va face diferența în momentele importante, grație acestor calități, în principal pe plan mental, gestionând mai inspirat punctele cheie ale meciului. Am ales cota din oferta Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Victorie Chang

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

26

Castigate:

17

Pierdute:

8

Anulate:

1

Liber profesionist, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014, fiind specializat pe tenis. Am o expertiză de peste 10000 ore în vizionarea și analizarea partidelor de tenis de la nivel ITF pe canale video ale caselor de pariuri, până la turnee majore, în mainstream TV. De cele mai multe ori, istoria se repetă, iar acest dicton se aplică și în pariuri!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici