Share

Pronostic pentru Imanol Lopez Morillo - Yan Sabanin, ITF Kazakhstan F4, 17.04.2018

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

17 Apr 2018 00:27 316 0
Logo Imanol Lopez Morillo
Logo Yan Sabanin
Imanol Lopez Morillo
Yan Sabanin
VS
10:00 17 Aprilie 2018
ITF Kazakhstan F4

Analiză și informații pentru Imanol Lopez Morillo v Yan Sabanin

Turneul ITF Kazakhstan F4 are loc în Shymkent, al treilea oraș ca mărime al țării, iar în această analiză voi detalia partida dintre Imanol Lopez Morillo și Yan Sabanin, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Shymkent este un centru foarte important din sudul țării, un oraș cu un puternic caracter industrial, aici baza punându-se pe prelucrarea zincului și plumbului.
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul National Tennis Center, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Gakhov, Hamou, Yevseyes și Kotov. 

Imanol Lopez Morillo: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V Î V V

Imanol Lopez Morillo este un spaniol de 18 ani, clasat pe locul 1921 ATP. 
Iar momentan Morillo este foarte slab, însă este cauționat de faptul că este încă un copil, el abia începându-și cariera la profesioniști și încercând să se obișnuiască cu ITFul. 
În 2017 are doar optimi de finală la ITF Tunisia F39, însă a arătat și bine în anumite momente, având victorie cu Perchicot (locul 1117 ATP), sau set luat lui Bensoussan (locul 418 ATP). 
Și evident, Imanol este un zgurist tipic, exponent al școlii iberice. 
În 2018 jocul său pare la un nivel minim, având șase competiții la care a luat parte, și doar o calificare pe tabloul principal. 
Dacă iau ca punct de reper turneul de săptămâna trecută, ITF Kazakhstan F3, el a pierdut în calificări destul de clar cu Matvey Khomentovskiy (locul 1173 ATP), un 3-6 4-6 în care Morillo a fost vulnerabil pe propriul serviciu. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Narbekov (tenismen fără clasament), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 2 mingi de break
- 6-4 6-3 cu Daniil Klimov (locul 1515 ATP), câștigând 62% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (4 salvate)

Yan Sabanin: Forma jucatorului, știri și statistici

Î Î V V Î

Yan Sabanin este un rus de 28 de ani, clasat pe locul 603 ATP. 
Sabanin însă nu a fost niciodată un tenismen de top, dimpotrivă, el multă vreme zbătându-se în jurul locului 1000 ATP, cu rezultate foarte modeste în circuitul ITF. Însă odată cu maturizarea pe plan sportiv a început să aibă performanțe, iar momentan Sabanin este un sportiv care este cap de serie la multe competiții. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Kazakhstan F5, semifinale la ITF Bulgaria F1, semifinale la ITF Rusia F1, sferturi de finală la ITF Rusia F2, finală la ITF Rusia F3, sferturi de finală la ITF Rusia F5, finală la ITF Ucraina F5. 
Rezultate solide, atât pe zgură cât și pe hard. 
Din păcate în ultimele luni nu a mai avut deloc performanțe, victoriile fiind rare și în general la sportivi foarte modești.
Iar anul 2018 l-a început foarte modest, cu înfrângeri aproape la orice adversar, revenindu-și relativ de curând. Fiindcă are un meci solid pe zgură cu Giustino (locul 234 ATP), apoi săptămâna trecută are sferturi de finală la ITF Kazakhstan F3. Nu pot spune că a fost impresionant acolo, făcând cel mai slab set pe care l-am văzut în ultimii ani, 0-6 cu Minin (locul 1966 ATP), însă și-a revenit pe parcurs. 

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Imanol Lopez Morillo v Yan Sabanin

Pont Imanol Lopez Morillo vs Yan Sabanin: Yan Sabanin castiga

Yan Sabanin are un an foarte slab, el arătând ca atunci când nu era prima mie mondială, cu niște înfrângeri total neașteptate, exemplificând prin cea cu Pavlioutchenov. Însă relativ recent are meci foarte bun cu Giustino, iar săptămâna trecută a reușit să ajungă în sferturile de finală la ITF Kazakhstan F3, jucând mediu, ridicând nivelul în momentele cheie. Imanol Lopez Morillo nu este în topul 1500 ATP, iar în acest sezon are o singură calificare pe tabloul principal al turneelor la care a participat. Astfel forma sa este chiar jos, chiar și aici în calificări chinduindu-se în special pe propriul serviciu. În plus, ieri a jucat ambele partide, din cauza vremii meciul de duminică fiind anulat. Consider astfel că Sabanin este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Yan Sabanin castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici