Share

Pont Hubert Hurkacz - Roberto Bautista Agut, Spaniolul își continuă forma bună

Tenis

Cota: 1.52

Adaugat de: Burlacu Ștefan

13 Aug 2019 10:43 566 0
Logo Hubert Hurkacz
Logo Roberto Bautista-Agut
Hubert Hurkacz
Roberto Bautista-Agut
VS
22:30 13 August 2019
Ponturi tenis ATP - Western & Southern Open

Analiză și informații pentru Hubert Hurkacz v Roberto Bautista-Agut

Venim cu un pont de la partida dintre polonezul Hubert Hurkcaz și spaniolul Roberto Bautista Agut, din cadrul turul întâi de la Cincinnati, partidă ce este a 4 programată pe terenul cu numărul 4 și care va începe după ora 22 30, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul gândit de noi, în rândurile de mai jos.

Deschide cont la Betfair și primești extra 500RON!

Hubert Hurkacz: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V Î

Hubert Hurkacz nu traversează o formă extraordinară, dar nici nu evoluează la un nivel scăzut. Mai degrabă are un joc oscilant, în care trece de la un nivel la altul. Cert e că polonezul este un jucător cu un potențial mare și poate progresa și mai mult decât a făcut-o până acum.

După revenirea pe hard, Hurkacz a alternat rezultatele bune, cu evoluțiile sub așteptări. La Washington a fost eliminat în 2 seturi de către Isner, în urma unui meci în care polonezul a gresit atipic de mult. În Canada în schimb, Hubert părea că intra pe o pantă ascendentă, dar s-a oprit în optimi, acolo unde a fost învins de către Monfils. Jocul nu a fost unul rău pentru polonez la Montreal, dar greșelile neforțate, chiar și într-un număr mic, l-au costat pe Hurkacz, mai ales în fața unui adversar de talia francezului.

Hardul este poate suprafața preferată a polonezului, care în primăvară, a avut câteva rezultate bune la Indian Wells și Miami. Și victorii contra unor jucători de top, precum Kei Nishikori, Lucas Pouille sau Dominic Thiem. Serviciul este principala armă a lui Hubert, care însă lovește bine mingea și cu forehandul sau reverul. Momentan e departe de forma din primăvară, dar polonezul poate crește ritmul.

Adversarul din prima rundă de la Cincinnati este unul mai mult decât dificil. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, Hurkacz poate să-i facă față ibericului, cel puțin până la un anumit punct și de ce nu, Hubert să spere chiar la un eventual succes. Trebuie însă ca polonezul să evolueze la un nivel foarte ridicat și să comită cât mai puține erori neforțate.

Roberto Bautista-Agut: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V Î

Roberto Bautista Agut se află într-o perioadă foarte bună. Ibericul a revenit foarte bine pe hard și a făcut sferturi de finală la Montreal, acolo unde a fost învins, în urma unui meci de mare luptă, de către Gael Monfils. A fost un turneu solid făcut de spaniol, care până la eșecul cu Gael, Agut nu cedase set la Montreal.

Bautista se află la cea mai bună clasare a sa, locul 11 în ierarhia ATP și țintește chiar intrarea în top 10. Și ar face-o pe merit, pentru că Roberto a avut un an 2019 foarte bun, e adevărat și cu unele scăpări, dar jocul din ultima perioadă e unul excelent. Semifinala de la Wimbledon reprezintă cea mai mare performanță din cariera ibericului, care speră într-un turneu bun și la ultimul Grand Slam al anului.

Hardul e una din suprafețele pe care Agut se simte bine. Bine, jucătorul în vârstă de 31 de ani se simte bine pe orice suprafață la ora actuală și își acomodează foarte ușor jocul in funcție de suprafața pe care evoluează. Spaniolul are multe arme în arsenal și care pe hard se pliază de minune. Deplasarea în teren este un alt punct forte al ibericului, mai ales în schimburile prelungite.

Primul adversar de la Cincinnati nu e chiar la îndemână, dar e clar că Bautista are toate șansele la calificarea în runda secundă. Agut e conștient de valoarea adversarului și va aborda partida în stilul caracteristic și va încerca să evolueze la un nivel cât mai înalt. Dacă jocul îi iese în totalitate, sunt șanse mari să asistăm la o nouă victorie fără set pierdut de către spaniol.

Statistica meciurilor directe Hubert Hurkacz v Roberto Bautista-Agut

Va fi prima confruntare între cei doi jucători.

Cote pentru Hubert Hurkacz v Roberto Bautista-Agut

Pe lângă pronoticul oferit, se mai poate merge pe victoria la H de 2,5 gameuri a ibericului, la o cotă de de 1,73 sau se poate încerca cu o miză mai mică, 2-0 Agut, la o cotă de 2,15.

Pont Hubert Hurkacz vs Roberto Bautista-Agut: Roberto Bautista Agut câștigă meciul

Se anunță un meci de luptă. Hurkacz își va juca șansa, însă are nevoie să fie la un nivel foarte ridicat pentru a se putea duela de la egal la egal cu sportivul spaniol. Agut vine după o săpătmână bună în Canada și vizează un parcurs cel puțin la fel de bun și în America. Ibericul știe cum să abordeze meciul contra polonezului și are armele necesare pentru a-l obosi pe masivul jucător din Polonia. În schimburile prelungite, Agut va fi avantajat și ăsta e doar unul din aspectele care vor influența rezultatul final. Am să merg pe mâna spaniolului și voi recomanda victoria acestuia, la o cotă cel puțin decentă, oferită de cei de la Betfair.

Pont pariuri: Roberto Bautista Agut câștigă meciul

Miza: 10/10

Cota: 1.52

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Pont Hubert Hurkacz vs Roberto Bautista-Agut: -2,5 ghemuri handicap Bautista-Agut

La 31 de ani, spaniolul Bautista Agut se află pe locul 11 în lume (cel mai bun din carieră), iar ambiția lui e să intre în Top 10 cât mai curând. Turneul de la Cincinnati e o bună ocazie, după ce la Montreal a ratat calificarea în semifinale printr-un tie-break pierdut în setul decisiv, în "sfertul" cu francezul Gael Monfils. Același Monfils îl eliminase și pe polonezul Hurkacz, dar cu un scor mult mai sever (6-4, 6-0). Jocul complet și tenacitatea lui Bautista Agut îl indică pe acesta drept favorit. Marele lui dușman poate fi oboseala, dar până acum spaniolul nu a dat semne în acest sens.

Pont pariuri: -2,5 ghemuri handicap Bautista-Agut

Miza: 6/10

Cota: 1.73

Adaugat de: Grigore Cartianu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

23

Castigate:

15

Pierdute:

7

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Europa League: PSV-Rosenborg
Cota: 1.65 12 Dec 2019 19:55 0