Share

Pronostic Hsieh/Strycova - Dabrowski/Xu. Finală dublu feminin Wimbledon.

Tenis

Cota: 1.54

Adaugat de: George Halici

13 Iul 2019 03:44 1,0k 0
Logo Hsieh/Strycova
Logo Dabrowski/Xu
Hsieh/Strycova
Dabrowski/Xu
VS
18:00 14 Iulie 2019
Wimbledon

Analiză și informații pentru Hsieh/Strycova v Dabrowski/Xu

Turneul de tenis de la Wimbledon a ajuns deja în faza finală a tuturor probelor, inclusiv cea de dublu feminin. Câștigătoarele trofeului se vor decide între echipele formate din Hsieh/Strycova și Dabrowski/Xu iar noi am pregătit o analiză pentru această finală, care va fi concluzionată de un pont. 

Turneul de la Wimbledon este cel mai vechi și mai prestigios dintre cele patru turnee de Grand Slam, fiind singurul dintre ele care se desfășoară pe aceeași suprafață ca la început, și anume pe iarbă. Este găzduit de All England Lawn Tennis And Croquet Club din Londra și este al treilea Grand Slam al anului din punct de vedere calendaristic, după Australian Open și Roland Garros, prima ediție având loc în 1877.

Pariază pe victoria Simonei Halep o cotă mărită de 10.00

Hsieh/Strycova: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Perechea formată din Hsieh și Strycova se află pe locul 3 în clasamentul general pe echipe de dublu în circuitul feminin și reprezintă astfel una dintre cele mai de temut echipe. Jocul lor de dublu este unul foarte complex, cele două completându-se exemplar una pe cealaltă. Ambele posedă calități atât de pe fundul terenului, cât și în jocul de la fileu, având un simț al jocului ieșit din comun, lucru esențial pentru marea performanță la dublu. Un alt aspect important este constanța de care dau dovadă atunci când joacă împreună, indiferent de forma individuală a fiecăreia în proba de simplu. Cele două sportive au venit la Wimbledon cu un moral excelent după ce au triumfat în turneul pregătitor de la Birmingham și leagă practic în acest moment o serie de nu mai puțin de nouă victorii consecutive, cu mențiunea că nu au pierdut niciun set până acum în capitala Angliei. Dorința și ambiția lor astăzi va fi cu siguranță la cote maxime, întrucât ar fi primul titlu de Grand Slam cucerit împreună. 

Dabrowski/Xu: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Dabrowski și Xu formează echipa clasată pe poziția a 4-a în clasamentul de dublu al circuitului feminin și cele două au șansa astăzi de a câștiga primul lor turneu de Grand Slam ca și echipă. Canadianca Gabriela Dabrowski mai are însă experiențe de acest nivel, fiind dublă câștigătoare de Grand Slam în proba de dublu mixt și cu siguranță își dorește un titlu și la feminin. Deși această echipă a demonstrat o formă foarte bună la această ediție a Wimbledon-ului, anul 2019 a fost unul fără titluri până acum pentru cuplul canadiano-chinez, cea mai bună performanță a lor fiind participarea în finala turneului de primă categorie de la Madrid. În acel meci au suferit o înfrângere usturătoare chiar împotriva adversarelor de astăzi, cedând rapid cu 6-1 6-3. Exceptând acest rezultat, a fost un turneu foarte bun atunci pentru Dabrowski/Xu, care au mai disputat o finală WTA la Nurnberg și au atins sferturile la Roland Garros ca și rezultate notabile în acest an competițional. 

Statistica meciurilor directe Hsieh/Strycova v Dabrowski/Xu

Scorul înâlnirilor directe este de 2 la 0 pentru perechea Hsieh/Strycova, care a câștigat fără să cedeze set primele două dispute împotriva echipei Dabrowski/Xu. Meciurile au avut loc în 2018 la Indian Wells, respectiv în 2019 la Madrid. Dacă în SUA duelul a fost unul mai echilibrat, terminându-se 7-6 6-3, Hsieh și Strycova s-au impus lejer anul acesta în capitala Spaniei cu 6-1 6-3. 

Cote pentru Hsieh/Strycova v Dabrowski/Xu

Pentru cei care doresc un pariu ceva mai riscant, recompensat însă cu o cotă ceva mai mare, recomand pariul pe o victorie în minimum de seturi a cuplului Hsieh/Strycova, cotată la 2.48 de către Unibet. 

                                                         

Pont Hsieh/Strycova vs Dabrowski/Xu: Hsieh/Strycova câștigă meciul.

Finala probei de dublu feminin din cadrul turneului de la Wimbledon se va disputa între perechile Hsieh/Strycova și Dabrowski/Xu. Se anunță o finală extrem de interesantă între cele mai bune echipe de la această ediție, un meci care reeditează finala de la turneul de primă categorie de la Madrid din această primăvară. Hsieh și Strycova s-au impus fără drept de apel în acel meci, cu 6-1 6-3, și au astfel un avantaj moral care este foarte posibil să conteze astăzi. Cuplul taiwanezo-ceh pare și la Wimbledon într-o formă de zile mari, cele două sportive jucând entuziasmant pe alocuri, necedând niciun set pe parcurs. Deși putem afirma cu convingere că echipa Dabrowski/Xu trece și ea printr-un moment excelent, este destul de clar că majoritatea argumentelor duc spre o victorie a adversarelor acestora. Strycova a ajuns în semifinale și la simplu și are parte poate de cel mai bun turneu al carierei, unde nu cred că va rata titlul la dublu.

Pont pariuri: Hsieh/Strycova câștigă meciul.

Miza: 10/10

Cota: 1.54

Adaugat de: George Halici

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici