Share

Pont Horacio Zeballos - Marco Cecchinato, Argentinianul vrea să debuteze cu dreptul în turneul de acasă

Tenis

Cota: 1.91

Adaugat de: Burlacu Ștefan

13 Feb 2018 15:06 606 0
Logo Horacio Zeballos
Logo Marco Cecchinato
Horacio Zeballos
Marco Cecchinato
VS
23:45 13 Februarie 2018
ATP Buenos Aires

Analiză și informații pentru Horacio Zeballos v Marco Cecchinato

Și un ultim pont pe astăzi, tot din tenis, vine de la meciul dintre argentinianul Horacio Zeballos și italianul Marco Cecchinato, tot din cadrul aceluiași turneu de la Buenos Aires, partidă ce va începe aproape de miezul nopții în România. Mai multe amănunte, dar și pariul nostru la această confruntare, în cele ce urmează. 

Horacio Zeballos - Marco Cecchinato 

Ne-am axat astăzi mai mult pe turneul de la Buenos Aires, asta pentru că ne oferă câteva meciuri foarte bune, dar mai ales niște partide de pe urma cărora putem realiza profit. La fel cum e cazul și la meciul dintre Zeballos și Cecchinato. Argentinianul revine pe zgura din țara sa natală și e hotărât să facă o impresie cât mai bună în fața propriilor suporteri. Horacio a fost eliminat săptămâna trecută de la Quito, de același Monteiro, însă am văzut acea partidă și cu toate că Thiago a jucat bine, cu mare noroc l-a eliminat pe Zeballos. Argentinianul a ratat minge de set pe propriul serviciu și apoi a făcut dublă greșeală, oferindu-i lui Monteiro șansa victoriei. În ciuda eșecului, Zeballos a lăsat o impresie bună, având o evoluție solidă, cu mici excepții în câteva gameuri. Serviciul a mers aproape perfect, iar reverul său spectaculos, a creat de asemenea puncte direct câștigătoare. Astăzi e favorit în disputa cu adversarul italian și cred că va rueși să marga mai departe. Repet, am văzut meciul de săptămâna trecută și nu mă bazez doar pe anumite date statistice.

Cecchinato a avut un debut de an slab, cu 3 victorii din 7 meciuri disputate

De partea cealaltă, Marco Cecchinato e un jucător ce iubește și el zgura și se simte bine pe această suprafață. Pentru mine e suprinzătoare prezența sa pe tabloul principal de la Buenos Aires, pentru ca a reușit să treacă în calificări de un jucător mult mai în formă la ora actuală, Casper Ruud. Sigur, nici Casper nu a evoluat în multe meciuri pe zgură în acest sezon, dar e clar un jucător foarte solid pe acestă suprafață. Marco nu a făcut mare lucru săptămâna trecută la Quito, fiind eliminat în minim de seturi de către austriacul Gerald Melzer, chiar în turul inaugural. Iar în calificări, în afara victoriei contra lui Ruud, a mai fost un succes contra altui argentinian, însă unul modest, Guido Andreozzi. Debutul de an, la fel de slab a fost, cu meciuri slabe făcute de italian, pe hard ce-i drept, însă pierdute în fața altor jucători modești. Deci cu alte cuvinte și Cecchinato e un jucător modest, care se bazează mult pe muncă și în fața unui jucător cu abilitățile și calitățile lui Zeballos, nu are șanse de izbândă.

Va fi prima confruntare directă între cei doi jucători.

 

Pont Horacio Zeballos vs Marco Cecchinato: Victorie Zeballos la H de 1,5 gameuri

Bookmakerii au oferit niște cote surprinzătoare la acest meci. Ok, Cecchinato l-a eliminat în ultimul tur al calificărilor pe Ruud, însă a fost un meci cu multe urcușuri și coborâșuri, stabilit într-un final la tie-break. Cred că dacă italianul nu câștiga tie-breakul, nu se califica mai departe. Zeballos e un jucător foarte experimentat pe această suprafață și se simte ca peștele în apă pe zgură. Serviciul și reverul sunt doar 2 dintre armele argentinianului, care îi va avea alături de el și pe fanii zgomotoși din Argentina. Merg așadar pe un succes al lui Zeballos, la un handicap micuț. Cota e mai mult decât bună și o găsim tot în oferta de la Betano.

Pont pariuri: Victorie Zeballos la H de 1,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 1.91

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

26

Castigate:

17

Pierdute:

7

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici