Share

Pronostic pentru Guido Pella - Ugo Humbert, ATP Antwerp, 18.10.2019

Tenis

Cota: 1.67

Adaugat de: Tudor Cosma

18 Oct 2019 11:41 484 0
Logo Guido Pella
Logo Ugo Humbert
Guido Pella
Ugo Humbert
VS
21:30 18 Octombrie 2019
ATP Antwerp

Analiză și informații pentru Guido Pella v Ugo Humbert

Turneul European Open are loc în Antwerp, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Guido Pella și Ugo Humbert, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Antwerp este o localitate de 523.000 de locuitori, situată în Flandra. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 635.750 euro. 
Gazda este complexul Lotto Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Murray, Simon, Pella sau Copil. 

Deschide cont la Betfair și primești extra 500RON!

Guido Pella: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î Î V V

Guido Pella este un argentinian de 29 de ani, clasat pe locul 20 ATP. 
Iar Pella este foarte talentat, dovadă fiind acest clasament. Este teoretic un zgurist însă este bun și pe terenuri rapide, este agresiv iar în viitor e posibil să aibă și alte performanțe. 
În 2019 are finală la Cordoba, semifinale la Buenos Aires, titlu la Sao Paolo, sferturi de finală la Monte Carlo, sferturi de finală la Barcelona, sferturi de finală la Munich, sferturi de finală la Wimbledon și semifinale la Los Cabos. 
Aici:

- 5-7 6-4 7-6 cu Gojowczyk (locul 111 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (5 salvate)
- 7-5 7-5 cu Kwon (locul 88 ATP), câștigând 91% mingi cu primul serviciu, 46% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)

Ugo Humbert: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î V V

Ugo Humbert este un francez de 21 de ani, clasat pe locul 70 ATP. 
Iar Humbert este un mare talent, el fiind foarte tânăr însă deja în prima sută mondială. Astfel este probabil să-l vedem des în următorul deceniu pe Ugo pe cele mai mari scene. 
În 2019 are semifinale la challengerul din Quimper, titlu la challengerul din Cherbourg, semifinale la Marseille, sferturi de finală la challengerul din Ilkley, semifinale la Newport și titlu la challngerul din Istanbul. 
Aici:

- 6-4 7-5 cu Jozef Kovalik (locul 176 ATP), câștigând 88% mingi cu primul serviciu, 69% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 6-3 6-1 cu Goffin (locul 14 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)

Statistica meciurilor directe Guido Pella v Ugo Humbert

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Cote pentru Guido Pella v Ugo Humbert

Guido Pella vs Ugo Humbert Pont: Guido Pella trimite peste 4.5 asi

Guido Pella are un serviciu de top, iar în general poate să câștige puncte direct cu acesta. De exemplu, de curând are 5 ași cu Basilashvili, 6 cu Millman, iar aici în primele meciuri are 16 cu Gojowczyk și 12 cu Kwon. Așadar de fiecare dată peste linia setată. Ugo Humbert este în formă bună, servind și el foarte bine și cedându-și acest atu o singură dată, iar ieri cu Goffin oferind doar 1 minge de break. Însă pe retur nu stă atât de bine și poate să primească ași. Consider astfel că Pella va trimite peste 4.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Guido Pella trimite peste 4.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

6

Castigate:

2

Pierdute:

2

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici