Share

Pont Pariuri Guido Pella vs Roberto Bautista-Agut, Wimbledon: Ambii tenismeni, în fața unei premiere

Tenis

Cota: 1.73

Adaugat de: Robert_Cristian

10 Iul 2019 09:21 781 0
Logo Guido Pella
Logo Roberto Bautista-Agut
Guido Pella
Roberto Bautista-Agut
VS
15:00 10 Iulie 2019
Wimbledon

Analiză și informații pentru Guido Pella v Roberto Bautista-Agut

Primul sfert de finală al zilei pe terenul nr.1 de la Wimbledon îi va pune față în față pe argentinianul Guido Pella și pe spaniolul Roberto Bautista Agut, un meci care va începe la ora 15:00, ora României, și pentru care am pregătit un pronostic pe care-l vom detalia în continuare.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Guido Pella: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V Î

Nr.26 în lume, Guido Pella este omul momentului în acest moment la All England Club. Argentinianul, total lipsit de experiență în astfel de condiții de joc și fără să se califice vreodată în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam, a dat toate calculele hârtiei peste cap pe parcursul ultimei săptămâni. Sud-americanul a făcut două victime de renume în turul al treilea, respectiv în optimile de finală, eliminându-l pe Kevin Anderson în 3 seturi, finalistul ediției trecute, respectiv pe Milos Raonic, fost finalist la rândul său în 2016, asta după ce canadianul se impusese în primele două manșe.

Traseul complet al lui Pella până în această fază:

- 7-6 5-7 6-3 6-4 cu Marius Copil

- 6-4 4-6 4-6 7-5 6-1 cu Andreas Seppi

- 6-4 6-3 7-6 cu Kevin Anderson

- 3-6 4-6 6-3 7-6 8-6 cu Milos Raonic

Așadar, un traseu foarte dificil pentru Pella, care a petrecut pe teren nu mai puțin de 13 ore și 56 de minute

Roberto Bautista-Agut: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Nr.22 mondial, Roberto Bautista-Agut va disputa astăzi cel de-al doilea sfert de finală al sezonului după cel de la Antipozi și este favorit la accederea în penultimul act al unui turneu de o asemenea anvergură pentru prima dată în carieră. Spaniolul este unul dintre cei mai constanți jucători din circuit și a demonstrat acest lucru de-a lungul ultimilor ani, de altfel din 2014 și până în prezent având în palmares 9 titluri ATP, singurul an în care nu s-a impus la vreun turneu fiind în 2015.

Un foarte bun performer în turnee de nivel 250 sau 500, principala problemă în cazul său a reprezentat-o lipsa de consistență în turneele de Grand Slam, dar iată că acest aspect pare să fie diferit în 2019, așa cum menționam și mai devreme, Bautista aflându-se la al doilea sfert de finală al sezonului la acest nivel.

Până acum, traseul său la Wimbledon a fost unul impecabil, el reușind să profite în totalitate de un traseu destul de facil:

- 6-3 6-2 6-3 cu Peter Gojowczyk

- 6-3 6-2 4-2 ret. cu Steve Darcis

- 6-3 7-6 6-1 cu Karen Khachanov

- 6-3 7-5 6-2 cu Benoit Paire

De altfel, Bautista este singurul jucător rămas în competiție care nu a cedat nici măcar un set până acum

Statistica meciurilor directe Guido Pella v Roberto Bautista-Agut

Cei doi s-au întâlnit de două ori în circuit, iar ibericul s-a impus în ambele rânduri. Singura întâlnire directă într-un turneu de Grand Slam a avut loc la Australian Open în urmă cu doi ani, meci tranșat cu lejeritate de Bautista-Agut, scor 6-3 6-1 6-1

Cote pentru Guido Pella v Roberto Bautista-Agut

Pentru un succes în minimum de seturi al lui Bautista, Unibet.ro vă oferă o cotă de 2.28

Guido Pella vs Roberto Bautista-Agut Pont: Roberto Bautista-Agut -5.5

Nu știu cine ar fi fost în stare să parieze la începutul acestui turneu că Guido Pella și Roberto Bautista-Agut se vor întâlni în faza sferturilor de finală. Sigur, ibericul și-a respectat statutul de favorit în fiecare dintre cele patru meciuri de până acum, dar a avut totodată noroc de un traseu mult mai facil decât l-ar fi arătat la început calculele hârtiei. De cealaltă parte, însă, Guido Pella a câștigat de trei ori la rând din postura de underdog, iar ultimele două succese au venit ca adevărate șocuri. Argentinianul a trecut de Kevin Anderson și Milos Raonic, finaliștii din 2018 respectiv 2016, cel din urmă având chiar un avans de 2-0 la seturi. Principalul atu pentru Pella în cele două partide l-a reprezentat spiritul său de luptător și o condiție fizică superioară, reușind să stea foarte bine în raliuri cu doi dintre cei mai puternici jucători din circuit. Totuși, după aproape 14 ore petrecute pe teren, mă aștept ca oboseala fizică și mentală să se resimtă în cazul său, de cealaltă parte Bautista venind mult mai proaspăt în acest meci, spaniolul fiind singurul jucător rămas în turneu care nu a cedat nici măcar un set până acum. Bautista va fi un matchup cu totul și cu totul diferit pentru Pella comparativ cu ceea ce argentinianul a avut de înfruntat până acum, experiența și prospețimea fizică sunt două aspecte importante aflate în avantajul ibericului, iar din această cauză cred că își va respecta statutul de favorit și astăzi și se va califica în prima semifinală de Grand Slam a carierei printr-un succes la cel puțin 6 game-uri diferență

Pont pariuri: Roberto Bautista-Agut -5.5

Miza: 10/10

Cota: 1.73

Adaugat de: Robert_Cristian

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Guido Pella vs Roberto Bautista-Agut Pont: Roberto Bautista-Agut -1,5 seturi

Guido Pella este surpriza acestui Wimbledon, el până acum trecând de doi foști finaliști și anume Anderson și Raonic. A jucat în general bine, a revenit de la 0-2 cu Raonic și a reușit breakul exact când Milos servea pentru meci, însă a depus și foarte mult efort. Roberto Bautista-Agut este impresionant, el de fapt continuându-și forma bună de la Halle când a pierdut cu Federer doar în set decisiv. Aici nu a pierdut niciun set până în sferturi, fiind foarte exact atât pe serviciu cât și de pe baseline. Eficiența la serviciu este chiar remarcabilă, Agut fiind un tenismen care nu trimite mulți ași, însă chiar și așa pierzându-și serviciul de doar 2 ori tot turneul, având și meciuri în care nu a oferit mingi de break. Consider astfel că Agut se va impune 3-0 sau 3-1, pariul mergând pe această idee la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Roberto Bautista-Agut -1,5 seturi

Miza: 10/10

Cota: 1.43

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici