Share

Pont Guido Pella - Marco Cecchinato, Italianul e cu moralul ridicat

Tenis

Cota: 2.00

Adaugat de: Burlacu Ștefan

18 Apr 2019 01:07 541 0
Logo Guido Pella
Logo Marco Cecchinato
Guido Pella
Marco Cecchinato
VS
12:00 18 Aprilie 2019
ATP Monte Carlo

Analiză și informații pentru Guido Pella v Marco Cecchinato

Am ajuns în faza optimilor de finală la mastersul de la Monte Carlo, iar un prim pont vine de la meciul dintre argentiniaul Guido Pella și italianul Marco Cecchinato, meci ce e primul programat pe Court Des Princes și care va începe după ora ora 12 00. Mai multe amănunte, dar și pronosticul gândit de noi, în rândurile ce urmează.

Pariază pe meciurile de tenis de la ATP Monte Carlo și profită 250Ron cashback

Guido Pella: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î Î V

Guido Pella nu traversează cea mai bună perioadă, dar la Monte Carlo a debutat cu dreptul și a ajuns până în turul 3 al competiției. Zic ca nu e în cea mai bună perioadă, pentru că argentinianul a alternat perioadele bune, cu cele mai puțin bune. Sigur, hardul nu e suprafața favorită a sud-americanului, însă Guido evoluează bine pe orice suprafață. 

Pella a câștigat primul titlu în acest an, la Sao Paulo, după alte 4 finale pierdute. Zgura a fost și rămâne suprafața pe care argentinianul se simte cel mai bine. A urmat o perioadă mai slabă la mastersurile din America, acolo unde nu a făcut decât un tur 2 la Indian Wells și tur 1 la Miami. Revenit pe zgură, Pella și-a regăsit ritmul și a ajuns în runda a 3 în Principat.

În ambele meciuri jucate a avut nevoie de 3 seturi pentru a se impune. Însă adversarii au fost de calibru, atât Djere, dar mai ales Cilic fiind jucători buni pe această suprafață. Contra croatului, Pella s-a impus categoric în decisiv, 6-1, e adevărat și cu largul concurs de greșeli făcute de Marin. Rămâne însă o victorie importantă, în fața nr 11 mondial, pe care îl învinge pentru a doua oară, după victoria de la Wimbledon, din vara trecută.

Acum va da peste alt jucător specialist pe zgură și care la ora actuală e peste cei doi adversari învinși. Cecchinato a crescut mult în ultimul an și pe zgură e foarte solid. Pella are însă șansa sa și cu siguranță va lupta până la capăt.

Marco Cecchinato: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V Î

Marco Cecchinato e la ora actuală unul din cei mai buni jucători pe această suprafață. Italianul a evoluat foarte mult în ultimul an și acum e cap de serie la fiecare turneu. Intrat în top 20, Marco se poate bate de la egal la egal cu orice tenismen de top. Debutul de la ediția din acest an din Principat confirmă faptul că zgura rămâne specialitatea italianului, iar ultima victorie a arătat încă o dată calitățile jucătorului din Peninsulă.

Marco a făcut trecerea bine și la hard, dar momentan e departe de ceea ce a arătat pe suprafața roșie. Cum ziceam, debutul la ediția din acest an a turneului de la Monte Carlo a fost foarte bun. Sigur, Marco a avut un moment de black-out în primul set a meciului cu Wawrinka, când efectiv a fost de nerecunoscut. Ok și Wawa a jucat foarte bine, dar în condițiile în care Cecchinato nu ar fi făcut acele greșeli majore, italianul nu pierdea niciodată setul la 0. A revenit spectaculos, după ce a fost condus cu un break și în setul 2 și s-a impus cu 6-3 în decisiv. 

Serviciul, reverul cu o singură mână, dar și forehandul sunt principalele arme ale italianului, care poate la ora actuală să se bată de la egal la egal, exceptându-l poate doar pe Nadal, cu cei mai buni jucători din circuit. Evident raportându-ne strict la această suprafață. Meciul contra lui Pella se anunță disputat, dar Cecchinato poate să iasă învingător fără emoții, dacă va juca precum în ultimele 2 seturi contra lui Wawa.

Statistica meciurilor directe Guido Pella v Marco Cecchinato

De 5 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de partea italianului, care s-a impus de 4 ori până acum. Singura dată când Pella a câștigat a fost în urma cu 2 ani, în cadrul unui turneu challenger. Ultima întâlnire directă a avut loc la începutul anului, în semifinalele turneului de la Buenos Aires, când Marco s-a impus în 2 seturi. 

Cote pentru Guido Pella v Marco Cecchinato

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria simplă a italianului, la o cotă de 1,66 sau over 20,5 gameuri, la o cotă de 1,53.

Pont Guido Pella vs Marco Cecchinato: Victorie Cecchinato la H de 2,5 gameuri

Mă aștept la o nouă evoluție pe măsură din partea italianului. Meciul va fi unul oricum spectaculos, pentru că și Pella a evoluat bine în cele două partide jucate în Principat și își va juca șansa până la capăt. Argentinianul a cedat anul acesta în fața tenismenului din Italia și vrea să își ia revanșa. Va fi greu, pentru că Marco evoluează foarte solid, iar prestația din meciul cu Wawrinka, exceptând setul 1, ar trebui să îl pună în gardă pe sud-american. Îmi place stilul de joc al italianului și am încredere în loviturile sale. Merg astfel pe un succes la minim 3 gameuri diferență pentru Cecchinato, la o cotă ce ne dublează banii.

Pont pariuri: Victorie Cecchinato la H de 2,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 2.00

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

33

Castigate:

22

Pierdute:

10

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici