Share

Pont Guido Pella - Joao Sousa, Portughezul pornește cu prima șansă

Tenis

Cota: 1.56

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Ian 2019 17:20 532 0
Logo Guido Pella
Logo Joao Sousa
Guido Pella
Joao Sousa
VS
04:00 15 Ianuarie 2019
Australian Open

Analiză și informații pentru Guido Pella v Joao Sousa

Un alt pont din cea de-a doua zi de la Australian Open vine de la meciul dintre argentinianul Guido Pella și portughezul Joao Sousa, meci ce este programt al doilea pe terenul 22 și care va începe după ora 04 00, ora României. Mai multe amănunte, dar și pronosticul gândit, în cele ce urmează.

Pariază pe victoria Simonei Halep cu Kaia Kanepi la o cotă mărită de 40.00

Guido Pella: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î Î

Guido Pella e un jucător decent din circuit, care însă excelează pe zgură, acolo unde poate pune multor jucători probleme. Argentinianul s-a acomodat însă și pe suprafețe rapide și a început să obțină rezultate bune pe hard sau iarbă. Rămâne ca punct de referință victoria imensă cu Cilic, de la Wimbledon, când argentinianul a revenit în fața croatului de la 0-2 la seturi.

Anul acesta a evoluat foarte puțin, la Doha chiar retregându-se din turneu. La Auckland a pierdut meciul cu Gojowczyk, însă după un meci oscilant, în care putea să să iasă și câștigător. Serviciul argentinianului se pliază bine pe suprafețe rapide. Nu mai zic că fiind jucător de mână stângă, din careul de avantaj servește extraordinar. Forehandul este iar o armă puternică a lui Guido, la fel ca și reverul cu două mâini. 

Cum ziceam, Pella e un jucător decent, care însă are capacitatea de a face meciuri bune pe orice suprafață. Partida cu Sousa din primul tur de la Melbourne se anunță echilibrată și cred că argentinianul, care chiar dacă pornește cu șansa a doua, poate să se califice în turul secund.

Joao Sousa: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V Î

Joao Sousa este de asemenea un jucător decent al circuitului. Chiar bun aș putea zice, pentru că portughezul are momente când etalează un tenis de o calitatea foarte ridicată. Marele dezavantaj al lui Joao a fost și va fi temperamentul. Temperament care duce la oscilații în jocul său. 

Știm prea bine meciurile în care Sousa era la conducerea jcoului și deodată a scăzut brusc nivelul și chiar a cedat în partida repsectivă. Toate aceste oscilații l-au împiedicat pe portughez să obțină rezultate cu adevărat importante la nivel de ATP. Pe hard, Joao se simte bine, stilul său de joc, unul agresiv, pliindu-se bine. Doar două meciuri are Soua în 2019, obținând o victorie și evident, un eșec. 

La Auckland, acolo unde a luat parte săptămâna trecută, portughezul a furnizat surpriza, trecând de Shapovalov, însă a cedat în minim de seturi în fața lui Norrie, jucător ce a fost deja eliminat din competiția de la Melbourne. Sigur, aici vorbim de un meci 3/5 și astfel de partide pot lua fel și fel de întorsături. Tocmai de aia cred că vom avea parte de un meci echilibrat și în ciuda statutului de favorit, Sousa va avea mult de muncă în fața lui Pella.

Statistica meciurilor directe Guido Pella v Joao Sousa

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, anul trecut la French Open, meci în care Pella s-a impus în minim de seturi.

Cote pentru Guido Pella v Joao Sousa

Pe lângă pontul ales, se mai poate merge și pe un over 36,5 gameuri, la o cotă de 1,70 sau se poate paria, cu o miză mai mică, pe victoria argentinianului, la o cotă de 2.25.

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Guido Pella vs Joao Sousa: Total seturi - peste 3,5

Se anunță un meci echilibrat. Cei doi jucători au valori apropiate, cu plusuri și minusuri pentru fiecare. Sigur, Pella ar fi avantajat într-un meci pe zgură, așa cum Sousa are prima șansă în acest meci. Totuși, fiind un meci de 3/5, îmi este greu să cred că unul din cei doi jucători se va impune fără să cedeze set. Mai ales că ambii jucători au evoluții oscilante pe durata unui meci. Mai ales portughezul. În aceste condiții, cred că cel mai propice pariu la această partidă e over 3,5 seturi, la o cotă decentă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Total seturi - peste 3,5

Miza: 10/10

Cota: 1.56

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

31

Castigate:

17

Pierdute:

12

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Kyrgios - Mannarino. 18.06.2019
Cota: 1.50 19 Iun 2019 13:00 0