Share

Pont Grigor Dimitrov - Kevin Anderson, Dispută aprigă pentru un loc în semifinale

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

10 Aug 2018 12:59 671 0
Logo Grigor Dimitrov
Logo Kevin Anderson
Grigor Dimitrov
Kevin Anderson
VS
19:30 10 August 2018
Rogers Cup

Analiză și informații pentru Grigor Dimitrov v Kevin Anderson

Primul pont din tenis de astăzi vine de la partida dintre bulgarul Grigor Dimitrov și sud-africanul Kevin Anderson, din cadrul primul sfert de finală de la Toronto, meci ce este programat primul pe arena centrală și care va începe după ora 19 30, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul gândit, în cele ce urmează.

Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

Grigor Dimitrov: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Dimitrov a revenit bine pe hard, cu 2 succese împotriva a doi jucători buni. Deși au fost victorii în 3 seturi, Dimitrov a jucat bine, meritând de fiecare dată victoria. Bulgarul nu a avut un parcurs deloc bun la Wimbledon, fiind eliminat în runda inaugurală, iar de la acea eliminare, nu a mai luat parte la vreun turneu. Grig se simte bine pe hard, fiind poate suprafața sa favorită. De altfel, bulgarul este deținătorul titlului de la Cincinnati, următorul masters al verii, ce va avea loc săptămâna viitoare. Dacă în primele 2 runde a avut de muncă, Grig va avea și mai mult de muncit în această seară, pentru că adversarul este cu cel puțin o clasă peste tenismenii învinși până acum. Și chiar dacă pornește cu șansa a doua, eu cred că bulgarul are forța să se impună. Mai ales dacă nu va face multe greșeli neforțate.

Kevin Anderson: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Kevin Anderson s-a întors pe hard, suprafață pe care se simte excelent. Sud-africanul a început mai greu turneul de la Toronto, fiind nevoit să revină în primul meci, cel cu Donskoy, de la scorul de 0-1 la seturi și impunându-se în fața rusului la capătul unui tie-break în decisiv. A urmat o victorie destul de muncită în fața unui jucător surpriză de la acest turneu, bielorusul Ilya Ivashka, scor 7-5, 6-3. Să spunem că au fost și două meciuri de încălzire pentru sud-african, mai ales că jucătorii întâlniți au fost modești. Adevăratul test de la acest turneu va fi astăzi cu Dimitrov, jucător în fața căruia a câștigat doar de 2 ori. Iar ultima dată acum mai bine de 6 ani. Va fi astfel și un motiv de revanșă pentru sud-african, care s-a tot văzut învins de bulgar de-a lungul timpului. Kevin poate stă un pic mai bine la serviciu decât Dimitrov, însă Grigor are o deplasare mai bună în teren. Fiecare jucător are atuurile sale și cred va fi un meci intens disputat.

Statistica meciurilor directe Grigor Dimitrov v Kevin Anderson

De 8 ori s-au întâlnit cei doi jucători până acum, iar raportul este de 6-2 în favoarea bulgarului. Ultimul meci direct a avut loc acum 2 ani, în cadrul turneului de la Stockholm, unde Grig s-a impu cu 2-1 la seturi. 

Cote pentru Grigor Dimitrov v Kevin Anderson

Kevin Anderson e favorit la victorie, dar eu cred că se merită încercat un pariu pe succesul bulgarului, la o cotă de 2,25. Un alt pariu este tot pe numărul de gameuri, la o linie mai înaltă, over 23,5, la o cotă de 1,88.

Betano - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Grigor Dimitrov vs Kevin Anderson: Total gameuri - peste 22,5

Kevin pornește favorit în fața bulgarului. Asta mai mult după prestația de la Wimbledon, decât după cele arătate până acum la Toronto. Sigur, nici bulgarul nu a excelat, dar rămâne un jucător de top, cu lovituri formidabile. Eu văd un meci strâns și echilibrat, care va fi decis chiar într-un set decisiv. Serviciul este una din armele de bază ale celor doi jucători și cine va greși mai puțin la acest capitol, va avea șanse mai mari la victorie. Oricum, pariul logic la această confruntare e pe numărul de gameuri, iar eu voi merge pe minim 23 de gameuri disputate, la o cotă decentă, spun eu. Linia poate fi atinsă și din doar 2 seturi, astfel că sunt șanse bune ca pariul să iasă.

Pont pariuri: Total gameuri - peste 22,5

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

26

Castigate:

15

Pierdute:

11

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Croația - Spania
Cota: 2.10 15 Noi 2018 21:45 0