Share

Pont Gilles Simon - Tomas Berdych, Cehul e în revenire de formă

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Burlacu Ștefan

12 Feb 2019 02:59 600 0
Logo Gilles Simon
Logo Tomas Berdych
Gilles Simon
Tomas Berdych
VS
15:00 12 Februarie 2019
ATP Rotterdam

Analiză și informații pentru Gilles Simon v Tomas Berdych

Continuăm cu seria de ponturi din tenis și venim cu unul de la meciul dintre francezul Gilles Simon și cehul Tomas Berdych, din cadrul turului întâi de la Rotterdam, meci ce este al 3-lea programat pe arena nr 1 și care va începe după ora 15 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul gândit, în rândurile de mai jos.

Încasează un pariu fără risc de 300RON

Gilles Simon: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V Î

Gilles Simon a avut un start de sezon oscilant. Francezul a alternat meciurile bune cu cele mai puțin bune, cu toate că e într-o revenire de formă. Gilles a revenit în top 30, dar evoluțiile sale nu sunt mereu la nivelul așteptărilor. 

Putem spune că Simon a dezamăgit la Melbourne, după ce a fost eliminat în turul secund de Alex Bolt, un jucător mult mai slab cotat. Asta în condițiile în care francezul venea după un turneu bun premergător primului grand slam al anului. Dar exact cum ziceam și mai sus, inconstanța încă îl împiedică pe Simon să redevină acel jucător de odinioară, care era în top 10. 

Săptămâna trecută la Montpellier, Simon a fost eliminat în turul doi de către conaționalul acestuia, Tsonga, în minim de seturi. Și în acel meci, Gilles a evoluat oscilant, făcând un prim set slab, iar mai apoi un al doilea act mult mai solid, însă cedând la tie-brek în cele din urmă. Calitate are, dar francezul plătește tribut inconstanței de care tot dă dovadă în ultimele sezoane. 

La Rotterdam, sorții nu au fost de partea francezului, care îl va avea de înfruntat pe Berdych în runda inaugurală. Meciul se anunță extrem de greu, dar Simon își va juca șansa până la capăt.

Tomas Berdych: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V Î

Tomas Berdych a avut un start de sezon bun. Poate mai bun decât se așteptau mulți, ținând cont că cehul a revenit după o pauză de aproape 6 luni. Pregătirea făcută însă în pre sezon a fost de bun augur, iar roadele s-au văzut imediat.

Chiar dacă a coborât mult în ierarhia ATP, cehul se bucură de grandoarea pe care și-a construit-o în timp și a primit wild card la fiecare turneu puternic la care a luat parte. Cehul se află oricum pe drumul cel bun, iar dacă își va menține nivelul sau chiar îl va crește, atunci cu siguranță va reveni în top 20 cel puțin, acolo unde îi este de altfel locul. Nici o intrare din nou în top 10 nu este imposibilă, singura condiție fiind ca cehul să nu mai aibă probleme medicale.

Finală la Doha, tur 4 la Melbourne și semifinale la Montpellier sunt rezultatele obținute de ceh până acum. Deloc rău, iar asta confirmă încă o dată că Tomas e în revenire de formă. Sigur, nu mi-a plăcut Berych în anumite momente la Montpellier, când a avut momente de slăbiciune, drept dovadă clacând în meciul cu Herbert. Cred însă că a fost mai mult o întâmplare eșecul cu favoritul local.

La Rotterdam, Tomas s-a simțit mereu bine, cehul având 2 finale aici, dintre care una pierdută și alta câștigată. Cred că și anul acesta Berdych va debuta cu dreptul, iar dacă va elimina acele greșeli atipice făcute săptămâna trecută în Franța, atunci e mare favorit contra lui Simon.

Statistica meciurilor directe Gilles Simon v Tomas Berdych

De 14 ori s-au întâlnit cei doi jucători până acum, iar raportul este egal, 7-7. În ultimele 3 confruntări însă, cehul a avut câștig de cauză și de fiecare dată s-a impus în minim de seturi. Ultima dispută a avut loc în 2017, pe zgura de la Lyon. 

Cote pentru Gilles Simon v Tomas Berdych

Pe lângă pontul recomandat, se mai poate merge și pe victoria la H de 2,5 gameuri a cehului, la o cotă de 1,85 sau over 20,5 gameuri, la o cotă de 1,47.

Pont Gilles Simon vs Tomas Berdych: Tomas Berdych câștigă partida

Tomas Berdych a arătat foarte bine în acest debut de sezon, cu unele excepții, iar dacă va continua pe aceeași linie, are șanse mari să urce din nou în top 20. Jocul e unul solid, apropiat ca cel din vremurile bune, iar când prinde o zi bună la serviciu, cehul e aproape imbatabil pe propriul serviciu. Simon nu s-a mișcat nici el rău în prima lună din 2019, dar a dat dovadă de prea multă inconstanță. Francezul e încă departe de forma sa din urmă cu 4-5 ani, dar asta nu înseamnă că nu poate să-i pună probleme cehului. Eu am însă încredere în Berdych, care a demonstrat până acum că poate etala din nou același joc ca în vremurile bune. Am să merg la siguranță și voi oferi victoria simplă a lui Tomas, la o cotă decentă oferită de bookmakeri.

Pont pariuri: Tomas Berdych câștigă partida

Miza: 10/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

33

Castigate:

13

Pierdute:

20

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici