Share

Pont Gilles Simon - Alex De Minaur, Experiență vs entuziasm

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Burlacu Ștefan

10 Ian 2019 21:50 667 0
Logo Gilles Simon
Logo Alex de Minaur
Gilles Simon
Alex de Minaur
VS
02:00 12 Ianuarie 2019
ATP Sydney

Analiză și informații pentru Gilles Simon v Alex de Minaur

Venim cu un pont și de la cea de-a doua semifinală de la Sydney, dintre francezul Gilles Simon și favoritul gazdelor, Alex De Minaur, meci ce este ultimul programat pe arena centrală și va începe după ora 11 30, ora României. Mai multe date, dar și pronosticul ales, în rândurile de mai jos.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Gilles Simon: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Gilles Simon se mișcă foarte bine în noul sezon. Francezul, care de curând a împlinit 34 de ani se simte ca în prima tinerețe și arată încă o dată, daca mai era nevoie, că nu întâmplător a fost nr 6 mondial. Chiar dacă e încă departe de acele vremuri, când se lupta de la egal la egal cu cei mai buni jucători din circuit, Gilles își pune în practică jocul inteligent.

În primul turneu din 2019, cel de la Pune, Simon a bifat semifinalele, cedând cu destul de mare greutate în fața câștigătorului, Kevin Anderson. Chiar dacă stilul de joc nu este unul estetic, cel puțin din punctul meu de vedere, eficența este una crescută. Cu un joc bun de pe fundul terenului, Gilles rezistă foarte bine în schimburile prelungite. În cele 2 meciuri jucate la Sydney, francezul a disputat 3 seturi cu tie-break și un set cu prelungiri. Iar adversarii nu au fost deloc modești, Sam Querrey și John Millman, ambii jucători solizi pe această suprafață. 

Sigur, am putea spune că Simon e obosit după cele 6 seturi disputate, dar așa cum am zis, francezul are suficientă inteligență pentru a ști cum să gestioneze momentele cheie ale unui meci. Adversarul din semifinale e cu 14 ani mai tânăr și are o foame de rezultate impresionantă. Rămâne de văzut cum va aborda acest meci francezul, însă e clar că are forța de a merge în ultimul act al competiției.

Alex de Minaur: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Alex De Minaur a avut un început de sezon bun. Doar 2 seturi a cedat australianul în cele 6 meciuri jucate, la Brisbane și Sydney, ambele în meciul pierdut cu Tsonga, în sferturi la Brisbane. Aici la Sydney, doar victorii în minim de seturi. E adevărat, adversarii întâlniți nu au fost printre cei mai buni, dar Opelka, Lajovic sau Thompson nu sunt nici în afara top 100. 

Jucătorul ce va împlini 20 de ani luna viitoare a făcut astfel un antrenament foarte bun înainte de primul Grand Slam al anului, însă pregătirea nu se oprește aici. Din punct de vedere al moralului, ar fi un mare plus un succes la Sydney. Imbold ce l-ar ajuta să evolueze și mai bine pe tabloul principal de la Melbourne si să ajungă într-un eventual tur 3 contra lui Nadal. Până atunci însă, Alex mai are două etape de trecut.

Primul pas pe care trebuie să îl facă e să treacă de experimentatul Simon, care în ciuda vârstei, mult mai înaintate, sunt sigur că nu va ceda deloc ușor. Văd un meci disputat, dar cu ajutorul fanilor, dar și cu un joc solid, De Minaur poate bifa prima finală din 2019.

Statistica meciurilor directe Gilles Simon v Alex de Minaur

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, în urmă 3 luni, la Tokyo, când De Minaur s-a impus cu 2-1, în urma unui meci de peste 3 ore.

Cote pentru Gilles Simon v Alex de Minaur

Pe lângă pronosticul oferit, mai puteti paria pe over 2,5 seturi, la o cotă de 2,30 sau pe succesul australianului, la o cotă de 1,45.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Gilles Simon vs Alex de Minaur: Total gameuri - peste 20,5

Va fi un meci mai mult decât disputat. Chiar dacă mulți gândesc că Simon e extenuat după ultimele 2 meciuri, eu cred că lucrurile nu vor fi deloc simple pentru australian. Alex e foarte talentat și are entuziasmul specific tinerilor, dar asta nu va fi suficient pentru a se califica în finala competiției. Francezul e uns cu toate alifiile și va compensa din plin prin experiența vastă pe care o are. Cred că vom avea un meci echilibrat și nu e exclus deloc să avem din nou un set cu tie-break sau de ce nu, chiar și set decisiv. Merg astfel pe minim 21 de gameuri disputate, la o cotă decentă oferită de Betano.

Pont pariuri: Total gameuri - peste 20,5

Miza: 10/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

31

Castigate:

17

Pierdute:

12

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Kyrgios - Mannarino. 18.06.2019
Cota: 1.50 19 Iun 2019 13:00 0