Share

Pronostic pentru Gauderic Vilmaure - Lucas Bouquet, ITF Franta F2, 14.01.2018

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Ian 2018 22:54 324 0
Logo Gauderic Vilmaure
Logo Lucas Bouquet
Gauderic Vilmaure
Lucas Bouquet
VS
13:30 14 Ianuarie 2018
ITF Franta F2

Analiză și informații pentru Gauderic Vilmaure v Lucas Bouquet

Turneul ITF Franța F2 are loc în Bressuire, iar în această analiză voi detalia partida dintre Gauderic Vilmaure și Lucas Bouquet, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Bressuire este o comună în departamentul Deux-Sevres, cu o populație însă destul de mare, în jur de 20.000 de locuitori. Iar ea este cunoscută, în special deoarece aici se află biserica Notre Dame, construită undeva în jurul secolului 12, și castelul Lorzilor de Beaumont. 
Și ca fapt divers, este înrudită cu Hodac din Mureș. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel, însă destul de important, fiind foarte bine organizat. 
Gazda este Tennis Club de Bressuire, evident cel mai mare din localitate, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor, în Europa fiind foarte greu să se joace în aer liber iarna. 
Tabloul de concurs este foarte puternic, cuprinzând nume precum Guez, Huang sau Lestienne. 

Lucas Bouquet este un francez de 20 de ani, clasat pe locul 1588 ATP. 
Evident, el până acum nu a avut mari performanțe, și nu reprezintă mare lucru pentru spectatorii amatori de tenis. Însă Lucas este în creștere, și este acum deja la al 4-lea an ca profesionist, momentul oportun să între chiar în prima mie mondială. 
Până atunci mai este, iar Bouquet trebuie să dispute trei tururi de calificare aproape la fiecare competiție. 
În 2017 are optimi de finală la ITF Franța F13 și optimi de finală la ITF Franța F23, destul de puțin, însă în condițiile în care el în general este outsider cu orice oponent. 
Are set luat lui Okala (locul 447 ATP), pe zgură, însă și indoor adesea a făcut meciuri solide, de exemplu trecând de Roy și ajungând în tie-break cu Edward Corrie (locul 359 ATP). 
Anul 2018 l-a început bine, la ITF Franța F1, tot indoor însă pe zgură trecând de Boureau în calificări, pentru ca apoi să piardă cu Avidzba (locul 1035 ATP) 4-6 6-2 0-6, după un meci interesant, cu viitorul sfert finalist. 
Aici:

- 6-3 6-3 cu Delage (tenismen de 16 ani fără clasament), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)

Gauderic Vilmaure este un francez de 26 de ani, fără clasament. 
El este un amator, nici măcar la juniori nefiind prea des activ, având doar patru competiții, o singură dată trecând de calificări. 
Iar la profesioniști, deși are 26 de ani, are doar trei competiții disputate în toată cariera. 
Astfel, în 2016 pe hard a jucat atât la ITF Africa de Sud F1 cât și la Africa de Sud F2, trecând de fiecare dată de calificări, surprinzător, însă apoi pierzând: 0-6 0-6 cu Press (locul 1019 ATP) și 3-6 2-6 cu Margaroli (locul 796 ATP). 
Iar în 2017 avem un singur punct de reper, și anume competiția pe zgură ITF Elveția F3, unde l-a învins pe Borroni (locul 1373 ATP), apoi fiind învins de Ruppli (locul 1120 ATP), el de fapt retrăgându-se la scorul de 2-6 2-5. 
Aici:

- 6-0 6-0 cu Jolovic (tenismen fără clasament), câștigând 85% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Este prima întâlnire directă între cei doi.

 

Pont Gauderic Vilmaure vs Lucas Bouquet: Lucas Bouquet castiga

Lucas Bouquet este un francez tânăr, de 20 de ani, care speră să între în topul 1000 în acest an, deși mai are foarte mult până acolo, și are mare nevoie să treacă des de calificări. Anul l-a început bine, iar meciul cu Avidzba a fost la standarde bune, el luând chiar și un set. Gauderic Vilmaure este amator, având doar 3 turnee disputate, aici fiind astfel la al patrulea. El de fapt este fotomodel, foarte cunoscut în Franța, aceasta fiind și cariera lui. Și evident, este foarte înalt și are un fizic perfect, însă faptul că nu joacă des tenis cred că va conta foarte mult. Aici în primul tur de calificare s-a impus 6-0 6-0, însă a avut un oponent care nu jucase până la momentul acela niciun meci de tenis cu miză. Astfel, pronosticul meu merge pe victoria lui Bouquet la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Lucas Bouquet castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici