Share

Pronostic pentru Francesco Forti - Gijs Brouwer, ITF M25 Jablonec nad Nisou, 22.05.2019

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

21 Mai 2019 13:49 277 0
Logo Francesco Forti
Logo Gijs Brouwer
Francesco Forti
Gijs Brouwer
VS
11:00 22 Mai 2019
ITF M25 Jablonec

Analiză și informații pentru Francesco Forti v Gijs Brouwer

Turneul ITF M25 Jablonec Nad Nisou are loc în Cehia, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Francesco Forti și Gijs Brouwer, urmând să concluzionez cu pariul aferent.
Jablonec Nad Nisou este o localitate de 45.000 de locuitori, fiind cunoscută în special prin numele său german, Gablonz, aici producându-se primele bijuterii "false" din Europa. 
Gazda este complexul Cltk Bizuterie Jablonec nad Nisou, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Safiullin, Safranek, Brouwer sau Satral. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Francesco Forti: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V V

Francesco Forti este un italian de 20 de ani, clasat pe locul 485 ATP. 
Forti este promițător, iar un lucru foarte important este că are clasament ATP, după schimbările din iarnă acest lucru fiind din ce în ce mai greu de obținut. Francesco poate crește în viitor, și are câteva turnee reușite, însă momentan mi se pare inconstant, având multe momente de cădere. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Italia F12. 
Iar în 2019 are sferturi de finală la ITF M15 Sharm el Sheikh, sferturi de finală la ITF M15 Monastir și titlu la ITF M15 Casale Monferatto, săptămâna trecută. 
Așadar forma sa pare bună, deși în ultima vreme Forti are multe înfrângeri clare, amintind aici pe cea cu Ramazzotti (tenismen fără clasament).

Gijs Brouwer: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V Î

Gijs Brouwer este un olandez de 23 de ani, clasat pe locul 413 ATP. 
Iar Brouwer este foarte talentat, un sportiv care mă aștept să crească mult în viitor, el fiind încă foarte tânăr. Are deja performanțe interesante, este în top 500 ATP și a început să fie prezent și în competiții challenger, lucru important. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Belgia F2, finală la ITF Polonia F8, titlu la ITF Italia F26, sferturi de finală la ITF Franța F22, semifinale la ITF Portugalia F22 și titlu la ITF SUA F31. 
Iar în 2019 are sferturi de finală la ITF M25 Trento, sferturi de finală la ITF M25 Calabasas și sferturi de finală la ITF M25 Bolton. 
Săptămâna trecută Brouwer a fost învins de Konecny (tenismen fără clasament), la ITF M15 Praga, într-o partida care însă nu a contat pentru el. 

Statistica meciurilor directe Francesco Forti v Gijs Brouwer

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Francesco Forti v Gijs Brouwer

Pont Francesco Forti vs Gijs Brouwer: Gijs Brouwer castiga

Francesco Forti este un tenismen talentat, care vine după titlu la ITF M15 Casale Monferrato. Însă acolo nu mi s-a părut că a jucat bine, de exemplu cu Maggioli oferind 20 mingi de break și câștigând în extremis, apoi în finală profitând de abandonul lui Avidzba. Gijs Brouwer este un sportiv foarte solid, care poate face performanțe și în circuitul challenger cât de curând. Are victorii cu Mirales sau Janvier, sportivi foarte buni, și în general practică un joc matur și variat. Ultimul meci, înfrângerea cu Michal Konecny nu mi se pare atât de relevantă, acel turneu fiind foarte mic, el pregătindu-se pentru competiția aceasta. Consider astfel că Brouwer este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Gijs Brouwer castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Tudor Cosma

Ponturi:

48

Castigate:

26

Pierdute:

16

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici