Share

Pont ITF Masculin - Israel, Fran Zvonimir Zgombic - Tigre Hank, croatul este favorit 8.

Tenis

Cota: 1.42

Adaugat de: Daniel Anghel

12 Iun 2018 23:07 398 0
Logo Fran Zvonimir Zgombic
Logo Tigre Hank
Fran Zvonimir Zgombic
Tigre Hank
VS
11:00 13 Iunie 2018
ITF Masculin - Israel

Analiză și informații pentru Fran Zvonimir Zgombic v Tigre Hank

Partidă din turul secund al turneului pe hard de la Netanya, Israel. Se joacă pe hard iar partida dintre Zvonimir Zgombic - Tigre Hank se va disputa începând cu ora 11:00 pe terenul 12. Turneu din categoria futures $15,000 USD. În continuare puteți citi analiza partidei. La final veți găsi și pontul oferit.

Fran Zvonimir Zgombic: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î Î V V

Fran Zvonimir Zgombic  este cap de serie 8 la acest turneu din Israel.  Este pe locul 752 la cei 22 de ani croatul. A trecut în primul tur de reprezentantul gazdelor, Ben Patael cu 7-6 6-4. Multe oportunități pentru Zgombic să facă break 3/13 (23%), deși adversarul a servit 8 ași. Mult mai bun la servă croatul, a câștigat 25/35 (71%) puncte cu primul serviciu. La retur s-a făcut diferența în această dispută, procentaje de reușită mult mai bune pentru croat. Zgombic are un sezon foarte bun, pe hard, un bilanț pozitiv de 15/7. Are semifinală disputată în Grecia la un turneu futures pe hard, a câștigat în fața unor adversari mult mai redutabili ca Adrian Bodmer sau Jonathan Gray, toți aproape de locul 500. Săptămâna trecută a dezamăgit în Israel, a pierdut în primul tur la un francez, Arthur Rinderknech, totuși un jucător mult mai valoros cu finală disputată la un turneu pe zgură și rezultate notabile. Un jucător de hard croatul, are rezultate mult mai bune pe această suprafață de joc.

Tigre Hank: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î V V Î

Mexicanul Tigre Hank are un sezon modest, ajuns pe locul 889 la cei 26 de ani. Să nu uităm  că el a fost pe locul 416 în sezonul 2015. Evoluții mediocre în acest sezon, doar 5 victorii la general . Pe hard are un bilanț modest, 3/7. A avut o serie de 10 partide dintre care a câștigat una singură la sfârșitul lui 2017 și începutul lui 2018.  A participat prin Mexic la niște turnee challeger dar a fost învins în primul tur. Până la acest turneu ITF a disputat încă două în România, de data aceasta pe zgură unde a pierdut în primul tur la doi jucători modești și fără clasament, Jianu de 16 ani și Melnic de 18 ani. A reușit să se impună aici la reprezentatul gazdelor, Edan Bakshi cu 6-2 7-5. Israelianul și el un jucător modest. Hank a dominat partida, nu s-a pus problema învingătorului, 5/14 (36%) mingi de break concretizate. Mexicanul nu trece prin cea mai bună perioadă a sa, a pierdut de curând niște dispute în care pornea clar cu prima șansă. În sezonul 2016 a reușit "performanța" să câștige o singură dispută pe hard din cele 15 disputate. Are 4 titluri ITF în carieră, toate pe hard, însă sunt vremuri apuse pentru el, toate câștigate acum mai bine de  3 ani.

Statistica meciurilor directe Fran Zvonimir Zgombic v Tigre Hank

Este prima confruntare directă dintre cei doi.

Cote pentru Fran Zvonimir Zgombic v Tigre Hank

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Fran Zvonimir Zgombic vs Tigre Hank: Fran Zvonimir Zgombic se impune.

Pe bună dreptate croatul Zgombic pornește cu prima șansă, sezon destul de bun pentru el atât pe zgură dar și pe hard. Mexicanul nu se regăsește în evoluțiile sale de ceva vreme, departe de forma bună arătată când era un jucător de top 500. A reușit mexicanul să piardă niște dispute în România la puștani de 16 și 18 ani, dispute în care pornea favorit. Cota este destul de mică dar ar trebui să fie cu șanse mari de reușită. Sunt șanse și la set decisiv, însă mexicanul nu este într-o formă fizică prea bună, o singură victorie în ultimele 5 partide decise în setul 3. Zgombic nu a emis mari pretenții în fața unor jucători redutabili, are însă o șansă bună azi să se impună, mexicanul joacă cel mai slab tenis al său.

Pont pariuri: Fran Zvonimir Zgombic se impune.

Miza: 10/10

Cota: 1.42

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Ponturi:

18

Castigate:

8

Pierdute:

9

Anulate:

0

#încredere, entuziasm și orgoliu. » participant la turnee de tenis, ITF, Challenger, ATP, WTA. Personal Best: » Uruguay Primera Division 2014/2015 Tacuarembo - Rampla Juniors 4:2 cota 101. Premii: » No.1 de 3 ori în clasamentul general cu peste 3.450 useri din întreaga lume- Mai 2015 » 2 în clasamentul PARIURIX.com, profit 132,88 unități - Iunie 2016 » Premiul de Tipsterul săptămânii - Septembrie 2016

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0