Share

Pronosticuri pariuri Australian Open: Krajinovic - Cecchinato, italianul nu se descurcă extraordinar pe hard

Tenis

Cota: 2.75

Adaugat de: Marian Cioată

11 Ian 2019 06:26 650 0
Logo Filip Krajinovic
Logo Marco Cecchinato
Filip Krajinovic
Marco Cecchinato
VS
07:25 15 Ianuarie 2019
Australian Open

Analiză și informații pentru Filip Krajinovic v Marco Cecchinato

Marți, 15 ianuarie, este programat duelul din primul tur al Australian Open, dintre sârbul Filip Krajinovic (92 ATP) și italianul Marco Cecchinato (18 ATP). În mod ușor paradoxal, pontul merge în favoarea sportivului mai slab clasat, dar cu mult mai bune rezultate pe suprafețele rapide.

Pariază pe victoria Simonei Halep cu Kaia Kanepi la o cotă mărită de 40.00

Filip Krajinovic: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î Î V

Krajinovic este un jucător crescut pe zgura roșie europeană, dar care în ultima stagiune nu a mai disputat niciun meci pe terenurile lente. În schimb, a reușit o serie foarte bună pe hard indoor la finele lui 2017 și a avut un an 2018 mediocru, în condițiile în care a fost deseori departe de cel mai bun potențial, din punct de vedere fizic.

Pe hard outdoor, est-europeanul are un bilanț mult mai bun decât adversarul său - 81-63. Înaintea turneului, a arătat o dispoziție excelentă de joc, învingându-l rapid pe bosniacul Dzumhur, pe 8 ianuarie la Kooyong cu 6-3 6-2.

În 2015 și 2016 a bifat prezențe directe pe tabloul principal de la Australian Open, dar a pierdut din turul inaugural.

În general, Filip este un tenismen destul de sensibil, fiind deseori nevoit să se retragă din cauza căldurii excesive. Temperaturile de la Melbourne se anunță oscilante, iar în condiții de sub 30 grade, la un meci disputat în spre seară, sârbul cred că se poate impune chiar în 3 seturi. Altfel, puteți încerca victoria sa la casele de pariuri online care returnează miza în caz de abandon. 

Marco Cecchinato: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V V V

Italianul de 26 ani trăiește încă momente frumoase de pe urma izbândei de vara trecută, de la Roland Garros, când l-a eliminat pe Djokovic și a ajuns până în careul de ași. Momentan ocupă cel mai bun loc din carieră - 18 ATP și teoretic ar mai putea să urce până începe sezonul de zgură, pentru că nu a făcut mare lucru pe suprafețele rapide, în prima parte a anului trecut. 

Marco nu a prins tabloul principal de la Australian Open în 2017 și 2018 fiind eliminat din calificări. Este ușor de bănuit că nu a câștigat niciun meci pe tabloul principal al unui turneu major disputat pe hard outdoor, pentru că are un record foarte prost pe această suprafață, doar 22 victorii din 60 de partide oficiale. 

În 2016 și 2017 nu a bifat niciun succes pe ciment, iar anul trecut a pierdut 8 din cele 11 jocuri.

Totuși, noul an l-a început cu brio, într-un context favorabil la Doha a ajuns până în semifinale, întâlnind 2 jucători modești - Stakhovsky și Lajovic. El a beneficiat și de abandonul argentinianului Pella în turul 2, iar în penultimul act avea să fie învins de cehul Berdych, în 2 seturi. Tot în minimum de seturi a pierdut și disputa din primul tur de la Auckland, contra americanului Sandgren.

Statistica meciurilor directe Filip Krajinovic v Marco Cecchinato

Cei doi sportivi din aceeași generație (1992) se cunosc foarte bine, confruntându-se de 6 ori în trecut. Scorul întâlnirilor este egal, 3-3, dar merită specificat faptul că Filip Krajinovic s-a impus în singurul meci desfășurat pe hard, în calificări la US Open 2014. De fiecare dată, Cecchinato a câștigat greu, în seturi decisive și atunci când a pierdut a făcut-o fără a lua vreun set. 

Cote pentru Filip Krajinovic v Marco Cecchinato

Cei de la Efbet.ro îi cotează pe ambii combatanți cu aceeași cotă la calificare - 1.95. Totuși, în viziunea mea favorit este est-europeanul, iar un handicap de +0.5 game-uri la 1.90 este o variantă chiar și mai sigură decât solistul, putând fi câștigătoare și în condițiile unui meci pierdut de Krajinovic, dar după 4-5 seturi strânse.

Pont Filip Krajinovic vs Marco Cecchinato: Krajinovic -1.5 seturi handicap

Anticipez un meci bun făcut de sârbul Krajinovic, care are un joc mai eficient pe suprafețele rapide. Cecchinato are un record foarte slab pe ciment în întreaga carieră, probabil că este unul dintre cei mai supraevaluați jucători din top 20 ATP, la această oră. Filip a arătat bine în demonstrativul cu Dzumhur de la Kooyong, solid pe serviciu și anticipativ la retur. Deși vine după o semifinală surprinzătoare la ATP Doha, Marco nu are lovituri la fel de puternice, el va munci mai mult pentru a câștiga schimburile de mingi și până la urmă cred că va trebui să se recunoască din nou învins. Consider a fi un veritabil value bet cota de 2.75 oferită de Efbet, pentru o victorie cu 3-0 sau 3-1 la seturi pentru Krajinovic. Totuși, în caz de căldură extremă recomand diminuarea mizei.

Pont pariuri: Krajinovic -1.5 seturi handicap

Miza: 7/10

Cota: 2.75

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Pont Filip Krajinovic vs Marco Cecchinato: Krajinovic -2.5 la game-uri

Filip Krajinovic este un tenismen care nu a avut un sezon 2018 foarte reușit, însă cauzele țin mai mult de forma sa fizică decât de cea sportivă, prima evident având influență asupra celeilalte. În ultima vreme a început să joace mai bine în condiții rapide, ca cele de aici, și mă aștept să aibă controlul în schimburi. Nu are niciun turneu oficial în 2019, însă a disputat o partidă amicală la Kooyong, trecând acolo în două seturi scurte de Dzumhur, așadar forma sa pare bună. Marco Cecchinato impresionează prin clasament, în special deoarece a făcut anul trecut un Roland Garros foarte solid. În 2019 are semifinalel a Doha, însă jucând mediu și trecând de oponenți mai slab cotați, apoi la Auckland in condiții similare celor de aici fiind învins de Sandgren foarte categoric, fără să aibă nicio minge de break. Astfel, Krajinovic este favoritul acestei întâlniri.

Pont pariuri: Krajinovic -2.5 la game-uri

Miza: 8/10

Cota: 1.97

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

14

Castigate:

10

Pierdute:

2

Anulate:

2

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Kyrgios - Mannarino. 18.06.2019
Cota: 1.50 19 Iun 2019 13:00 0