Share

Pronostic pentru Filip Duda - Gijs Brouwer, ITF M15 Praga, 15.05.2019

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

15 Mai 2019 02:42 432 0
Logo Filip Duda
Logo Gijs Brouwer
Filip Duda
Gijs Brouwer
VS
11:00 15 Mai 2019
ITF M15 Praga

Analiză și informații pentru Filip Duda v Gijs Brouwer

Turneul ITF M15 Praga are loc în Cehia, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Filip Duda și Gijs Brouwer, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Praga este o localitate de 1.3 milioane de locuitori, fiind capitala țării și un punct important pe plan politic și cultural în Europa Centrală. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Tk Spoje Praha, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Bangoura, Furness, Brouwer sau Blancaneaux. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Filip Duda: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V V Î

Filip Duda este un ceh de 21 de ani, clasat pe locul 443 ITF. 
Iar Duda nu are clasament ATP, el fiind însă un sportiv destul de talentat care de doi ani este permanent în prima mie mondială și care ocazional are și rezultate. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Austria F4, sferturi de finală la ITF Egipt F19, sferturi de finală la ITF Cehia F7, finală la ITF Cehia F8 și semifinale la ITF Cehia F12. 
Iar în 2019 are sferturi de finală la ITF M15 Piestany, săptămâna trecută. 
Acesta este singurul turneu reușit al lui Duda în acest an, acolo însă fiind învins ușor în sferturi de Gengel (tenismen fără clasament). 
Până atunci forma sa fusese scăzută, Filip pe zgură de exemplu pierzând chiar și cu Wenger (tenismen fără clasament), sportiv ce nu a intrat vreodată în prima mie mondială. 

Gijs Brouwer: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î Î

Gijs Brouwer este un olandez de 23 de ani, clasat pe locul 413 ATP. 
Iar Gijs este foarte solid, un tenismen care în ultimii 3 ani a impresionat în circuitul ITF și care poate să ajungă mult mai sus. Deja are câteva turnee challenger disputate și câteva victorii foarte mari acolo, în curând putând să facă trecerea permanent spre astfel de competiții. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Belgia F2, finală la ITF Polonia F8, titlu la ITF Italia F26, sferturi de finală la ITF Franța F22, semifinale la ITF Portugalia F22 și titlu la ITF SUA F31. 
Iar în 2019 are sferturi de finală la ITF M25 Trento, sferturi de finală la ITF M25 Calabasas și sferturi de finală la ITF M25 Bolton. 
Brouwer vine aici după turneul challenger de la Shymkent, acolo fiind învins de Simon (locul 408 ATP), însă după o partidă bună. 

Statistica meciurilor directe Filip Duda v Gijs Brouwer

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Filip Duda v Gijs Brouwer

Filip Duda vs Gijs Brouwer Pont: Gijs Brouwer castiga

Gijs Brouwer nu vine aici cu gândul să câștige turneul ci ca să se acomodeze cu zgura europeană în vederea următoarelor turnee importante la care va lua parte. Chiar și asta mă aștept să treacă de primul tur, el fiind un sportiv foarte solid care joacă în general în circuitul challenger și care poate să învingă pe oricine din afara topului 100 ATP. Filip Duda este talentat, însă un tenismen în formă slabă în ciuda sfertului de finală de la ITF M15 Piestany. Însă și acolo a fost învins în minimum de seturi de Gengel, jucând slab. Consider astfel că Brouwer este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Gijs Brouwer castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

47

Castigate:

30

Pierdute:

14

Anulate:

2

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici