Share

Ponturi pariuri tenis: Auger-Aliassime vs Raonic, semifinală 100% canadiană pe iarba de la Stuttgart

Tenis

Cota: 1.87

Adaugat de: Marian Cioată

15 Iun 2019 00:39 850 0
Logo Felix Auger-Aliassime
Logo Milos Raonic
Felix Auger-Aliassime
Milos Raonic
VS
16:00 15 Iunie 2019
ATP Stuttgart

Analiză și informații pentru Felix Auger-Aliassime v Milos Raonic

Sâmbătă, 15 iunie, după orele 16.00, este programată cea de-a doua semifinală de la ATP Stuttgart 2019, între Felix Auger-Aliassime (21 ATP) și Milos Raonic (18 ATP), ambii reprezentanți ai Canadei. Pronosticul ales vizează numărul total de ași reușit de cei doi înalți jucători.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Felix Auger-Aliassime: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Felix a început timid la serviciu, cu 4 ași în 2 seturi cu letonul Gulbis, apoi 15 ași în 2 manșe cu francezul Gilles Simon și 30 de ași în cele trei tiebreakuri contra spectaculosului Dustin Brown. 

La 18 ani, Auger-Aliassime măsoară deja peste 1.90 metri și servește din ce în ce mai bine, punându-și în valoare înălțimea și detenta excelentă. 

Tenismenul originar din Montreal exprimă în joc o maturitate mult peste vârsta sa. El a evoluat formidabil aici la Stuttgart, în condițiile în care a debutat în circuitul ATP la un turneu oficial pe iarbă, contra unor jucători mult mai experimentați pe această suprafață.

Milos Raonic: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Raonic a servit 12 ași cu Fucsovics, în 2 seturi, 23 cu Tsonga în 3 seturi și 31 cu Popyrin, tot în 3 manșe. El a rămas cu un singur game de serviciu cedat de-a lungul săptămânii de la Stuttgart.

Milos este finalist la acest turneu, în 2018 și are un stil de joc care se pretează foarte bine la rigorile gazonului. Sâmbătă va disputa partida cu numărul 70 pe acest tip de suprafață de joc, având deja o rată de succes de peste 68%. 

Canadianul de 28 ani este cel mai bine clasat jucător rămas în concurs, fiind desemnat cap de serie numărul 6 înaintea startului ATP Stuttgart 2019. 

Statistica meciurilor directe Felix Auger-Aliassime v Milos Raonic

Sportivul mai experimentat a câștigat singurul meci direct, disputat pe hard outdoor, anul trecut la Indian Wells, cu scorul de 6-4 6-4. 

Cote pentru Felix Auger-Aliassime v Milos Raonic

Milos Raonic este favorit la calificarea în finală, având o cotă de 1.44 pentru solist. Pentru tiebreak în meci, cei de la Betano.ro oferă o valoare de 1.30. 

Pont Felix Auger-Aliassime vs Milos Raonic: Peste 27 ași în meci

Mizez cu încredere medie pe un meci cu foarte mulți ași. La exact 27 ași serviți de cei doi tenismeni, miza va fi returnată. Raonic este teoretic jucătorul care ar trebui să contribuie mai mult la acest capitol, el fiind un big-server recunoscut în circuitul ATP. Totuși, și mai tânărul său compatriot a impresionat în acest turneu la serviciile direct câștigătoare, în partida de ieri cu Dustin Brown atingând de unul singur borna de 30 ași și primind 15 astfel de serve de la german! Șansele de reușită ale acestui pont pot crește considerabil în cazul unui meci echilibrat, cu puține breakuri, care să se decidă în 3 seturi lungi.

Pont pariuri: Peste 27 ași în meci

Miza: 7/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Felix Auger-Aliassime vs Milos Raonic: Peste 24,5 game-uri

Confruntarea canadiană de pe iarba de la Stuttgart se anunță disputată. Cei doi jucători, din generații diferite, au ca principal atuu, serviciul. Iar pe iarbă, această armă se pliază perfect. Împreună, la acest turneu, Aliassime și Raonic au servit peste 100 de ași și mă aștept și în această după amiază la o ploaie de servicii direct câștigătoare. Nu știu în ce măsură vom asista la breakuri, însă cred că sunt șanse mari ca această dispută să se decidă în seturi cu tie-break sau prelugiri. Merg astfel pe over 24,5 gameuri, la o cotă mai mult decât ok.

Pont pariuri: Peste 24,5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.83

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

7

Castigate:

5

Pierdute:

2

Anulate:

0

Liber profesionist, am 30 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici