Share

Pont Delbonis - Carballes. 07.02.2019

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Gabriel Morariu

06 Feb 2019 17:18 596 1
Logo Federico Delbonis
Logo Roberto Carballes Baena
Federico Delbonis
Roberto Carballes Baena
VS
20:30 07 Februarie 2019
ATP Cordoba

Analiză și informații pentru Federico Delbonis v Roberto Carballes Baena

În turul 2 din cadrul turneului ATP de la Cordoba (Argentina) se vor afla față în față Federico Delbonis și Roberto Carballes Baena. Partida este programată în cursul după-amiezii de joi, ora României, în continuare puteți citi analiza ei. La finalul articolului veți găsi și recomandarea mea. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Federico Delbonis: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V V

Clasat pe locul 77, Federico este un stângaci talentat, care are rezultate remarcabile pe zgură. Anul trecut a câștigat 33 de meciuri în circuit, dintre care 32 au venit pe această suprafață. Deoarece este un sportiv de anduranță de pe linia de fund, el e capabil să ducă meciuri lungi și să le încheie victorios. Serviciul este unul bun, variat, care i-a adus succes în trecut și pe hard. În primul tur a fost considerat outsider în fața conaționalului Leonardo Mayer, pe care l-a învins cu 6-4 6-7 6-3. Turneul de la Cordoba își dispută prima ediție, astfel că publicul este extrem de implicat. Argentinienii au parte de susținere necondiționată, atmosfera se transformă într-una de Cupa Davis. 

Roberto Carballes Baena: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î Î Î

Câștigător al turneului de anul trecut de la Quito, Roberto nu a mai reușit nimic notabil în circuitul ATP. Turneele sale au fost încheiate rapid, prin primele tururi, cu o singură excepție - a fost în sferturi la Estoril. Pe final de an a realizat că nivelul său nu este suficient de ridicat și chiar dacă era între primii 100, a preferat să participe la întreceri de nivel Challenger în Italia și Spania, astfel că a mai adunat puncte cât să se mențină în prima sută. Începutul lui 2019 nu a fost cel dorit, cu 3 înfrângeri în primele 3 partide, printre care și cea cu Troicki din runda inaugurală de la Australian Open. Venit pe zgură, Carballes a bifat primul succes în turul inaugural de la Cordoba, împotriva lui Andrej Martin, 6-3 6-2. 

Statistica meciurilor directe Federico Delbonis v Roberto Carballes Baena

Este al doilea meci direct între cei doi jucători. Pe primul și l-a adjudecat Delbonis cu 6-4 6-4, anul trecut la Sao Paulo. 

Cote pentru Federico Delbonis v Roberto Carballes Baena

Federico este ușor favorit, jucând și în țara natală. În afara pontului oferit, puteți încerca varianta de peste 20,5 game-uri, la o cotă de 1,70. 

Pont Federico Delbonis vs Roberto Carballes Baena: Victorie Federico Delbonis

Federico Delbonis este favorit în acest meci atât datorită formei, dar și pentru că joacă în țara natală. Ambii jucători arată cel mai bun tenis al lor pe zgură, iar singura întâlnire directă a fost tranșată, pe această suprafață, de Delbonis (6-4 6-4). Mai înalt cu 11 centimetri față de adversarul său, Federico are și o mai bună lovitură de forehand decât Carballes. Dacă va avea un procentaj bun la primul serviciu, Delbonis va deveni favorit indiscutabil la câștigarea meciului. Aportul publicului nu trebuie neglijat, va fi în totalitate de partea lui Federico. Cea mai bună cotă pentru victoria argentinianului o găsiți la Betano!

Pont pariuri: Victorie Federico Delbonis

Miza: 9/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Federico Delbonis vs Roberto Carballes Baena: Total gameuri - peste 20,5

Se anunță un meci echilibrat între doi jucători ce se mișcă bine pe zgură. Delbonis are și sprijinul fanilor, dar chiar și așa, nu va fi floare la ureche contra lui Baena, jucător care este extrem de incomod multor tenismeni. Dacă spaniolul nu a avut deloc probleme în primul tur, trecând în minim de seturi de Martin, Delbonis a avut de muncă în fața conaționalului Mayer, în fața căruia s-a impus în set decisiv. Cred că și în acest meci vom avea parte de multe gameuri și tocmai de asta merg pe un meci cu minim 21 de gameuri disputate, la o cotă decentă oferită de Betano.

Pont pariuri: Total gameuri - peste 20,5

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

18

Castigate:

9

Pierdute:

9

Anulate:

0

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici