Share

Pronostic pentru Facundo Juarez - David Pichler, ITF Polonia F3, 17.05.2018

Tenis

Cota: 1.62

Adaugat de: Tudor Cosma

17 Mai 2018 00:33 602 1
Logo Facundo Juarez
Logo David Pichler
Facundo Juarez
David Pichler
VS
12:30 17 Mai 2018
ITF Polonia F1

Analiză și informații pentru Facundo Juarez v David Pichler

Turneul ITF Polonia F3 are loc în Ustron, oraș din sudul țării, iar în această analiză voi detalia partida dintre Facundo Juarez și David Pichler, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Ustron este o localitate de doar 15.000 de locuitori, însă foarte importantă pe plan local, fiind o stațiune turistică cu valențe medicale, situată exact în munții Silesian Beskids. În plus, pentru vizitatori aici mai există o atracție, și anume Muzeul Jan Jarocki, dedicat metalurgiei. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Uks Beskidy Ustron, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Jaloviec, Pichler, Bangoura și Meis. 

Facundo Juarez: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î V Î V

Facundo Juarez este un argentinian de 20 de ani, clasat pe locul 879 ATP. 
Iar Juarez este destul de valoros la rândul său, un sud-american tenace și inventivcare se mișcă destul de bine pe teren și care are deja unele rezultate bune și la profesioniști. Însă evident, este foarte tânăr și jocul său mai are unele carențe, în special în ceea ce privește menținerea ritmului de joc pe parcursul unui meci întreg. Însă este tânăr, iar faptul că este în prima mie mondială deja este o performanță. 
În 2017 are semifinale la ITF Bolivia F3, sferturi de finală la ITF Argentina F8 și sferturi de finală la ITF Argentina F10. 
De spus în cazul său este faptul că este specialist pe zgură, suprafața sa preferată, lucru normal pentru un sud-american. 
În 2018 are optimi de finală la ITF Spania F9, optimi de finală la ITF Polonia F1 și optimi de finală la ITF Polonia F2. 
Așadar forma sa nu este prea sus, dimpotrivă, el în acest sezon fiind destul de modest și departe de ce arăta pe finalulul sezonului trecut. 
Vine după alte două turnee poloneze, pierzând clar de fiecare dată, cu Martins Podzus (locul 579 ATP) și cu Meis (locul 550 ATP), în ambele cazuri neluând set. 
Aici:

- 6-2 6-3 cu Martins Podzus (locul 579 ATP), câștigând 77% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 1 minge de break

David Pichler: Forma jucatorului, știri și statistici

Î Î V Î V

David Pichler este un austriac de 22 de ani, clasat pe locul 491 ATP. 
Și nu pot spune altceva despre Pichler în afară de faptul că este foarte talentat, un tenismen care deși tânăr și-a găsit un ritm de joc foarte constant, și care de 2 ani este în interiorul topului 500 ATP, având un maxim al carierei locul 390 ATP.
În 2017 are semifinale la ITF Bosnia&Herzegovina F2, titlu la ITF Bosnia&Herzegovina F3, semifinale la ITF Ungaria F5, sferturi de finală la ITF Belgia F2, semifinale la ITF Macedonia F1, semifinale la ITF Macedonia F2 și semifinale la ITF Kuwait F1. 
Majoritatea pe zgură, suprafața să preferată. 
În 2018 nu are performanțe, începând anul mai lent. 
În ultima vreme însă David are niște meciuri foarte solide în circuitul challenger, trecând de Lenz (locul 589 ATP) sau de Gigounon (locul 543 ATP), după meciuri de un nivel foarte ridicat. 
Aici:

- 6-2 6-3 cu Ratniuk (locul 862 ATP), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)

Statistica meciurilor directe Facundo Juarez v David Pichler

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Facundo Juarez v David Pichler

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Facundo Juarez vs David Pichler: David Pichler castiga

David Pichler începe să-și găsească un ritm foarte bun de joc, iar în ultima vreme mi-a plăcut pe zgură, în turneele challenger recente având victorii cu Lenz și cu Gigounon, ambele venind după niște meciuri la nivel foarte înalt. Iar aici în primul tur cu Ratniuk nu a întâmpinat probleme, adaptându-se bine jocului la altitudine. Facundo Juarez are un an foarte modest, deși el este destul de valoros, un sportiv de prima mie mondială. Însă vine după niște înfrângeri clare la turneele precedente, iar evoluția sa mi s-a părut mai nesigură decât în trecut. Totuși, aici cu Martins Podzus a fost foarte bun, la rândul său fiind confortabil evoluând la altitudine. Consider însă că Pichler este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: David Pichler castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.62

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

29

Pierdute:

5

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0