Share

Pont Facundo Arguello - Carlos Berlocq, Duel argentinian în capitala Uruguayului

Tenis

Cota: 1.80

Adaugat de: Burlacu Ștefan

09 Noi 2018 15:25 305 0
Logo Facundo Arguello
Logo Carlos Berlocq
Facundo Arguello
Carlos Berlocq
VS
22:00 09 Noiembrie 2018
Challenger - Montevideo

Analiză și informații pentru Facundo Arguello v Carlos Berlocq

Venim cu un pont din tenis, de la meciul dintre argentinienii Facundo Arguello și Carlos Berlocq, din cadrul celui de-al 3-lea sfert de finală a turneului challenger de la Montevideo, competiție ce se desfășoară pe zgură. Partida e programată după ora 22 00, ora României, iar mai multe detalii, dar și pronosticul gândit, în cele ce urmează.

Net Bet – primul pariu fără risc până la 500 Ron

Facundo Arguello: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Facundo Arguello traversează o perioadă bună, cu rezultate la fel de bune. Argentinianul are semifinale și sferturi la ultimele 2 turnee challenger la care a luat parte, iar acum în capitala Uruguayului a atins din nou sferturile de finală. Facundo se simte bine pe zgură, ca de altfel ca toți jucătorii din America de Sud. Sigur, nivelul e unul scăzut în competițiile challenger, dar pentru Arguello, care ocupă doar locul 239 în ierarhia ATP, aceste rezultate sunt de bun augur. În Uruguay, Facundo a cedat doar un singur set în cele 2 partide jucate, contra belgianului Arthur de Greef. În seara asta, Arguello pornește cu șansa a doua în disputa cu compatriotul mai în vârstă, dar forma pe care o traversează jucătorul de pe poziția 239 îi dă motive să creadă că în această seară poate produce surpriza. E clar însă că Arguello va lupta pentru șansa sa.

Carlos Berlocq: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V V

Carlos Berlocq e unul din veteranii circuitului. Argentinianul a evoluat mult timp și la nivel ATP, dar în ultimii ani ia parte regulat la turnee challenger, mai ales pe final de sezon. Carlos se simte foarte bine pe zgură, acolo unde poate să le facă față și jucătorilor din top 50. Chiar dacă în ultima lună a alternat meciurile bune cu cele mai puțin bune, Berlocq rămâne un jucător foarte solid pentru acest nivel și cu greu poate fi învins de ceilați oponenți. Aici, Berlocq nu a avut probleme în cele 2 partide disputate, câștigând de fiecare dată pe merit. Sigur, ieri contra altui jucător foarte experimentat din circuit, Paolo Lorenzi, Carlos a trebuit să revină de la 0-1 la seturi, însă într-un final s-a impus, pe merit, așa cum specificam ceva mai sus. În seara asta are parte de un meci la îndemână, cel puțin la prima vedere. Conaționalul Arguello e cu o sută și ceva de poziții mai jos, dar acest lucru nu e foarte relevant. Aici, la acest nivel. Tocmai de aia cred că partida va fi mai echilibrată decât o arată cotele.

Statistica meciurilor directe Facundo Arguello v Carlos Berlocq

Va fi primul duel direct între cei doi jucători. 

Cote pentru Facundo Arguello v Carlos Berlocq

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria lui Berlocq, la o cotă de 1,71 sau cu o miză mai mică, peste 10,5 gameuri în setul 1, la o cotă de 3,60!! 

Pont Facundo Arguello vs Carlos Berlocq: Total gameuri - peste 21,5

Se anunță un meci mai strâns decât pare la prima vedere. Berlocq are de partea sa experiența, însă Arguello poate domina la capitolul fizic, pentru că știm prea bine că meciurile pe zgură sunt de cele mai multe ori de anduranță. Forma argentinianului mai tânăr din acest meci e una bună și cred că nu se va da la o parte ușor din fața conaționalului mai bine clasat. Tocmai de aia eu am să merg la această confruntare pe minim 22 de gameuri disputate, la o cotă mai mult decât bună oferită de cei de la NetBet.

Pont pariuri: Total gameuri - peste 21,5

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

22

Castigate:

10

Pierdute:

11

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Dimitrov - Nadal. 18.04.2019
Cota: 1.50 18 Apr 2019 15:00 0