Share

Pronostic pentru Fabio Fognini - Gael Monfils, Diriyah Tennis Cup, 13.12.2019

Tenis

Cota: 1.77

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Dec 2019 20:59 507 0
Logo Fabio Fognini
Logo Gael Monfils
Fabio Fognini
Gael Monfils
VS
15:00 13 Decembrie 2019
Diriyah Tennis Cup

Analiză și informații pentru Fabio Fognini v Gael Monfils

Turneul Diriyah Tennis Cup are loc în Riyadh, iar în această analiză voi detalia partida din semifinale dintre Fabio Fognini și Gael Monfils, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Riyadh este o localitate de 7.6 milioane de locuitori, fiind capitala Arabiei Saudite. 
Turneul acesta este demonstrativ, având un fond de premiere de 3 milioane de dolari. 
Gazda este complexul Diriyah Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Medvedev, Goffin, Monfils sau Fognini. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Fabio Fognini: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î Î V V

Fabio Fognini este un italian de 32 de ani, clasat pe locul 12 ATP. 
Iar Fognini este foarte solid, un tenismen care anul trecut a câștigat primul său titlu la Masters și care acum poate să mai obțină performanțe, mai ales că și-a schimbat antrenorul și l-a adus în echipa sa pe marele Barazzutti. 
În 2019 are sferturi de finală la Auckland, titlu la Monte Carlo, sferturi de finală la Hamburg, sferturi de finală la Los Cabos, sferturi de finală la Montreal, sferturi de finală la Beijing și sferturi de finală la Shanghai. 
Fognini a arătat bine în primul meci, trecând ușor de Isner chiar dacă în primele gameuri a servit slab. 
Aici:

- 7-6 6-4 cu Isner (locul 19 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)

Gael Monfils: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î Î V

Gael Monfils este un francez de 33 de ani, clasat pe locul 10 ATP. 
Iar Monfils este unul dintre dintre cei mai buni tenismeni din lume, un talent uriaș care din păcate nu a putut să se ridice la potențialul său. Însă Gael rămâne un jucător foarte spectaculos care în viitor poate obține alte mari performanțe, mai ales că pe plan fizic el este impecabil. 
În 2019 are semifinale la Sofia, titlu la Rotterdam, semifinale la Dubai, sferturi de finală la Indian Wells, sferturi de finală la Estoril, semifinale la Montreal sferturi de finală la US Open, sferturi de finală la Zhuhai, semifinale la Viena și sferturi de finală la Paris. 
Monfils a venit de multă vreme în Arabia, fiind în vacanță cu Svitolina aici, iar acest lucru se pare că l-a ajutat în primul meci. Fiindcă Gael a fost foarte solid în meciul cu Wawrinka, dominându-l pe Stan în special pe retur. 
Aici:

-6-3 6-3 cu Wawrinka (locul 16 ATP), câștigând 67% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Fabio Fognini v Gael Monfils

În întâlnirile directe scorul este 4-4. 

Cote pentru Fabio Fognini v Gael Monfils

Fabio Fognini vs Gael Monfils Pont: Gael Monfils castiga

Gael Monfils se simte foarte bine aici, poate și datorită faptului că este cu Elina Svitolina. Gael a fost spectaculos în primul meci, relaxat, jucând foarte bine în special pe retur unde i-a făcut 5 breakuri lui Wawrinka. Fabio Fognini a trecut și el ușor în primul meci de Isner, însă partida a fost total diferită față de cea de astăzi. Fiindcă John nu i-a pus probleme pe retur, deși a realizat un break cu mare ușurință în primul set. Fabio a fost solid în schimburi însă uneori a servit modest. Consider astfel că Monfils este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Gael Monfils castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.77

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

2

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici