Share

Pronostic pentru Etienne Donnet - Victor Ouvrard, ITF Tunisia F15, 16.04.2018

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

15 Apr 2018 22:18 480 0
Logo Etienne Donnet
Logo Victor Ouvrard
Etienne Donnet
Victor Ouvrard
VS
14:30 16 Aprilie 2018
ITF Tunisia F15

Analiză și informații pentru Etienne Donnet v Victor Ouvrard

Turneul ITF Tunisia F15 are loc în Jerba, insulă în Nordul Africii, iar în această analiză voi detalia partida dintre Etienne Donnet și Victor Ouvrard, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Jerba este cea mai mare insulă din această zonă a Mării Mediterane, fiind o arie atractivă pentru turiști, cei care aici se pot imersa într-un mix compus din climă estivală, cultură magrebiana însă și iudaică. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este hotelul Jerba Sun Club, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Brands, Celikbilek, Mertl sau Vilardo. 

Victor Ouvrard este un francez de 25 de ani, fără clasament. 
Acest aspect este însă cumva mincinos, Victor fiind în trecut un sportiv decent, care are un maxim al carierei locul 1047 ATP. Evident, este îngrijorător faptul că el nu a fost vreodată în prima mie mondială, însă potențial tot timpul a avut, probleme sale fiind de altă natură. 
Și aici mă refer la accidentări, Victor suferind foarte mult din pricina acestora, de exemplu stând pe tușă aproape un an între 2016 și 2017, fiind nevoit să-și schimbe complet ideea de joc și tehnica de lovire a mingii. 
Acest lucru a fost însă pozitiv după declarațiile sale, el începând să fie mai agresiv. 
În 2017 are doar câteva calificări pe tabloul principal, însă jocul său nu a fost modest, având vcitorii cu Angele (locul 949 ATP) sau Guinard (locul 580 ATP), plus set luat lui Laurent (locul 668 ATP). 
În 2018 are doar trei competiții la care a luat parte, până acum netrecând de calificări, deși pe hard outdoor a arătat decent. 
Aici:

- 6-2 6-2 cu Boychuk (locul 1844 ATP)
- 6-4 6-1 cu Bertimon (tenismen fără clasament)

Etienne Donnet este un francez de 17 ani, fără clasament. 
Iar Etienne este un sportiv care este cvasi-necunoscut, nici măcar la juniori el nefiind de top, acolo fiind deasemenea în afara primei mii mondiale. 
Iar la seniori în circuitul ITF a debutat în acest an, având doar trei competiții disputate. 
Astfel, la ITF Franța F2 a pierdut în calificări 1-6 2-6 cu Bertimon (tenismen fără clasament), la ITF Spania F6 a fost învins tot în faza calificărilor de Bartrina (locul 1921 ATP), pentru ca de curând la ITF Spania F7 să piardă iarăși în calificări după un 4-6 6-2 4-6 cu Garcia (locul 1480 ATP). 
De remarcat este faptul că până acum Donnet a arătat mult mai bine pe zgură, deși el este teoretic specialist pe hard. 
Aici:

- 6-0 6-3 cu Hingley (tenismen fără clasament)
- 4-6 6-3 6-3 cu Vejvara (locul 1394 ATP)

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Pont Etienne Donnet vs Victor Ouvrard: Victor Ouvrard castiga

Victor Ouvrard este un sportiv care nu a fost vreodată în prima mie mondială, însă care are potențial, și dacă nu trecea prin atâtea accidentări probabil era un nume mai cunoscut și avea o clasare bună. În acest an nu s-a calificat pe tabloul principal al vreunei competiții, participând însă doar la 3, reușind un meci bun cu Zgombic. Etienne Donnet este un junior care și-a făcut debutul în circuitul ITF de curând, și care nu s-a calificare vreodată pe tabloul principal al vreunui turneu. Are câteva victorii, toate pe zgură, însă în general a pierdut la oponenți chiar modești, înfrângerea în două seturi cu Bertimon fiind edificatoare. Consider astfel că Ouvrard este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Victor Ouvrard castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

37

Castigate:

22

Pierdute:

12

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici