Share

Pronosticuri tenis feminin: Shibahara - Gleason, meci interesant între dubliste, la ITF Dothan

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Marian Cioată

15 Apr 2019 11:40 304 0
Logo Ena Shibahara
Logo Quinn Gleason
Ena Shibahara
Quinn Gleason
VS
22:30 15 Aprilie 2019
ITF Dothan

Analiză și informații pentru Ena Shibahara v Quinn Gleason

În această seară, după orele 22.30, este programat meciul din turul 1 al calificărilor de la ITF Dothan (SUA), între reprezentantele țării gazdă - Ena Shibahara (565 WTA) și Quinn Gleason (363 WTA). Pontul recomandat merge în direcția jucătoarei mai bine clasate și mai experimentate pe zgură.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Ena Shibahara: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î Î V

Shibahara (21 ani) este o jucătoare provenită din colegiile nord-americane, de la UCLA. Momentan ea nu are niciun titlu în palmares, în proba de simplu, cel mai sus fiind clasată pe 557 WTA. 

În acest start de sezon a jucat excelent în cealaltă specialitate, având 12 victorii din 15 partide de dublu. Alături de Hayley Carter a pierdut finala WTA Bogota, în fața australiencelor Hives/ Sharma. La simplu nu a jucat decât de 3 ori, având 2 eșecuri, toate pe hard outdoor.

Pentru sportiva cu origini japoneze, va fi primul meci oficial de simplu pe zgură și va avea dificultăți evidente în a acoperi de una singură terenul de simplu și în a-și ajusta loviturile în noua geometrie a terenului mai îngust. Shibahara excelează din punct de vedere al inteligenței tactice, are un bun spirit de echipă, dar din punct de vedere al deplasării și al forței loviturilor nu este la același nivel.

Quinn Gleason: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V Î V

Gleason (24 ani) a avut un start bun de sezon în proba de simplu, cu 2 semifinale de turnee ITF - Petit Bourge și Nishi-Tama. Cel mai sus, ea a fost situată pe locul 350 WTA.

Chiar dacă nu a câștigat niciun meci pe suprafețele lente, în 2019, Quinn are un record bun pe zgură în carieră - 64 victorii și 34 înfrângeri. Anul trecut pierdea în ultimul tur de calificări de la Dothan, contra israeliencei Khazaniuk, după ce trecuse de 2 jucătoare mai bine cotate - Guillermo și Shapatava.

Singurul trofeu ITF din cariera lui Gleason a fost câștigat în 2017 pe zgura roșie de la Villa Del Dique, în Argentina.

Săptămâna trecută a cucerit titlul pe zgură la ITF Pelham, alături de partenera sa tradițională - Ingrid Neel, acomodându-se astfel la condițiile diferite de pe terenurile mai lente.

Statistica meciurilor directe Ena Shibahara v Quinn Gleason

Va fi primul meci direct de simplu, între cele două americance.

Cote pentru Ena Shibahara v Quinn Gleason

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Ena Shibahara vs Quinn Gleason: Victorie Gleason

Merg pe mâna lui Quinn Gleason în acest duel inedit. Pentru Ena Shibahara va fi primul ei meci oficial pe zgură, din întreaga carieră. Forma recentă o recomandă pe Gleason drept favorită, având deja 12 victorii stagionale la simplu, pe hard, spre deosebire de adversara sa care s-a concentrat mai mult pe dublu și nu a evoluat decât în 3 partide de simplu în primele luni ale anului 2019.

Pont pariuri: Victorie Gleason

Miza: 10/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

14

Castigate:

10

Pierdute:

2

Anulate:

2

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Kyrgios - Mannarino. 18.06.2019
Cota: 1.50 19 Iun 2019 13:00 0