Share

Pronostic pentru Emilio Gomez - Michail Pervolarakis, ITF M25 Tucson, 11.01.2019

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

11 Ian 2019 09:55 449 0
Logo Emilio Gomez
Logo Michail Pervolarakis
Emilio Gomez
Michail Pervolarakis
VS
20:30 11 Ianuarie 2019
ITF M25 Tucson

Analiză și informații pentru Emilio Gomez v Michail Pervolarakis

Turneul ITF M25 Tucson are loc în Statele Unite ale Americii, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Emilio Gomez și Michail Pervolarakis, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Tucson este o localitate de 520.000 de locuitori, fiind a doua ca mairime din Arizona, numele său însemnând "la baza dealului negru". 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Westward Look Resort & Spa, care dispune de terenuri acoprite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Glasspool, Redlicki, Gomez sau Arconada. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Emilio Gomez: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Emilio Gomez este un ecuadorian de 27 de ani, clasat pe locul 372 ATP. 
Iar Emilio este foarte solid de multă vreme, el având 6 ani în care a fost aproape permanent în topul 500 ATP, în general participând la turnee challenger, în plus având 10 trofee în circuitul ITF. 
În 2018 are semifinale la ITF SUA F5, sferturi de finală la ITF Mexic F1, titlu la ITF Ecuador F1 și titlu la ITF Ecuador F2. 
În rest prezențe la turnee challenger unde nu a ajuns în fazele finale, însă unde are de exemplu victorie cu Bagnis (locul 153 ATP). 
În 2019 are finală la ITF M25 Los Angeles, săptămâna trecută. 
Forma sa este așadar bună, Emilio dominându-și clar oponenții acolo până în finală, când nu i-a făcut față lui Holt (locul 531 ATP). 
Aici:

- 7-5 6-7 6-3 cu Aleksandar Kovacevic (tenismen fără clasament), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)
- 6-1 6-2 cu Dougaz (locul 574 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 76% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Michail Pervolarakis: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V V

Michail Pervolarakis este un grec de 22 de ani, clasat pe locul 334 ITF. 
Iar Michail este foarte talentat, el în viitor putând să ajungă un tenismen bun în circuitul challenger, putând chiar să apară pe tabloul principal la competiții ATP. El însă până acum s-a concentrat pe facultate, jucând tenis pentru University of Portland, trecerea spre circuitul profesionist fiind recentă. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Malaezia F1, sferturi de finală la ITF Malaezia F2, finală la ITF Malaezia F3, semifinale la ITF Canada F7, sferturi de finală la ITF Grecia F6, semifinale la ITF Grecia F7, semifinale la ITF Grecia F8, semifinale la ITF Qatar F4, sferturi de finală la ITF Qatar F5 și sferturi de finală la ITF Qatar F6. 
În 2019 însă forma sa pare slabă, săptămâna trecută la ITF M25 Los Angeles fiind eliminat chiar din primul tur de Nanda (tenismen fără clasament)
Aici:

- 6-1 6-2 cu Halebian (tenismen fără clasament), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 6-4 2-6 6-4 cu Patino (locul 570 ATP), câștigând 65% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (7 salvate)

Statistica meciurilor directe Emilio Gomez v Michail Pervolarakis

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Emilio Gomez v Michail Pervolarakis

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Emilio Gomez vs Michail Pervolarakis: Emilio Gomez castiga

Emilio Gomez este un tenismen foarte solid, care în ultimii ani a fost permanent în topul 500 ATP și care în general joacă în turnee challenger, unde întâlnește evident oponenți de top. Vine după o finală săptămâna trecută la ITF M25 Los Angeles, așadar în formă sus, iar aici, deși a pierdut set, nu și-a pierdut deloc serviciul. Michail Pervolarakis este foarte talentat, până acum concentrându-se însă pe facultate și jucând în campionatul pe colegii nord-american pentru Universitatea din Portland. Vine după un sezon reușit și în circuitul ITF, însă pauza de iarnă se pare că l-a dereglat, el săptămâna trecută fiind învins foarte ușor de Nanda. Iar aici vine după un meci foarte complicat și lung cu Patino, fiind dominat în multe momente și servind foarte slab, pierzându-și acest atu de 5 ori. Consider astfel că Gomez este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Emilio Gomez castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

32

Castigate:

20

Pierdute:

9

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Kyrgios - Mannarino. 18.06.2019
Cota: 1.50 19 Iun 2019 13:00 0