Share

Pont ITF Feminin - Tunisia, Emeline Dartron - Ana Lantigua De La Nuez, iberica este în mare formă.

Tenis

Cota: 2.30

Adaugat de: Daniel Anghel

17 Apr 2019 23:48 280 0
Logo Emeline Dartron
Logo Ana Lantigua De La Nuez
Emeline Dartron
Ana Lantigua De La Nuez
VS
13:00 18 Aprilie 2019
ITF Feminin - Tunisia

Analiză și informații pentru Emeline Dartron v Ana Lantigua De La Nuez

Partidă din turul doi   al turneului ITF pe zgură din Tabarka, Tunisia. Turneu cu premii totale de $15,000 USD. Meciul dintre  Emeline Dartron - Ana Lantigua De La Nuez este  al doilea al  zilei programat pe terenul central. Partida este programată după ora 13:00, ar putea să apară întârzieri. În continuare puteți citi analiza partidei. La final veți găsi și pontul oferit.

Pariază pe meciurile de tenis de la ATP Monte Carlo și profită 250Ron cashback

Emeline Dartron: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V V

Emeline Dartron din Franța este o jucătoare de 19 ani, locul 829. Activează din sezonul 2015 la nivelul ITF, însă abia de două sezoane a convins. A început pe hard în acest sezon, însă nu a reușit rezultate prea bune pe această suprafață de joc. În luna Martie a disputat partide doar în Franța, începea turneul de la Amiens pe zgură, înfrângere în primul tur la Oana Georgeta Simion 2-6 2-6.

Au urmat apoi două turnee foarte bune pentru ea tot pe zgură, o semifinală la W15 Gonesse și o finală disputată la Le Havre. La ultimul turneu a trebuit să dispute calificările, locul în clasament momentan nu o ajută. A fost prima finală a carierei în proba de simplu disputată pe zgura luna trecută, pierdea greu la Amanda Carreras 4-6, 6-3, 6-1, oboseala și-a spus cuvântul, franțuzoaica a disputat și tururile de calificare la acel turneu.

Aici la Tabarka nu este cap de serie, a trecut în primul tur de Almudena Sanz-Llaneza Fernandez 6-2 6-3, o adversară destul de modestă la cei 28 de ani, obișnuită mai mult cu tururile de calificare. Diferența s-a făcut la retur acolo unde Emeline a reușit 31/56 (55%) procentaj și 5 mingi de break concretizate.

Ana Lantigua De La Nuez: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Ana Lantigua De La Nuez din Spania este o jucătoare de 18 ani clasată momentan pe locul 900. Tot din sezonul 2015 și-a început partidele la nivelul ITF, însă de două sezoane au început să apară și primele sale rezultate pozitive. O jucătoare care preferă în mod special zgura.

A început acest sezon pe zgura din Antalya cu două turnee acolo, însă nu a reușit mare lucru, doar victorii în calificări, eliminată de fiecare dată în primul tur. Apoi au urmat pentru ea turneele de aici de la Tabarka unde a început să se obișnuiască cu zgura și terenurile din Tunisia.

Luna trecută a disputat un sfert de finală la Tabarka, pierdea cu Malene Helgo, o adversară de locul 812 ITF cu rezultate foarte bune în ultima vreme. Înfrângerea ibericei a fost un la un supertiebreak 8-10. Săptămâna trecută a disputat turneul de la Tabarka, a câștigat primul său titlu ITF, finală câștigată în fața Mariei Temin 6-4 6-4, o jucătoare din Franța destul de talentată. Lantigua trecuse în sferturile de finală de Margarita Lazareva și în semifinală de Amanda Carreras, două jucătoare aflate și ele în mare formă.

În această săptămână nu este cap de serie, a trecut în primul tur de Claudia Hoste Ferrer în două seturi, o adversară destul de puternică pentru acest nivel. Iberica a avut un procentaj la retur de 88/163 (54%) și este 70% la punctele câștigate cu prima servă. Nu prea comite duble greșeli.

Statistica meciurilor directe Emeline Dartron v Ana Lantigua De La Nuez

Este prima confruntare între cele două.

Cote pentru Emeline Dartron v Ana Lantigua De La Nuez

Nu sunt momentan multe opțiuni de pariere pentru acest meci care se găsește în oferta Betano. Pentru cei curajoși o victorie a ibericei în două seturi este cotată cu o cotă de 3,85.

Pont Emeline Dartron vs Ana Lantigua De La Nuez: Ana Lantigua De La Nuez se impune

Bookmakerii o dau favorită pentru această confruntare pe franțuzoaica Emeline Dartron, însă ca formă de moment adversara este mult mai bună. Ana Lantigua cunoaște destul de bine și această suprafață de joc dar și terenurile de aici de la Tabarka, este al 4-lea turneu consecutiv la care participă aici în Tunisia. Să nu uităm că săptămâna trecută Ana Lantigua s-a impus la acest turneu de zgură și a câștigat în fața unor jucătoare redutabile. Ana Lantigua are recent victorie și la Amanda Carreras, jucătoare care a învins-o pe Emeline Dartron chiar luna trecută la un turneu din Franța, Le Havre. Sunt șanse să vedem chiar tiebreak sau set decisiv, însă în opinia mea iberica chiar dacă este creditată cu șansa a doua poate pune mari probleme și chiar să se impună. Diferența nu este foarte mare între cele două, iberica în schimb este mai familiarizată cu aceste terenuri din Tunisia și se află într-o dispoziție foarte bună de joc.

Pont pariuri: Ana Lantigua De La Nuez se impune

Miza: 10/10

Cota: 2.30

Adaugat de: Daniel Anghel

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Daniel Anghel

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici