Share

Pronostic pentru Edward Corrie - Lloyd Glasspool, ITF Marea Britanie F3, 14.02.2018

Tenis

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Feb 2018 00:32 343 0
Logo Edward Corrie
Logo Lloyd Glasspool
Edward Corrie
Lloyd Glasspool
VS
13:30 14 Februarie 2018
ITF Marea Britanie F3

Analiză și informații pentru Edward Corrie v Lloyd Glasspool

Turneul ITF Marea Britanie F3 are loc în Shrewsbury, oraș important la granița cu Țara Galilor, iar în această analiză voi detalia partida dintre Edward Corrie și Lloyd Glasspool, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Shrewsbury este o localitate de peste 70.000 de locuitori, în Shropshire, un centru comercial în zonă, renumit pentru clădirile medievale, pentru festivalul anual Flower Show și pentru echipa de fotbal Shrewsbury Town, care activează momentan în League One. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este The Shrewsbury Club, cel mai mare din zonă, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs cuprinde niște nume interesante precum Sijsling, Nielsen sau Neuchrist. 

Edward Corrie este un britanic de 29 de ani, clasat pe locul 362 ATP. 
Cariera lui Edward nu a fost dintre cele mai prolifice, el până la urmă fiind un tenismen mediu spre bun, care niciodată însă nu a intrat în topul 200. Timp ar mai fi, însă Corrie pare că s-a plafonat puțin și nu a mai crescut în ultimele sezoane. 
În 2017 el are sferturi de finală la ITF Canada F2, sferturi de finală la ITF Portugalia F15, finală la ITF Franța F18, finală la ITF Franța F19, semifinale la ITF Franța F24, sferturi de finală la challengerul de la Knoxville și sferturi de finală la ITF SUA F39. 
După un start foarte modest de an, Corrie și-a revenit și are performanțe destul de bune, chiar și la turnee challenger și ATP. 
În 2018 din păcate nu a trecut de calificări nici la challengerul de la Rennes, nici la Quimper sau Budapesta. Și chiar dacă de fiecare dată a pierdut la oponenți solizi, totuși a performat sub nivelul său, de aceea se și află la acest ITF, pentru a-și ridica nivelul și forma. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Houghton (tenismen fără clasament), câștigând 93% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Lloyd Glasspool este un britanic de 24 de ani, clasat pe locul 436 ATP. 
Iar Glasspool a fost și mai bine clasat, până pe poziția 282 acum doi ani, de atunci fiind într-un ușor regres, deși jocul său a fost tot timpul interesant. În plus, Lloyd mai mare mult timp înainte în a sa carieră pentru a crește. 
În 2017 el are sferturi de finală la challengerul de la Guadalajara, sferturi de finală la challengerul de la Nottingham, sferturi de finală la ITF Irlanda F1, sferturi de finală la ITF Belarus F2, semifinale la ITF Belarus F3, titlu la ITF Marea Britanie F4, și semifinale la ITF Marea Britanie F5. 
Foarte reușit sezon, cu titlu obținut tot aici în insulă, plus prezente încununate cu succes în circuitul challenger. 
Totuși, în 2018 pare sub nivelul lui. Astfel, la ITF Marea Britanie F1 are sferturi de finală, pierzând însă clar 2-6 4-6 cu Scott Griekspoor (locul 342 ATP), apoi săptămâna trecută iarăși a fost modest și vulnerabil pe serviciu, fiind eliminat chiar în primul tur la ITF Marea Britanie F2, după un 6-1 1-6 4-6 cu Pauffley (locul 755 ATP). 
Aici:

- 7-6 6-1 cu Gray (locul 547 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)

În întâlnirile directe scorul este 3-0 pentru Corrie, ultima fiind în 2017 indoor la Rennes, un 6-2 7-5 destul de lejer. 

Pont Edward Corrie vs Lloyd Glasspool: Edward Corrie castiga

Edward Corrie nu vine aici după rezultate bune în 2018, însă a participat exclusiv la competiții challenger unde evident a avut de înfruntat un alt nivel. Și în afară de eșecul clar cu Barrere, s-a descurcat, chiar cu cu Martinez fiind solid. Aici în primul tur nu a oferit nicio minge de break, însă cu un oponent fără clasament. Lloyd Glasspool este foarte bun, însă într-o formă discutabilă. Totuși, în acest start de an are două înfrângeri clare, cu Scott Griekspoor și cu Pauffley, în ambele întâlniri fiind vulnerabil pe serviciu. Iar aici în primul tur a salvat minge de set cu Gray. Corrie are 3-0 în meciurile directe, pierzând doar un set în fața lui Lloyd, așadar pronosticul meu merge tot pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Edward Corrie castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

43

Castigate:

28

Pierdute:

12

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici