Share

Pronostic pentru Eduard Esteve Lobato - Baptiste Crepatte, ITF Tunisia F10, 15.03.2018

Tenis

Cota: 1.65

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Mar 2018 19:51 389 0
Logo Eduard Esteve Lobato
Logo Baptiste Crepatte
Eduard Esteve Lobato
Baptiste Crepatte
VS
12:00 15 Martie 2018
ITF Tunisia F10

Analiză și informații pentru Eduard Esteve Lobato v Baptiste Crepatte

Turneul ITF Tunisia F10 are loc în Hammamet, stațiune la malul Mării Mediterane, iar în această analiză voi detalia partida dintre Eduard Esteve Lobato și Baptiste Crepatte, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Hammamet este una dintre cele mai importante stațiuni turistice din Africa, având o populație de 100.000 de locuitori însă permanent beneficiind de aportul a peste 300.000 de vizitatori. Evident, acest lucru este explicabil, aici clima estivală îmbinându-se cu istoria și cultura magrebiana. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este hotelul Sentido Phenicia, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Benchetrit, Batalla, Lobato sau Casanova. 

Eduard Esteve Lobato este un spaniol de 23 de ani, clasat pe locul 388 ATP. 
Și chiar dacă Lobato nu se anunța un mare tenismen, el în general gravitând în jurul locului 700 ATP, în ultima vreme chiar joacă bine, și ca o concluzie imediată a ajuns în topul 500 ATP. 
În 2017 el are semifinale la ITF Turcia F22, finală la ITF Tunisia F23, sferturi de finală la ITF Spania F22, finală la ITF Spania F23, sferturi de finală la ITF Spania F25, titlu la ITF Spania F27, finală la ITF Spania F28, și finală la ITF Tunisia F34. 
Sezon foarte bun, Eduard obținând primul titlu din carieră, și având alte 4 finale, din păcate pentru el toate pierdute. De menționat este că toate acestea au venit pe zgură, suprafața sa preferată, lucru normal pentru un exponent al școlii spaniole de tenis. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Spania F3 și semifinale la ITF Spania F5. 
Foarte bine, deși putea mult mai mult, problemele sale fiind de ordin fizic, din cauza unei accidentări fiind nevoit să se retragă de la două competiții. 
Aici:

- 6-1 6-4 cu Gennaro (locul 552 ATP), câștigând 63% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (5 salvate)

Baptiste Crepatte este un francez de 23 de ani, clasat pe locul 442 ATP. 
Iar Crepatte seamănă din punct de vedere al evoluției cu oponentul de aici, la modul că în sezonul trecut a crescut foarte mult, și a ajuns un tenismen cunoscut la acest nivel, care poate să pună probleme oricui. 
În 2017 el are sferturi de finală la ITF Bahrain F1, sferturi de finală la ITF Bahrain F2, sferturi de finală la ITF Israel F7, semifinale la ITF Zimbabwe F1, finală la ITF Zimbabwe F2, finală la ITF Zimbabwe F3, sferturi de finală la ITF Franța F16, sferturi de finală la ITF Italia F26, sferturi de finală la ITF Elveția F5, semifinale la ITF Ucraina F5, sferturi de finală la ITF Tunisia F27, titlu la ITF Tunisia F28 și finală la ITF Kuwait F3. 
După cum se vede parcurs foarte bun, atât pe hard cât și pe zgură, pe suprafața lentă având chiar și un titlu, aici în Tunisia. 
În 2018 are doar un sfert de finală la ITF Franța F3, acolo însă pierzând clar 1-6 0-6 cu Bega (locul 322 ATP). 
Iar faptul că în ultimele patru luni Crepatte are un singur turneu disputat se vede în jocul său, el neavând ritm și greșind foarte mult neforțat. 
Aici:

- 1-6 6-2 6-3 cu Abreu (locul 1425 ATP), câștigând 66% mingi cu primul serviciu, 38% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (2 salvate)

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Pont Eduard Esteve Lobato vs Baptiste Crepatte: Eduard Esteve Lobato castiga

Eduard Esteve Lobato este deja un tenismen bun în circuitul ITF, specializat pe zgură, cu foarte multe rezultate pozitive pe această suprafață, sezonul trecut având 4 finale și un titlu. Iar în 2018 se mișcă bine, având victorii cu Brancaccio sau Rondoni, și seturi luate lui Trusendi sau Traver. Aici în primul tur a fost solid, deși îl avea în față pe Gennaro, un tenismen deasemenea de top. Însă Lobato nu a cedat set, fiind foarte eficient pe retur. Baptiste Crepatte este și el un sportiv bun, însă faptul că în acest sezon este la doar al doilea turneu, și primul pe zgură, se vede în jocul său. Fiindcă în primul tur, cu Abreu, sportiv din afara primei mii mondiale, s-a chinuit, revenind de la 1-6 1-2, și în general fiind foarte modest pe serviciu. Consider astfel că Lobato este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Eduard Esteve Lobato castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

37

Castigate:

22

Pierdute:

12

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici