Share

Pronostic pentru Dusty Boyer - Andres Fernandez Canovas, ITF Portugalia F4, 14.03.2018

Tenis

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Mar 2018 22:09 359 0
Logo Dusty Boyer
Logo Andres Fernandez Canovas
Dusty Boyer
Andres Fernandez Canovas
VS
15:30 14 Martie 2018
ITF Portugalia F4

Analiză și informații pentru Dusty Boyer v Andres Fernandez Canovas

Turneul ITF Portugalia F4 are loc în Quinta do Lago, un centru rezidențial recent construit, iar în această analiză voi detalia partida dintre Dusty H. Boyer și Andres Fernandez Canovas, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Quinta do Logo este un resort construit în 1971, fiind în principal un teren de golf, apoi extinzându-se și având și rol rezidențial. Oricum, se află în Algarve, și este considerat printre cele mai frumoase locații lusitane. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul The Campus, care dispune de terenuri acoperite cu hard, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Yang, Diez, Mina sau Silva. 

Dusty Boyer este un american de 24 de ani, clasat pe locul 1043 ATP. 
Iar Dusty nu a avut o carieră prea promițătoare până acum, el de fapt neintrând vreodată în prima mie mondială, fiind un sportiv care a fost destul de limitat. 
În 2017 el are semifinale la ITF Zimbabawe F1, optimi de finală la ITF SUA F32 și sferturi de finală la ITF Vietnam F3. 
Iar aceste rezultate sunt foarte bune în acest context, și duc la ideea că Dusty poate crește și poate intra în curând în prima mie mondială. 
În 2018 a participat la un singur turneu, chiar săptămâna trecută la ITF Portugalia F3, și nu a făcut-o deloc rău. 
Acolo, nu a avut nicio problema în calificări, iar pe tabloul principal, deși a pierdut clar primul meci, a făcut-o împotriva lui Diez (locul 303 ATP),după o prestație bună, el de altfel reușind chiar și un break. 
Aici:

- 4-6 7-5 6-1 cu Faria (locul 1168 ATP), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (4 salvate)

Andres Fernandez Canovas este un spaniol de 19 ani, clasat pe locul 1366 ATP. 
Iar Fernandez este destul de modest la rândul său, el fiind însă destul de tânăr, și având mult spațiu în viitor în care poate evolua. 
În 2017 are optimi de finală la ITF Spania F26, optimi de finală la ITF Spania F27, și optimi de finală la ITF Tunisia F38. 
Și chiar dacă uneori a arătat bine, luându-i un set chiar și lui Ferrol (locul 282 ATP), este de menționat faptul că el este un zgurist, și toate aceste rezultate au venit pe suprafață lentă. 
În 2018 are doar două competiții disputate, ambele pe zgură, jucând modest și pierzând clar atât cu Barranco Cosano (locul 591 ATP) la ITF Tunisia F2 cât și cu Dowson (tenismen fără clasament), în calificările pentru ITF Tunisia F3. 
Aici:

- 6-2 6-3 cu Joao Antonio (tenismen fără clasament), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (1 salvată)

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Pont Dusty Boyer vs Andres Fernandez Canovas: Dusty H. Boyer castiga

Dusty H. Boyer este un tenismen destul de modest, care nu a fost vreodată în prima mie mondială, însă care pare pe o pantă ascendentă, lui în plus plăcându-i acest hard. Săptămâna trecută la ITF Portugalia F3 a arătat un tenis bun, pierzând cu Diez însă făcându-i față unui oponent net superior. Andres Fernandez Canovas nu are clasament, el fiind în plus un zgurist. Aici a fost bun în calificări, nepierzand set, însă în primul tur cu un lucky loser, Joao Antonio, a arătat multe vulnerabilități în joc, în special pe propriul serviciu. Consider astfel că Boyer este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Dusty H. Boyer castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

26

Castigate:

16

Pierdute:

2

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici