Share

Pronostic pentru Dudi Sela - Ryan Harrison, Australian Open, 15.01.2018

Tenis

Cota: 1.60

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Ian 2018 18:30 762 0
Logo Dudi Sela
Logo Ryan Harrison
Dudi Sela
Ryan Harrison
VS
02:00 15 Ianuarie 2018
Australian Open

Analiză și informații pentru Dudi Sela v Ryan Harrison

                                    
 

Australian Open este primul turneu de mare șlem al anului, având loc în Melbourne, Victoria, iar în această analiză voi detalia partida dintre Dudi Sela și Ryan Harrison, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Născut în 1905 sub denumirea de Australasian Championship, turneul nu se voia a fi unul mare, și în niciun caz unul internațional, deoarece la începuturile secolului 20 era foarte greu de călătorit distanțe atât de mari, Australia fiind până la urmă destul de inaccesibilă, un drum cu vaporul din Europa durând 45 de zile. Nici măcar local nu se putea ajunge, între cele două coaste australiene fiind o distanță de 3000km. Astfel, la debut au luat parte doar 10 tenismeni, evident amatori, iar pe parcurs lucrurile au evoluat, ajungând la cifrele de astăzi. 
Așadar, momentan Openul Australiei este considerat turneul cu cea mai mare audiență, în 2017 fiind prezenți în Melbourne Park 728.763 de oameni, un număr impresionant. Iar în fața televizoarelor s-au aflat zeci de milioane, doar în Australia finala fiind urmărită de 4.4 milioane. 
Gazda este Melbourne Park, care cuprinde terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber, cele trei arene imense: Rod Laver, Hisense și Margaret Court, având acoperit retractabil și fiind foarte moderne. 
Suprafața este Plexicushion Prestige, una foarte rapidă, cu un Court Pace Rating în jur de 40, deși Rod Laver este mai rapidă cu 2 puncte peste celelalte. 
Fondul de premiere în acest an este de peste 50 milioane de dolari australieni, triumfătorul plecând acasă cu 4 milioane. Ca o comparație, cel care pierde în primul tur primește 50.000 de dolari. 

Ryan Harrison este un american de 25 de ani, clasat pe locul 44 ATP. 
Și chiar dacă nu îl pot compara cu Jack Sock sau cu John Isner, compatrioți ai săi care au un alt stil, și Ryan Harrison mi se pare foarte valoros, având șanse să crească în viitor, până la urmă fiind tânăr. 
Specialist pe hard, Harrison are un 2017 interesant, cu titlu la challengerul de la Dallas, titlu la Memphis, sferturi de finală la Estoril, finală la Atlanta, și sferturi de finală la Tokyo. 
Ghinionul său a luat numele lui Tomas Berdych, deoarece atât la Australian Open cât și la Wimbledon și US Open l-a întâlnit pe ceh, pierzând de fiecare dată, luând un singur set în tie-break. 
Însă în rest, joc constant bun, cu meciuri bune, precum înfrângerea de pe final de an, 6-3 3-6 6-7 cu Dimitrov de la Mastersul de la Shanghai. 
Anul 2018 l-a început solid, cu finală la Brisbane. 
Acolo a trecut de Leonardo Mayer, Yannick Hanfmann, Denis Istomin și Alex de Minaur, pierzând ultimul act cu un Nick Kyrgios imbatabil. Oricum americanul se poate declara mulțumit, fiind o competiție foarte reușită. 


(sursa: Twitter)

Dudi Sela este un israelian de 32 de ani, clasat pe locul 78 ATP. 
Sela este mai atipic, deoarece nu are un fizic neapărat potrivit pentru sport, la 1.75 fiind printre cei mai scunzi tenismeni din circuit. Însă este foarte rapid și agil, și în cariera sa a avut destul de multe performanțe și meciuri reușite. 
El astfel a fost clasat și pe locul 29 ATP, și are nu mai puțîn de 22 de titluri la nivel de challenger. Din păcate pentru el însă, nu a excelat și la un nivel superior. 
În 2017 el are semifinală la Chennai, titlu la challengerul de la Canberra, semifinale la challengerul de la Busan, titlu la challengerul de la Nottingham, tur 3 la Wimbledon, sferturi de finală la Shenzhen și sferturi de finală la Moscova. 
Și are și câteva meciuri foarte bune, precum victorie pe iarba londoneză în fața lui Isner sau un 6-3 6-2 în Moscova cu Coric. 
Anul 2018 însă nu a fost prea bun până acum. 
De altfel, Sela a disputat doar 2 meciuri, ambele pierdute:

- 6-4 4-6 0-6 cu Verdasco (locul 40 ATP) la Doha, câștigând 47% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, oferind 16 mingi de break (7 salvate)
- 6-7 1-6 cu Grenier (locul 395 ATP) la Canberra, câștigând 60% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund,oferind 6 mingi de break (2 salvate)

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Pont Dudi Sela vs Ryan Harrison: Ryan Harrison -1.5 handicap seturi

Ryan Harrison a început anul aproape ideal. La Brisbane a ajuns până în finală, având și un tablou facil, însă totuși trecând de tenismeni precum Istomin sau De Minaur, ambii în formă. Apoi nu a putut să-i ia set lui Nick Kyrgios, acesta fiind o mașină în acea zi. Oricum, Ryan s-a descurcat bine pe acest Plexicushion, iar jocul său a părut mai ordonat decât în trecut. Dudi Sela este un sportiv interesant, însă care a început anul prost, cu două înfrângeri în două meciuri. Cu Verdasco nu a fost atât de modest in prima parte, luând și un set, însă serviciul său a fost extrem de vulnerabil. Iar la Canberra cu un Hugo Grenier modest nici măcar nu a luat set, iarăși având mari dificultăți pe servă. Consider astfel că Harrison se va impune, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Ryan Harrison -1.5 handicap seturi

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

33.3%

Nu 2

66.7%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici