Share

Pont Dominic Thiem -Maximilian Marterer, Austriacul revine pe suprafața roșie

Tenis

Cota: 1.80

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Feb 2019 03:08 691 0
Logo Dominic Thiem
Logo Maximilian Marterer
Dominic Thiem
Maximilian Marterer
VS
00:00 15 Februarie 2019
ATP Buenos Aires

Analiză și informații pentru Dominic Thiem v Maximilian Marterer

Un alt pont din tenis vine de la partida dintre austriacul Dominic Thiem și germanul Maximilian Marterer, meci din cadrul aceluiași tur doi de la Buenos Aires, meci ce este al 3 programat pe arena centrală și care va începe după ora miezul nopții în România. Mai multe date, dar și pontul pe care l-am gândit, în rândurile de mai jos.

Betfair - deschide cont și primești extra 500RON!

Dominic Thiem: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î Î Î

Dominic Thiem nu a avut un debut de sezon deloc pe măsura așteptărilor. Austriacul a fost eliminat încă din primul meci jucat la Doha, de către Herbert, iar la Melbourne a dezamăgit și acolo. Bine, poate mult spus dezamăgit, pentru că Domi s-a retras în meciul din runda a doua contra tânărului Popyrin. 

Thiem a evoluat în puține meciuri în 2019. Până se debuteze în competițiile oficiale, austriacul a mai luat parte la turneul amical de la Abu Dhabi, însă nici acolo nu a arătat un joc mai solid, Domi reușind să câștige doar un singur set în cele 3 meciuri jucate. Dominic nu a mai evoluat de la retragerea de la A.O, iar acum își face intrarea pe zgură în acest an. Suprafața roșie e una din preferatele austriacului și cea pe care are cele mai multe titluri câștigate. 

Cap de serie nr 1, Thiem va debuta în turul 2 în competiția din capitala Argentinei. Austriacul e campionul en-titre aici, după ce s-a impus anul trecut în fața lui Bedene. De altfel, Domi e dublu campion aici, după titlul câștigat și în urmă cu 3 ani. 

La ediția de anul acesta, Thiem va debuta contra unui adversar interesant. Neamțul a avut rezultate bune pe zgură anul trecut și e de așteptat să se ridice cât mai mult posibil la nivelul austriacului. Chiar dacă e primul meci pe zgură, după o pauză de mai bine de 6 luni, nu îl văd pe Thiem să aibă probleme de acomodare și cred că nu va avea prea multe probleme în fața neamțului.

Maximilian Marterer: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V Î

Maximilian Marterer a avut un sezon 2018 foarte bun, în care a urcat în clasamentul ATP, dar și-a îmbunătățit mult și jocul. Pe final de sezon însă neamțul nu a mai fost la fel de solid, dar germanul a debutat relativ bine în 2019. 

Max a făcut doar tur 1 la Auckland și tur 2 la Doha, fiind eliminat ce-i drept de unii din cei mai buni jucători de la turneele respective. La Melbourne nu știu cât de mari erau așteptările, asta pentru că germanul depindea mult și de trasul pe care trebuia să îl urmeze. Marterer a cedat și la Antipozi în runda secundă, în fața lui Pouille, unul din semifinaliștii din acest an a competiției de la Melbourne. 

Max s-a simțit bine pe zgură în sezonul trecut, drept dovadă că s-a înscris la turneul de la Buenos Aires. Anul trecut, Max făcea tur 4 la French Open, unde ceda în minim de seturi în fața campionului Nadal. În acest sezon are 2 meciuri jucate pe zgură, în care are 2 rezultate asemănătoare ca scor: victorie și eșec în minim de seturi.

 Dacă la Cordoba a cedat în 2 seturi în fața lui Bedene, Max a trecut în 2 seturi în primul tur la Buenos Aires de unul din favoriții gazdelor, Facundo Bagnis. O victorie mult mai ușoară decât se aștepta Marterer, însă în turul secund neamțul a avut ghinionul să dea peste Thiem. Șansele sunt mici, dar germanul trebuie să lupte până la capăt, pentru a lăsa măcar o impresie bună în fața dublului campion din capitala Argentinei.

Statistica meciurilor directe Dominic Thiem v Maximilian Marterer

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, acum un an și jumătate, pe iarba de Halle, iar Thiem s-a impus cu 2-0. 

Cote pentru Dominic Thiem v Maximilian Marterer

Pe lângă pronosticul indicat, se mai poate merge și pe victoria la H de 3,5 gameuri, la o cotă de 1,67 sau under 23,5 gameuri, la o cotă de 1,55. 

până la 500RON

5 FREEBETS X 100RON

Pont Dominic Thiem vs Maximilian Marterer: Scor corect 2-0 Thiem

Dominic Thiem se află la primul meci pe zgură din acest sezon, dar acest lucru nu ar trebui să îl împiedice să obțină o victorie clară. Sigur, Marterer nu e chiar un adversar de mâna a doua, dar contra unui jucător de top, mai ales pe această suprafață, germanul cedează. Am văzut chiar săptămâna trecută, când Bedene nu i-a dat prea multe șanse. Thiem se antrenează de câteva zile în capitala Argentinei și e nerăbdător să debuteze cu dreptul în noul sezon de pe zgură. Știm prea bine ce joc solid etalează Domi pe suprafața roșie, astfel că am să merg cu încredere pe mâna acestuia și voi recomanda succesul acestuia în minim de seturi. Betfair oferă o cotă foarte bună la acest pariu.

Pont pariuri: Scor corect 2-0 Thiem

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Pont Dominic Thiem vs Maximilian Marterer: Victorie Dominic Thiem

Dominic Thiem nu a început anul așa cum și-a dorit, el fiind învins în primul tur la Doha de către Herbert, apoi la Australian Open retrăgându-se în turul secund în meciul cu Popyrin. Totuși, acum Thiem revine pe suprafața sa preferată și pare în totalitate refăcut, el deja jucând în proba de dublu și mișcându-se destul de bine pe teren. Are o defensivă în continuare foarte bună, și nu trebuie uitat faptul că Thiem până la urmă are victorie inclusiv cu Nadal pe această suprafață, anul trecut la Madrid, plus finală la Roland Garros. Maximilian Marterer nu a strălucit nici el în ultima vreme, de exemplu săptămâna trecută la Cordoba, tot pe zgură, fiind învins 3-6 4-6 de Bedene într-o partidă în care nu a avut nici măcar o minge de break. Aici a trecut în primul tur lejer de Bagnis, însă acum va da peste un oponent de top, în fața căruia a pierdut în minimum de seturi singurul meci direct. Consider astfel că Thiem se va impune și astăzi.

Pont pariuri: Victorie Dominic Thiem

Miza: 10/10

Cota: 1.25

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 4

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

30

Castigate:

12

Pierdute:

18

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici