Share

Pont Dominic Thiem - Martin Klizan, Debutează cu dreptul austriacul în Principat ?!

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

17 Apr 2019 07:43 688 0
Logo Dominic Thiem
Logo Martin Klizan
Dominic Thiem
Martin Klizan
VS
16:30 17 Aprilie 2019
ATP Monte Carlo

Analiză și informații pentru Dominic Thiem v Martin Klizan

Astăzi vor avea loc ultimele meciuri din faza 16-milor de finală de la mastersul de la Monte Carlo, iar noi venim cu un pont de la partida dintre austriacul Dominic Thiem și slovacul Martin Klizan, meci ce este ultimul programat pe arena centrală și va începe după ora 16 30, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul ales, în cele ce urmează.

Pariază pe meciurile de tenis de la ATP Monte Carlo și profită 250Ron cashback

Dominic Thiem: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V V

Dominic Thiem a avut un început de an oscilant, cu rezultate bune și mai puțin așteptate. Chiar și pe suprafața sa favorită, zgura, acolo unde nu a mai fost jucător imbatabil din anii trecuți. Și aici mă refer la meciurile jucate în turneele din America de Sud, unde austriacul, e drept nu a jucat decât 4 meciuri, nu a fost la nivelul cunoscut. 

În schimb, Thiem s-a impus în primul masters al anului, cel de la Indian Wells, acolo unde l-a învins în ultimul act chiar pe Roger Federer, poate cel mai în formă jucător la ora respectivă. A fost un succes formidabil pentru austriac, care nu a cedat decât 2 seturi în California, în ultimele 2 meciuri jucate. Oarecum normal, dacă putem spune așa, Domi a cedat la Miami, chiar din primul meci jucat, 0-2 contra polonezului Hurkacz. Am zis normal, pentru că e greu, chiar și pentru un jucător de talia lui Thiem, să mențină un nivel așa ridicat, în două turnee consecutive, mai ales două de mare șlam. 

După eliminarea de la Miami, austriacul a luat pauză și s-a pregătit pentru sezonul de zgură, perioada sa preferată din circuit și vrea să debuteze cu dreptul în primul masters al anului pe această suprafață. Chiar dacă în America de Sud nu s-a comportat deloc bine, cred cu tărie că Thiem va arăta cu totul alt joc la Monte Carlo, dar nu numai. Zgura este suprafața pe care austriacul se simte ca peștele în apă și cred că are puterea să se bată din nou de la egal la egal cu regele suprafeței roșii, Rafa Nadal. 

La ediția din acest an din Principat, Domi va debuta contra slovacului Martin Klizan, iar meciul se anunță poate ceva mai dificil decât o arată calculele hârtiei. Nu cred însă că Martin va putea emite pretenții, dacă austriacul va etala jocul său obișnuit. Rămâne de văzut cât de mult va forța Dominic și dacă va face o demonstrație de forță încă din primul meci.

Martin Klizan: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V Î

Martin Klizan a avut un start de an inconstant. Tipic de altfel. Slovacul a fost mereu un jucător oscilant, atât în joc, cât și în rezultate. Nu spun că Martin nu e un tenismen valoros, dar fluctuațiile sale din din timpul unui joc, a unui sezon și a unui turneu, face din slovac un jucător foarte imprevizibil. Klizan merge chiar la extreme și poate face meciuri fabuloase, contra unor adversari de top sau poate să se facă de râs, în fața unor tenismeni și din afara top 100.

Oricum, slovacul a disputat puține meciuri în acest an. Doar 3 meciuri în prima luna din an, pentru ca mai apoi prezențele sale să fie la fel de rare și în celelalte turnee. La mastersurile din America, Klizan s-a retras în turul 2 din meciul cu Zverev de la Indian Wells, iar la Miami a fost eliminat încă din primul tur de către Lorenzo Sonego. Rezultate astfel slabe pentru slovac, care însă a avut ghinionul și accidentărilor în acest start de sezon. 

Pe zgură, una din suprafețele sale favorite, slovacul a debut cu dreptul, câștigând în minim de seturi partida din turul inaugural de la Monte Carlo. A fost un succes meritat obținut în fața altui tenismen bun pe această suprafață, Federico Delbonis. Sigur, a fost 7-6, 7-5,  după 2 seturi foarte disputate și în care slovacul și-a cedat serviciul de 2 ori.

Contra lui Thiem, lucrurile vor fi mult mai complicate. Austriacul este cu cel puțin 3 clase peste argentinian, iar dacă Klizan își va pierde rapid serviciul, așa cum s-a întâmplat și contra lui Delbonis, atunci nu văd ca slovacul să emită prea multe pretenții în această după amiază.

Statistica meciurilor directe Dominic Thiem v Martin Klizan

Cei doi jucăori s-au mai întâlnit de 5 ori, iar raportul este surprinzător de partea slovacului, care conduce cu 3-2. Ultima întâlnire a avut loc în finala de la Sankt Petersburg, anul trecut, iar Domi s-a impus în minim de seturi.

Cote pentru Dominic Thiem v Martin Klizan

Pe lângă pontul ales, se poate încerca un over 20,5 gameuri, la o cotă e 1,81 sau victoria simplă a austriacului, la o cotă de 1,22.

 

Pont Dominic Thiem vs Martin Klizan: Scor corect 2-0 Thiem

Se anunță o partidă spectaculasă. Cei doi jucători se simt foarte bine pe zgură, în special Domi. Austriacul revine pe suprafața sa preferată și vrea să aibă un debut în Principat fără emoții. Klizan a făcut un meci bun în primul tur și speră că poate să îi țină piept, cel puțin la la un anumit punct și lui Thiem. Va fi însă foarte greu, pentru că Domi e al doilea jucător pe această suprafață după Nadal și știe să gestioneze extrem de bine partidele pe zgură. Dacă serviciul nu îl va ajuta pe slovac, atunci șansele ca Martin să reușească ceva în acest meci scad spre 0. Merg pe un succes în minim de seturi al austriacului, la o cotă bună, zic eu.

Pont pariuri: Scor corect 2-0 Thiem

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Pont Dominic Thiem vs Martin Klizan: Dominic Thiem sub 4.0 asi

Dominic Thiem este unul dintre cei mai buni jucători pe zgură din lume, iar aici este posibil să ajungă foarte departe, mai ales că vine după primul său titlu de Masters, la Indian Wells, unde a zis că s-a simțit foarte bine tocmai fiindcă erau condiții lente. Serviciul său este bun, însă în acest an Thiem a servit foarte puțini ași. De exemplu, pe zgura sud-americană Thiem are 0 cu Marterer, 4 cu Pablo Cuevas, 2 cu Schwartzman și 0 cu Djere, apoi în Sunshine Double având 2 cu Thompson, 2 cu Simon, 4 cu Ivo Karlovic, 5 cu Raonic și 1 cu Federer în finală, apoi 1 cu Hurkacz. Așadar la ultimele turnee o singură dată Thiem a servit peste 4 ași, linia de aici. Martin Klizan este bun, însă nu cred că o să-i pună probleme lui Thiem și nu o să prelungească meciul. Consider astfel că Thiem va trimite sub 4 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Dominic Thiem sub 4.0 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

33

Castigate:

22

Pierdute:

10

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici