Share

Pont Diego Schwartzman - Marin Cilic, Croatul și-a făcut încălzirea în primul tur

Tenis

Cota: 1.48

Adaugat de: Burlacu Ștefan

09 Aug 2018 13:30 611 0
Logo Diego Schwartzman
Logo Marin Cilic
Diego Schwartzman
Marin Cilic
VS
23:00 09 August 2018
Rogers Cup

Analiză și informații pentru Diego Schwartzman v Marin Cilic

Un alt pont din tenis de astăzi vine de la partida dintre argentinianul Diego Schwartzman și croatul Marin Cilic, din cadrul optimilor de finală, meci ce e al 3 programat pe terenul 1 și care va începe după ora 23 00, ora României. Mai multe amănunte, dar și pariul găsit, în cele ce urmează.

Unibet - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

Diego Schwartzman: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V V

Diego Schwartzman a revenit foarte bine pe hard, după o lungă perioadă în care a evoluat doar pe zgură sau iarbă. Personal, nu mă așteptanm ca argentinianul să revină în forță pe hard, asta cu toate că a avut rezultate foarte bune anul trecut și pe această suprafață. Deși nu impresionează prin statură, Diego compensează prin deplasarea în teren, dar și prin unele lovituri, precum forehandul sau reverul cu 2 mâini. Aici a trecut în primele 2 runde de doi tenismeni buni spre foarte buni, Kyle Edmund și Sam Querrey, tenismeni ce excelează pe hard. Iar mai mult decât atât, Schwartzma a cedat doar un singur set și i-a administrat un sec 6-1 în decisiv azi noapte americanului. E clar că jucătorul sud-american s-a acomodat foarte bine pe hard și poate să facă o figură bună la mastersul din Canada. Următorul adversar însă este peste jucătorii învinși și va avea un un test foarte dificil. Nu e exclus însă ca Diego să mai facă o surpriză.

Marin Cilic: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V Î V

Marin Cilic a revenit cu dreptul pe hard, poate suprafața sa preferată. Deși croatul se simte și joacă bine pe toate suprafețele, cimentul rămâne suprafața sa favorită, unde a câștigat un Grand Slam și a atins încă o finală de mare slam. În primul meci de la Toronto, Cilic a trecut în 3 seturi de conaționalul Coric, într-un meci în care finalistul de la Australian Open și-a făcut și încălzirea. A fost un prim set câștigat de Marin cu 6-3, pentru ca apoi să îl cedeze pe al doilea cu același scor, însă în decisiv s-a impus cu un categoric 6-1. Serviciul este fără doar și poate doar una din armele principale ale croatului, pe lângă forehand sau rever. Poate că meciul contra argentinianului va fi mai greu decât cel cu Coric, însă cred că Cilic se va impune. La capitolul forță este mult peste argentinian și acest lucru își va spune cuvântul în meciul din această seară.

Statistica meciurilor directe Diego Schwartzman v Marin Cilic

Cei doi jucători s-au mai întâlnit de 2 ori, iar scorul este egal, 1-1. Ambele întâlniri au avut loc anul trecut, iar ultima s-a disputat la US Open, unde argentinianul a avut câștig de cauză.

Cote pentru Diego Schwartzman v Marin Cilic

Cilic are o cotă bună la victorie și pe lângă pariul propus, puteți încerca cu o miză medie o victorie în minim de seturi, la o cotă de 2,25. Sau un pariu pe gameuri, iar un over 22,5 are o cotă de 2.00.

Unibet - deschide cont și pariază pe o ofertă bogată!

100% până la 250RON!

pariu fără risc

Pont Diego Schwartzman vs Marin Cilic: Marin Cilic câștigă meciul

Marin Cilic va avea un adversar cel puțin la fel de dificil ca în primul tur. Schwartzman s-a mișcat foarte bine în primele 2 runde și mă aștept să aibă o prestație bună și în această seară. Nu știu însă daca va mai reuși să se ridice la un atât de înalt, încât să treacă și de croat. Cilic este peste Edmund și Querrey, astfel că meciul va fi mai mult decât dificl. Cred că Marin va miza din plin pe serviciu și pe dreaptă și nu îl va ierta pe argentinian. Mizez pe o victorie a croatului, care va dori să își ia astfel și revanșa în urma eliminării de anul trecut de la US Open. Cota nu este foarte mare, însă are șanse bune de reușită.

Pont pariuri: Marin Cilic câștigă meciul

Miza: 10/10

Cota: 1.48

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

31

Castigate:

16

Pierdute:

15

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0