Share

Pariul pentru Denis Istomin - Florian Mayer

Tenis

Cota: 1.73

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

12 Iun 2018 23:42 808 0
Logo Denis Istomin
Logo Florian Mayer
Denis Istomin
Florian Mayer
VS
15:00 13 Iunie 2018
ATP Stuttgart

Analiză și informații pentru Denis Istomin v Florian Mayer

În turul al doilea al turneului ATP de la Stuttgart, se întâlnesc Denis Istomin și Florian Mayer, iar pontul nostru îl veți afla la finalul acestei avancronici. Suprafața pe care se desfășoară meciurile este iarbă.

Denis Istomin: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î Î Î Î

Istomin are 31 de ani și este clasat pe locul 100. Până la victoria cu Kohlschreiber din primul tur, avea 8 înfrângeri consecutive, dintre care 7 pe zgură. De altfel, uzbekul nu a câștigat niciun meci pe suprafața roșie în acest sezon. Pe iarbă, a reușit să câștige un titlu la Nottingham, în 2015, într-o finală cu Sam Querreyiar la Eastbourne are 2 semifinale jucate. Este un jucător care poate servi excelent, așa cum a făcut-o în primul tur, când nu a avut de salvat nicio minge de break. A avut un procentaj de 82% pe primul serviciu, cu o eficiență de 79%. Cifre excelente și o victorie mare împotriva unui jucător foarte bun pe această suprafață. 

Florian Mayer: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î Î Î Î

Florian Mayer a ajuns la 34 de ani și se află pe locul 82 în clasamentul ATP. Germanul a reușit să revină în top 100, după ce a avut de suferit din cauza accidentărilor. Are turneu câștigat la Halle în 2016 și joacă bine pe această suprafață. Vine des la fileu și se bazează pe un voleu excelent. În primul tur l-a eliminat clar pe Maden, însă acesta e un jucător din afara top 200 și fără rezultate pe iarbă. Nu și-a cedat serviciul și a salvat 4 mingi de break. Mayer are 40 de victorii pe iarbă și 22 de înfrângeri.

Statistica meciurilor directe Denis Istomin v Florian Mayer

Istomin conduce cu 3-0 la întlnirile directe, însă în două dintre acestea a profitat de abandonul lui Mayer. Ultima întâlnire directă a avut loc pe zgură, la Geneva, unde Istomin s-a impus în minimum de seturi.

Cote pentru Denis Istomin v Florian Mayer

Betano ne oferă o cotă de 1,9 pentru o victorie a lui Istomin, iar pentru un prim set cu peste 10 game-uri avem o cotă excelentă de 2,55.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Denis Istomin vs Florian Mayer: Peste 22,5 game

Se întâlnesc doi jucători care servesc foarte bine și care încearcă să scurteze punctul. Ambii sunt ofensivi și vin la fileu de câte ori au ocazia. Este un meci echilibrat, așa cum o arată și cotele, de aceea cred că vor fi multe game-uri câștigate pe propriul serviciu, iar șansele de break foarte puține. Este un pariu care poate ieși lejer și în 2 seturi, de aceea vă invit să-i dați curs.

Pont pariuri: Peste 22,5 game

Miza: 10/10

Cota: 1.73

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

18

Castigate:

12

Pierdute:

3

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0