Share

Ponturi pariuri tenis: Dejana Radanovic - Giorgia Marchetti, italianca nu se descurcă prea strălucit pe hard

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Marian Cioată

14 Iun 2018 05:40 471 0
Logo Dejana Radanovic
Logo Giorgia Marchetti
Dejana Radanovic
Giorgia Marchetti
VS
12:30 14 Iunie 2018
ITF Obidos 6

Analiză și informații pentru Dejana Radanovic v Giorgia Marchetti

Astăzi, puțin după orele prânzului, este programat meciul din turul secund al turneului ITF Obidos 6, din Portugalia, între Dejana Radanovic (245 WTA) din Serbia și Giorgia Marchetti (623 WTA) din Italia. Est-europeanca este desemnată cap de serie principal la acest concurs și pontul recomandat este victoria în 2 seturi pentru sârboaică.

Dejana Radanovic: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V V

Dejana este într-o formă fantastică pe cimentul din Portugalia, fiind campioana recentă de la ITF Obidos 5, turneu încheiat pe 11 iunie. Anterior, ea disputase finala și la ITF Obidos 4, pe 3 iunie. Condițiile de joc de pe terenurile lusitane îi sunt foarte prielnice sârboaicei de 22 ani, 1.72 metri și 60 kilograme.

În 2018, Radanovic a ajuns la 21 de victorii din 25 partide disputate pe suprafețele rapide. În luna martie a mai cucerit un alt titlu pe hard la ITF Toyota 2, în Japonia, cu victorii la nume destul de cunoscute precum Bianca Andreescu din Canada sau Fanny Stollar din Ungaria, jucătoare ce au făcut deja pasul către turnee de categorie superioară - WTA.

În primul tur de ieri, principala favorită a trecut fără emoții de germanca Anna Klasen (fără clasament) cu scorul de 6-2 6-2.

Giorgia Marchetti: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V V

Italianca de 23 ani are și ea tot 7 victorii consecutive în toate competițiile, cucerind titlul ITF Madrid 2, pe zgura spaniolă, acum 5 zile. Trecerea de la suprafața lentă la cea rapidă cred că nu va fi foarte ușoară în momentul în care va trebui să se apere de loviturile agresive ale Dejanei. 

Totuși, în această stagiune, Marchetti a pierdut 2 din cele 3 meciuri jucate pe hard și per total carieră are 15 succese și 17 eșecuri. În schimb, pe terenurile lente are deja 24 partide disputate în 2018, cu procentaj de reușită de 50%. 

Giorgia a trecut în turul inaugural de suedeza Linnea Malmqvist (878 WTA) cu 6-3 6-2.

Cote pentru Dejana Radanovic v Giorgia Marchetti

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Dejana Radanovic vs Giorgia Marchetti: 2-0 Radanovic

Cota de 1.47 oferită de Betano.ro este una justă în opinia mea, iar șansele de reușită vor fi considerabile dacă ambele combatante vor evolua în nota lor obișnuită din ultima perioadă. Radanovic are aproape 400 de locuri avantaj în clasamentul mondial și cu 20 de victorii mai mult pe hard în acest sezon. Aici are repere foarte solide, un moral excelent în urma performanțelor notabile obținute recent la Obidos. Marchetti trebuie să se adapteze repede dacă vrea să treacă mai departe, însă auspiciile nu sunt foarte optimiste, în condițiile în care va trebui să se apere în majoritatea timpului de loviturile mai apăsate și mai explozive, expediate de sârboaică.

Pont pariuri: 2-0 Radanovic

Miza: 10/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

20

Castigate:

13

Pierdute:

6

Anulate:

1

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0