Share

Pont David Goffin - Mikhail Kukushkin, Rezistă kazahul în fața belgianului ?!

Tenis

Cota: 1.57

Adaugat de: Burlacu Ștefan

08 Oct 2019 18:54 493 0
Logo David Goffin
Logo Mikhail Kukushkin
David Goffin
Mikhail Kukushkin
VS
12:30 09 Octombrie 2019
Ponturi tenis ATP - Shanghai Rolex Masters

Analiză și informații pentru David Goffin v Mikhail Kukushkin

Turneul de la Shanghai continuă cu meciurile din turul secund, iar noi venim cu un pont de la partida dintre belgianul David Goffin și kazahul Mikhail Kukushkin, meci ce este programat ultimul al zilei pe Show Court 3 și care va începe în jurul prânzului în România. Mai multe detalii, dar și pronosticul găsit, în cele de mai jos.

Primul pariu fără risc până la 500 Ron la NetBet

David Goffin: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

David Goffin își continuă forma bună. Belgianul etalează un tenis de cea mai bună calitate și a debutat cu dreptul și la Shanghai. David a avut nevoie de doar 2 seturi pentru a-l învinge pe Richard Gasquet în turul inaugural al turneului din China. Jocul belgianului e încântător și aduce aminte de forma lui Goffin din urmă cu 2 ani, când belgianul juca finala Turneului Campionilor. 

Forma bună din China e practic o confirmare a traseului bun din Japonia, de la Tokyo, acolo unde David a făcut semifinale. Doar că în Japonia belgianul a început foarte greu competiția, fiind aproape să fie eliminat chiar din primul meci, contra ibericului Busta. Setul doi contra spaniolului a fost declicul pentru Goffin, care începând de acolo a etalat un tenis splendid. 

Belgianul a evoluat bine și în sezonul nord american, performanțele de la Cincinnati și US Open nefiind deloc de neglijat. Acum e un nou turneu important din circuit, iar premisele sunt din nou îmbucurătoare. Adversarul din runda secundă a competiției din China nu e unul greu, dar meciul trebuie tratat de Goffin la fel ca toate celelalte, pentru a nu avea surprize contra cui se așteaptă mai puțin.

Mikhail Kukushkin: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î Î V

Mikhail Kukushkin a avut evoluții oscilante în ultima perioadă. Kazahul a alternat meciurile bune cu cele lamentabile, dar în esență Mikhail nu este un jucător deloc rău. Însă contra jucătorilor de top, de cele mai multe ori, Kukushkin cedează, diferența de valoare spunându-și cuvânul. 

Suprafețele rapide sunt preferatele kazahului, care însă se simte bine și pe zgură. Putem spune astfel că Mikhail evoluează bine pe orice suprafață, având arme care se pliază pe hard, iarbă sau zgură. Iar pe ciment cu atât mai mult funcționează unele lovitură de bază ale kazahului, precum serviciul, forehandul sau reverul cu două mâini. Serviciul râmâne însă arma de bază, care atunci când nu funcționează, Kukushkin are destul de mari probleme. 

Mai ales în fața unor jucători buni la retur sau tensmeni de top. Săptămâna trecută la Beijing, kazahul nu a avut un traseu deloc lung, Mikhail cedând încă din primul meci jucat în fața lui Fognini. E adevărat, italianul e un jucător de top, iar Kukushkin a fost învins în 3 seturi. Încă o dată, așa cum vă ziceam, contra tenismenilor de top, kazahul se înclină. 

În primul tur la Shanghai, Kukushkin a trecut de sârbul Miomir Kecmanovic, un tânăr foarte talentat, dar ieșit din formă. Kazahul nu a oferit decât o minge de break, dar și jocul conaționalului lui Djokovic a fost modest. Chiar foarte, pe alocuri. Un nou oponent de top în turul 2 pentru Kukushkin, care va avea de tras pentru a putea spera la ceva din acest meci. Dacă serviciul îl va ajuta și nu va comite erori tipice neforțate, atunci kazahul poate să-i țină piept nr 14 mondial. 

Statistica meciurilor directe David Goffin v Mikhail Kukushkin

De 2 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este egal, 1-1. Ultima confruntare a avut loc însă în urmă cu 5 ani și jumătate, în cadrul Cupei Davis, când Goffin s-a impus în 5 seturi. 

Cote pentru David Goffin v Mikhail Kukushkin

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe victoria în minimum de seturi a belgianului, la o cotă de 1.75 sau under 22,5 gameuri, la o cotă de 1.60.

Pont David Goffin vs Mikhail Kukushkin: Victorie Goffin la H de 3,5 gameuri

David Goffin evoluează la un nivel foarte ridicat. La ce tenis practică în acest moment belgianul, Kukushkin nu poate emite nici o pretenție. Sigur, kazahul vine după un succes meritat și care i-a ridicat moralul, dar victoria din turul anterior nu este deloc relevantă în perspectiva duelului cu Goffin. Belgianul excelează la retur, are o deplasare formidabilă în teren, iar armele de atac îl vor pune la zid pe kazah. Merg cu încredere pe mâna nr 14 mondial, care cred că se va impune fără emoții. Cota este una cel puțin decentă!

Pont pariuri: Victorie Goffin la H de 3,5 gameuri

Miza: 10/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

38

Castigate:

18

Pierdute:

19

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici