Share

Pont David Goffin - Juan Martin Del Potro, Argentinianul se află la al doilea meci pe zgură

Tenis

Cota: 1.74

Adaugat de: Burlacu Ștefan

16 Mai 2019 02:36 699 0
Logo David Goffin
Logo Juan Martin Del Potro
David Goffin
Juan Martin Del Potro
VS
14:00 16 Mai 2019
ATP Roma

Analiză și informații pentru David Goffin v Juan Martin Del Potro

Un alt pont din capitala Italiei vine de la meciul dintre belgianul David Goffin și argentinianul Juan Martin Del Potro, partidă programată a 3-a pe arena cu numărul 4 din complexul de la Forico Italico și care va începe după ora 14 00, ora României. Mai multe date, dar și pronosticul, în cele ce urmează.

Net Bet – primul pariu fără risc până la 500 Ron

David Goffin: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V V

David Goffin a avut un sezon oscilant pe zgură în acest sezon. Belgianul, care se simte bine pe suprafața roșie, nu a avut un joc solid în toate partidele disputate și pe alocuri, chiar a dezamăgit. David și-a arătat clasa în nenumărate rânduri pe această suprafață, atât în acest sezon, cât în anii trecuți, atunci când chiar reușea să se bată de la egal cu jucătorii de top. 

Belgianul a coborât acum în ierarhia mondială, fiind acum pe locul 23, dar în unele meciuri din ultima lună și jumătate a arătat un joc de top 10 chiar, demonstrând că poate ajunge din nou în primii 10 jucători ai lumii. La Estoril a avut cel mai bun turneu din această primăvară, David ajungând până în semifinale, unde a fost eliminat de către Tsitsipas, în 3 seturi. A fost poate cel mai bun joc făcut de belgian în ultimele săptămâni, Goffin având șansa să îl învingă pe grec. 

La Madrid, belgianul a avut din nou o evoluție mai slabă, cedând în fața lui Fucsovics, în minim de seturi. E adevărat că și maghiarul a fost în formă în această primăvară, dar diferența de valoare e una evidentă între cei doi jucători. Eliminarea prematură din capitala Spaniei i-a dat mai mult timp de odihnă lui David, care a debutat cu dreptul la Forico Italico. După ce a cedat primul set în fața lui Wawrinka, Goffin s-a distrat pur și simplu cu elvețianul, caruia nu i-a mai lăsat decât 2 gameuri. Iar unele execuții a belgianului au fost realmente fantastice.

În turul 2 va avea însă parte de un meci mult mai greu. Chiar dacă la prima vedere pare a fi un meci mai ușor decât cel contra elvețianului. Del Potro rămâne unul din giganții circuitului, atât la propriu cât și la figurat, iar David va avea mult de muncă pentru a merge în turul 3.

 

Juan Martin Del Potro: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î V V Î

Del Potro nu a debutat cu dreptul în actualul sezon de zgură. Argentinianul a cedat în primul meci jucat la Madrid, contra sârbului Laslo Djere. A fost un meci bun făcut de Delpo, care se vede însă că nu are ritm și e departe de nivelul etalat în sezonul trecut. Del Potro are și puține meciuri jucate în acest an. Doar 4 partide disputate de argentinian, cu tot cu cea de la Madrid. 

Djere a fost un adversar bun spre foarte bun, sârbul demonstrând în acest sezon că pe zgură rămâne un tenismen greu de învins. Cum spuneam însă, argentinianul nu are ritm și a făcut multe greșeli neforțate, ratând chiar și o minge de meci contra sârbului. A fost mai mult o partidă de acomodare pe suprafața roșie pentru Delpo, care va încerca la Roma să aibă un parcurs cât mai lung.

La fel însă ca și în capitala Spaniei, Del Potro va da în primul meci de la Roma peste un adversar solid și care traversează și o formă bună. În alte condiții, Delpo ar fi pornit favorit înaintea acestei partide, dar acum cota la victoria jucătorului sud-american e una mai mult decât mare. Cred însă că dacă va juca mult mai atent, Delpo poate ieși învingător din acest meci. Însă nu fără muncă și efort! 

Statistica meciurilor directe David Goffin v Juan Martin Del Potro

De 4 ori au mai evoluat cei doi jucători, iar Goffin conduce cu 3-1. Ultima dispută directă a avut loc anul trecut la Cincinnati, atunci când belgianul s-a impus după 2 seturi cu tie-break.

Cote pentru David Goffin v Juan Martin Del Potro

Pe lângă pontul oferit, se poate încerca un pariu pe victoria lui Delpo, la o cotă de 2,45 sau over 2,5 seturi, la o cotă de 2,30.

Pont David Goffin vs Juan Martin Del Potro: Total gameuri - peste 21,5

Se anunță un meci spectaculos între cei doi jucători. Așa cum au fost de altfel și precedentele partide directe. Delpo e dezavantajat de faptul că a lipsit mult în acest an și e departe de nivelul său obișnuit. Pe propriul serviciu însă, argentinianul stă bine și nu cred că va avea probleme în a-și face gameurile. La retur e problema, pentru că Goffin servește bine și e solid și în schimburi, având un joc foarte variat. Cred în victoria lui Del Potro, dar mai mult cred într-un meci disputat și echilibrat. Nu e exclus deloc setul decisiv, astfel că merg pe un pariu pe gameuri. Recomand cu încredere minim 22 de gameuri disputate, la o cotă bună oferită de NetBet.

Pont pariuri: Total gameuri - peste 21,5

Miza: 10/10

Cota: 1.74

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

28

Castigate:

15

Pierdute:

11

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici