Share

Pronostic pentru David Ferrer - Andrey Rublev, Australian Open, 15.01.2017

Tenis

Cota: 1.54

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Ian 2018 16:45 604 0
Logo David Ferrer
Logo Andrey Rublev
David Ferrer
Andrey Rublev
VS
04:00 15 Ianuarie 2018
Australian Open

Analiză și informații pentru David Ferrer v Andrey Rublev

                                          

Australian Open este primul turneu de grand slam al anului, disputându-se în Melbourne, iar în această analiză voi detalia partida dintre David Ferrer și Andrey Rublev, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Openul Australiei are o tradiție de 113 ani, fiind momentan una dintre cele mai prestigioase competiții din lume, și aici nu mă refer doar la tenis ci la sport în general. Iar acest lucru era greu de intuit în secolul 20, când Australasian Championship, așa cum se numea, avea la start doar tenismeni locali, evident toți amatori. 
Momentan competiția este urmărită de zeci de milioane de telespectatori anual, pe fiecare continent, iar la fața locului se așteaptă peste 700.000 de spectatori. 
Gazda este Melbourne, al doilea oraș ca mărime din Oceania, cu o populație în jur de 5 milioane de locuitori, și foarte avid de sport. 
Complexul se numește Melbourne Park, și dispune de terenuri acoprite cu un hard rapid, în aer liber, incluzând aici cele trei mari arene: Rod Laver (15.000 de locuri), Hisense (10.500 de locuri) și Margaret Court Arena (7500 de locuri), cele care au în plus un acoperit retractabil modern. 
Suprafața de fapt este un acrilic rapid, Plexicushion Prestige, cu un Court Pace Rating în jur de 40, însă care diferă de la teren la teren. 
Fondul de premiere este considerabil, mărit față de sezonul precedent undeva pe la 50 milioane de dolari australieni, triumfătorul plecând acasă cu 4 milioane, pe când cei eliminat în primul tur primind 50.000$. 

David Ferrer este un spaniol de 35 de ani, clasat pe locul 38 ATP. 
Iar Ferrer este unul dintre cei mai buni tenismeni ai generației sale, terminând 7 sezoane în interiorul topului 10 ATP, și având un maxim al carierei locul 3 mondial. Din păcate a fost coleg de generație cu Nadal, Federer sau Djokovic, și din această cauza David nu a câștigat vreun grand slam, deși repet, este printre cei mai buni tenismeni ai ultimelor 2 decenii. 
Sezonul 2017 nu a fost prea bun, însă nici slab, Ferrer având tur 3 la Australian Open, semifinale la Estoril, titlu la Bastad, semifinale la Mastersul de la Cincinnati, și sferturi de finală la Antwerp. 
El a declarat că în ciuda faptului că a regresat, și că al său corp nu mai este chiar la aceleași standarde precum în tinerețe, nu se gândește la retragere. Și până la urmă are câteva competiții foarte reușite, inclusiv un titlu, deși mult inferior în special pe zgură față de alte sezoane. 
Anul 2018 l-a început foarte bine, cu semifinală la Auckland, chiar săptămâna trecută. 
Acolo i-a învins pe Wu, Sousa și Chung, fără să piardă set deși atât Joao cât și Hyeon Chung erau în formă bună, apoi pierzând cu un Del Potro excelent, 4-6 4-6. Chiar și în acest meci însă Ferrer mi s-a părut solid, având multe șanse de break. 


(sursa: http://atpworldtour.com/en/players/david-ferrer/f401/overview)

Andrey Rublev este un rus de 20 de ani, clasat pe locul 32 ATP. 
Unul dintre cei mai buni sportivi ai generației sale, alături de Chung, Zverev sau Coric, Andrey a crescut foarte mult recent, și deja a devenit un tenismen care are statut de favorit în multe partide. 
Deocamdată însă este prea tânăr pentru a face mare performanță, și cum spunea și el este foarte instabil mental, controlându-și cu greutate stările emoționale pe parcursul unui meci, de aici venind și inconstanța. 
Însă talent există, iar în 2017 el are finală la challengerul de la Rennes, semifinală la challengerul de la Quimper, semifinală la challengerul de la Irving, titlu la Umag, sferturi de finală la US Open, sferturi de finală la Beijing și finală la competiția Next Gen de la Milano. 
Versatil, Andrey este bun pe orice suprafață, având titlu pe zgură însă traseu impresionant pe hardul de la US Open, unde i-a învins pe Dimitrov și Goffin, pierzând în mod natural cu Nadal. 
Anul 2018 l-a început foarte bine, cu finală la Doha, acolo trecând de Verdasco, Coric sau Pella, după meciuri spectaculoase, apoi resimțind dureri în umăr și fiind învins în două seturi de către Monfils. 
În plus, a participat și la turneul amical Kooyong, acolo trecând 3-6 6-1 6-4 de Pouille, un alt tânăr talentat. 


(Nadal si Rublev antrenandu-se impreuna in aceasta dimineata, sursa Twitter)

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Pont David Ferrer vs Andrey Rublev: Peste 3.5 seturi

David Ferrer este printre cei mai buni tenismeni ai ultimilor 20 de ani, foarte solid pe zgură însă cu un joc interesant și pe hard, un sportiv care aleargă încontinuu și muncește extrem de mult indiferent de scor. Forma sa pare bună, deoarece săptămâna trecută la Auckland are semifinale, trecând până la urmă 2-0 scor seturi de Joao Sousa și de Hyeon Chung, până să piardă cu Del Potro. Andrey Rublev este considerat un viitor mare campion, la 20 de ani deja fiind în topul tenisului mondial. Forma sa este deasemenea bună, având victorii cu Pella, Verdasco sau Coric la Doha, pierzând finala cu Monfils. Consider astfel că vom avea un meci interesant, disputat, de peste 3 seturi, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Peste 3.5 seturi

Miza: 8/10

Cota: 1.54

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

23

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici