Share

Pronosticuri tenis feminin: Lopatetskaya - Buyukakcay, puștoaica de 15 ani pare de neoprit în 2019

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Marian Cioată

11 Ian 2019 16:28 313 0
Logo Dasha Lopatetskaya
Logo Cagla Buyukakcay
Dasha Lopatetskaya
Cagla Buyukakcay
VS
04:00 12 Ianuarie 2019
ITF Hong Kong 2

Analiză și informații pentru Dasha Lopatetskaya v Cagla Buyukakcay

Sâmbătă dimineață, după ora 04.00, este programată semifinala turneului ITF Hong Kong 2, între Dasha Lopatetskaya (489 WTA) din Ucraina și Cagla Buyukakcay (271 WTA) din Rusia. Pontul recomandat îi este favorabil sportivei mai experimentate, singurul cap de serie rămas în competiția din Asia.

Deschide cont și primești extra până la 250RON

Dasha Lopatetskaya: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Daria are 15 ani și este una dintre revelațiile noului sezon în circuitul ITF. Până acum, ea a câștigat toate cele 9 meciuri disputate în 2019, cucerind titlul săptămâna trecută la ITF Hong Kong 1. 

Acum a venit din calificări, având o singură zi de pauză, muțumită retragerii rusoaice Gracheva, în turul 2 preliminar. Din 1 ianuarie, tânăra ucraineancă a avut  doar 2 zile de pauză, în rest disputând câte o partidă oficială zilnic și având puțin timp pentru recuperare. Oboseala acumulată a început să se resimtă, iar în 2 din ultimele 3 meciuri jucate a cedat seturi nescontate în fața unor adversare modeste precum Xinyu Wang (291 WTA) sau Mai Minokoshi (273 WTA). 

Abia anul trecut a debutat la nivel ITF, câștigând deja 2 titluri și înregistrând un impresionant bilanț - 19 victorii din 22 partide. Lopatetskaya este fără îndoială o jucătoare de mare viitor, are calități de excepție pentru vârsta sa și vom auzi de ea cât de curând în circuitul WTA, dacă va urma aceeași rată de progresie. 

Cagla Buyukakcay: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Și turcoaica de 29 ani traversează un moment prielnic, având 7 victorii din ultimele 9 meciuri oficiale. În această săptămână nu a cedat set la Hong Kong, întâlnindu-le pe Kilnarova (338 WTA), Eudice Chong (558 WTA) și Cabaj Awad (721 WTA). 

De-a lungul carierei profesioniste la simplu, începute în 2004, Cagla a cucerit 1 titlu WTA (la Istanbul 2016) și alte 9 turnee ITF. Cele mai multe partide le-a disputat pe hard outdoor, având un record de 177 victorii și 149 înfrângeri. 

Tenismena din Adana are 1.72 metri și aproape 59 kilograme, cu o clasare de top pe locul 60 mondial, în septembrie 2016. În mod normal, dacă va menține nivelul actual și nu va avea accidentări, Buyukakcay ar putea reveni cu ușurință în apropierea primei sute mondiale.

Statistica meciurilor directe Dasha Lopatetskaya v Cagla Buyukakcay

Va fi primul duel direct între cele două jucătoare.

Cote pentru Dasha Lopatetskaya v Cagla Buyukakcay

Pe lângă handicapul favorabil turcoaicei, puteți încerca și victoria simplă a acesteia, la o cotă de 2.20 oferită de Efbet.ro. Nici varianta unui meci de 3 seturi nu este de neglijat @ 2.65. 

Pont Dasha Lopatetskaya vs Cagla Buyukakcay: Buyukakcay +1,5 seturi handicap

Merg pe mâna outsiderei în această semifinală de la Hong Kong. Desigur, seria de 10 victorii consecutive a adolescentei din Ucraina reprezintă o performanță excepțională, dar oboseala acumulată cred că își va spune cuvântul. Deja Dasha a dat semne de slăbiciune în această săptămână lungă, în jocul său apărând din ce în ce mai multe erori neforțate, duble greșeli și momente de nervozitate. De cealaltă parte, Cagla Buyukakcay este o jucătoare experimentată la nivel înalt, cu ani buni în top 100 mondial, capabilă să opună o opoziție puternică prin stilul său de luptătoare tenace. Minimum un set câștigat de underdog ne aduce un profit de 55% la casa de pariuri online Efbet.ro.

Pont pariuri: Buyukakcay +1,5 seturi handicap

Miza: 10/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

14

Castigate:

10

Pierdute:

2

Anulate:

2

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Kyrgios - Mannarino. 18.06.2019
Cota: 1.50 19 Iun 2019 13:00 0