Share

Pronostic pentru Danylo Kalenichenko - Ryan Shane, ITF M25 Barnstaple, 14.02.2019

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Feb 2019 17:41 453 0
Logo Danylo Kalenichenko
Logo Ryan Shane
Danylo Kalenichenko
Ryan Shane
VS
13:00 14 Februarie 2019
ITF M25 Barnstaple

Analiză și informații pentru Danylo Kalenichenko v Ryan Shane

Turneul ITF M25 Barnstaple are loc în Anglia, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Danylo Kalenichenko și Ryan Shane, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Barnstaple este o localitate de 24.000 de locuitori, în trecut având o mare importanță în comerțul de lână. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Tarka Tennis Centre, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Escoffier, Rijthoven, Shane sau Hassan. 

Încasează un pariu fără risc de 300RON

Danylo Kalenichenko: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V V

Danylo Kalenichenko este un ucrainian de 25 de ani, clasat pe locul 630 ATP. 
Iar Danylo este foarte valoros, un tenismen care în ultimii trei ani a foarte aproape de topul 500 ATP, care are unele turnee foarte solide însă care are mult mai multe performanțe în proba de dublu. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Israel F2, sferturi de finală la ITF Israel F3, semifinale la ITF Nigeria F1, semifinale la ITF Slovacia F1, semifinale la ITF Slovacia F2, sferturi de finală la ITF Slovacia F3, sferturi de finală la ITF Ungaria F6, semifinale la ITF Nigeria F4 și semifinale la ITF Nigeria F5. 
În 2019 are un singur turneu disputat, tot indoor, ITF M25 Nussloch, acolo fiind învins clar în turul secund de Torebko (locul 476 ATP), 2-6 3-6. 
Aici:

- 6-4 6-3 cu Valle (locul 433 ATP), câștigând 85% mingi cu primul serviciu, 68% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-2 6-2 cu Bergs (locul 421 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Ryan Shane: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î V V

Ryan Shane este un american de 24 de ani, clasat pe locul 362 ATP. 
Iar Shane este deja foarte solid, de 4 ani fiind constant în prima mie mondială, acum fiind un tenismen care poate emite pretenții chiar și în turnee challenger. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF SUA F22, semifinale la ITF Portugalia F19, semifinale la ITF Portugalia F20 și finală la challengerul din Champaign. 
În 2019 a luat parte săptămâna trecută la ITF M25 Obertenfelden, fiind învins de Ejupovic (tenismen fără clasament), însă după o partidă pe care a controlat-o. 
Aici:

- 7-6 6-2 cu Monteiro (locul 403 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (11 salvate)
- 6-1 6-3 cu Zandschulp (locul 500 ATP), câștigând 86% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, fără să ofere vreo minge de break

Statistica meciurilor directe Danylo Kalenichenko v Ryan Shane

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Danylo Kalenichenko v Ryan Shane

Pont Danylo Kalenichenko vs Ryan Shane: Ryan Shane castiga

Ryan Shane este unul dintre tenismenii buni din circuitul ITF, el de fapt având chiar o finală de turneu challenger, tot indoor. Acolo a trecut de Rola sau Marcel Granollers, jucând foarte bine în astfel de condiții. Iar aici a trecut de Monteiro și de Zandschulp, oponenți de top, având probleme în primul meci însă doar din cauza faptului că a comis foarte multe duble greșeli. Danylo Kalenichenko este și el foarte solid, iar aici a trecut de Valle și Bergs, tenismeni mult mai bine cotați decât el. Însă în calificări a avut mari probleme cu Tearney, câștigând doar 10-8 în super tie-break, iar de curând la ITF M25 Nusslock nu i-a luat set lui Torebko. Consider astfel că Shane este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Efortuna.

Pont pariuri: Ryan Shane castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

39

Castigate:

27

Pierdute:

10

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici