Share

Pronostic pentru Daniil Medvedev - Stefanos Tsitsipas, ATP Finals, 11.11.2019

Tenis

Cota: 1.90

Adaugat de: Tudor Cosma

10 Noi 2019 15:26 1,2k 0
Logo Daniil Medvedev
Logo Stefanos Tsitsipas
Daniil Medvedev
Stefanos Tsitsipas
VS
16:00 11 Noiembrie 2019
ATP Finals

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Stefanos Tsitsipas

Turneul ATP Finals are loc în Londra, iar în această analiză voi detalia partida din grupe dintre Daniil Medvedev și Stefanos Tsitsipas, urmând să concluzionez cu pariul aferent.
Londra este o localitate de 8.9 milioane de locuitori, fiind capitala Angliei și considerat orașul cel mai influent din lume, atât în prezent cât și în istorie. 
Turneul acesta este mare, având un fond de premiere de 9 milioane de dolari. 
Gazda este complexul O2 Arena, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Federer, Nadal, Tsitsipas sau Djokovic. 

Deschide cont la Betfair și primești extra 500RON!

Daniil Medvedev: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V Î

Daniil Medvedev este un rus de 23 de ani, clasat pe locul 4 ATP. 
Iar Medvedev este considerat urmașul firesc al lui Federer, Nadal și Djokovic, adică un viitor mare campion care poate să-și treacă în palmares multe titluri de grand slam. Momentan are doar o finală de grand slam, însă jocul său este din ce în ce mai bun iar stilul său considerat "plictisitor" de multă lume, chiar și de oponentul de astăzi, este unul foarte eficient. 
În 2019 are finală la Brisbane, titlu la Sofia, semifinale la Rotterdam, semifinale la Monte Carlo, finală la Barcelona, semifinale la Queen's, finală la Washington, finală la Montreal, titlu la Cincinnati, finală la US Open, titlu la Sankt Petersburg și titlu la Shanghai. 
Așadar parcurs de senzație pentru Daniil. 
Ultimul turneu a fost însă un eșec, Medvedev la Paris pierzând în primul meci cu Chardy (locul 52 ATP), o partidă pe care a dominat-o însă unde a ratat 14 mingi de break.

Stefanos Tsitsipas: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V Î

Stefanos Tsitsipas este un grec de 21 de ani, clasat pe locul 6 ATP. 
Iar Tsitsipas este la rândul său un viitor mare campion, un jucător cu un tenis foarte estetic care are și destul de multe rezultate pozitive. Iar în viitor e posibil să-l vedem și pe el triumfător în competiții de grand slam, mai ales după ce o să se retragă Big 3. 
În 2019 are semifinale la Australian Open, sferturi de finală la Sofia Open, titlu la Marseille, finală la Dubai, titlu la Estoril, finală la Madrid, semifinale la Roma, sferturi de finală la Queen's, semifinale la Washington, finală la Beijing, semifinale la Shanghai, semifinale la Basel și sferturi de finală la Paris. 
Tsitsipas a jucat destul de bine în această toamnă, la Paris însă fiind învins foarte clar de Djokvovic (locul 2 ATP), 1-6 2-6. 

Statistica meciurilor directe Daniil Medvedev v Stefanos Tsitsipas

În întâlnirile directe scorul este 5-0 pentru Medvedev, ultima având loc recent la Shanghai când Daniil s-a impus 7-6 7-5

Cote pentru Daniil Medvedev v Stefanos Tsitsipas

Daniil Medvedev vs Stefanos Tsitsipas Pont: Stefanos Tsitsipas +3.5 asi

Daniil Medvedev are mari șanse să ajungă în semifinale, mai ales că Nadal nu este refăcut 100% și nu se știe dacă va termina turneul. Medvedev a jucat foarte bine toată vara și toamna iar cu oponentul de astăzi are palmares excelent, 5-0 în întâlnirile directe. Ca număr de ași Medvedev are recent 12 cu Rublev, 1 cu Coric, 12 cu Fognini, 6 cu Tsitsipas, 4 cu Zverev și 11 cu Chardy. Stefanos Tsitsipas o să fie foarte motivat aici, Daniil fiind cel mai mare rival al său în momentul de față și având câteva schimburi de replici cu acesta. Ca număr de ași și Tsitsipas stă bine, având 4 cu Federer, 13 cu Fritz, 11 cu De Minaur și 3 cu Djokovic. Iar când l-a întâlnit de curând pe Medvedev, la Shanghai, raportul a fost 9-6 pentru el. Iar la Monte Carlo, tot în acest an, au servit număr egal de ași, 2-2. Consider astfel că Medvedev nu va servi cu 4+ ași mai mulți decât Tsitsipas, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Stefanos Tsitsipas +3.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Daniil Medvedev vs Stefanos Tsitsipas Pont: Daniil Medvedev -2.5

Primul meci al zilei de luni de la Turneul Campionilor pune față în față doi dintre reprezentanții noii generații. Medvedev a avut un an senzațional și poate încheia acest sezon în aceeași manieră. Rusul a avut o singură sincopă în ultimele 3 luni și jumătate, la Paris, când a fost eliminat în primul meci jucat în capitala Franței. De partea cealaltă, Tsitsipas e în premieră la Londra, la fel ca și rusul și vrea să debuteze cu dreptul. Nu va avea deloc un meci ușor, mai ales în condițiile în care grecul a fost învins cu fiecare ocazie de către Daniil. Mă aștept ca Medvedev să facă un nou meci solid și cred că se va impune din nou în fața lui Tsitsipas. Merg pe victoria rusului la minimum 3 gameuri diferență, la o cotă bună oferită de către cei de la Unibet!

Pont pariuri: Daniil Medvedev -2.5

Miza: 10/10

Cota: 1.71

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

6

Castigate:

4

Pierdute:

2

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici