Share

Ponturi pariuri tenis: Medvedev - Tsitsipas, rusul conduce cu 3-0 la meciuri directe!

Tenis

Cota: 1.40

Adaugat de: Marian Cioată

17 Apr 2019 19:57 556 0
Logo Daniil Medvedev
Logo Stefanos Tsitsipas
Daniil Medvedev
Stefanos Tsitsipas
VS
12:00 18 Aprilie 2019
ATP Monte Carlo

Analiză și informații pentru Daniil Medvedev v Stefanos Tsitsipas

Joi, de la orele 12.00, este programat meciul din turul 3 de pe tabloul principal al ATP Monte Carlo, între Daniil Medvedev (14 ATP) din Rusia și Stefanos Tsitsipas (8 ATP) din Grecia. Pronosticul ales îl puteți consulta la finalul acestei analize.

Pariază pe meciurile de tenis de la ATP Monte Carlo și profită 250Ron cashback

Daniil Medvedev: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Medvedev (23 ani) este la cea de-a patra prezență la Mastersul din Principatul Monaco. El a progresat câte o etapă din 2016 până la această ediție, începând cu o eliminare din calificări, apoi tur 1, tur 2 și acum turul al treilea.

În primele 2 runde din această săptămână, Daniil i-a spulberat pe portughezul Joao Sousa cu 6-1 6-1 și apoi pe moldoveanu Radu Albot cu 6-1 6-2. 

Totuși, zgura este departe de a fi suprafața sa favorită, având pe ea cel mai slab bilanț dintre toate suprafețele. În 2017 și 2018 a bifat o singură victorie din 10 partide disputate pe terenurile lente! Din cele 4 titluri ATP cucerite de rus, 2 au venit pe hard indoor și 2 pe hard outdoor. 

Stefanos Tsitsipas: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V V Î

Sportivul elen și-a stabilizat locul în top 10 mondial și are drept obiectiv calificarea la Turneul Campionilor, la finele sezonului. Cele mai bune rezultate recente le-a obținut pe ciment (3 titluri în sală, în ultima jumătate de an - Stockholm, Milano - Next Gen Finals și Marseille), dar în anii junioratului a jucat foarte mult pe zgură. Recordul carierei sale pe suprafețele lente este de 91 victorii și 32 eșecuri.

Stefanos (20 ani) a beneficiat de un prim  tur liber, din postura de cap de serie, iar apoi a dispus ieri de kazahul Kukushkin, cu scorul de 6-3 7-5. Anul trecut, la singura participare anterioară de la Monte Carlo, a pornit din calificări și a pierdut greu în turul 2 contra belgianului Goffin, după 2 seturi cu prelungiri.

Tsitsipas are o mobilitate foarte bună, la înălțimea sa de 1.93 metri, are un repertoriu variat cu plasament excelent la servicii și veniri dese în preajma fileului. Cu această tactică ar putea să îl destabilizeze des pe metronomul rus, care joacă mult din spatele terenului, angrenându-se în raliuri de anduranță.

Statistica meciurilor directe Daniil Medvedev v Stefanos Tsitsipas

Medvedev a câștigat toate meciurile directe, disputate pe hard, în 2018. Totuși, Tsitsipas a luat câte un set în fiecare confruntare și a acoperit handicapul de +2.5 game-uri de 2 ori, atunci când s-a jucat pe sistemul cel mai bun din 3 manșe.

Cote pentru Daniil Medvedev v Stefanos Tsitsipas

Sportivul din Grecia are cota de 1.75 pentru calificarea în sferturile de finală. Pentru un nou meci de 3 seturi, cei de la Betfair.ro oferă o cotă de 2.10. 

până la 500RON

5 FREEBETS X 100RON

Pont Daniil Medvedev vs Stefanos Tsitsipas: Tsitsipas +2,5 game-uri handicap

Merg pe mâna grecului în această optime de finală de la Monte Carlo. Deși a pierdut precedentele dueluri directe, Tsitsipas a fost capabil să îi ia set lui Medvedev pe hard. Pe zgură, rusul este mult mai vulnerabil, având lovituri atipice. Chiar și în cazul unei înfrângeri, Stefanos ar putea să acopere din nou acest handicap de 2,5 game-uri.

Pont pariuri: Tsitsipas +2,5 game-uri handicap

Miza: 10/10

Cota: 1.40

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Daniil Medvedev vs Stefanos Tsitsipas: Victorie Tsitsipas

În prima partidă a zilei de pe arena centrală, Medvedev și Tsitsipas promit spectacol. Rusul s-a descurcat foarte bine în primele două partide din Principat, însă adversarii nu au fost de cel mai înalt nivel. Daniil a crescut mult în ultima perioadă, dar zgura nu este suprafața sa preferată. Tsitsipas a reușit rezultate foarte bune sezonul trecut pe suprfața roșie și evoluează la un nivel ridicat și pe zgură. Cred că va fi un meci disputat, dar astăzi grecul are șanse bune de a bifa prima victorie în fața rusului. Cota este una bună.

Pont pariuri: Victorie Tsitsipas

Miza: 10/10

Cota: 1.77

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

28

Castigate:

20

Pierdute:

4

Anulate:

3

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Napolitano - Sugita. 26.06.2019
Cota: 1.72 26 Iun 2019 13:00 0